DD Tips Mantorp 24/4

Publicerad på 24 Apr 2023 - 11:48

DrTrav

DrTrav

24 Apr 2023 - 11:48

DD-tips Mantorp Måndag 24/4

DD-1 1 Jeannica
DD-2 1,3,6,7,10

5 rader x 40kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m auto
1 Jeannica jagar ikväll tredje raka segern och med tanke på form och utveckling är hon min vinnare ikväll. Jeannica har visat sig var en vass avslutare och segrarna är tagna på på bra sätt. För tre starter sedan öppnade hon även snabbt bakom bilen och höll då upp ledningen från innerspåret. Med en liknande öppning ikväll är hon min troliga ledare av loppet och sen blir Jeannica svårslagen. Men oavsett om det skulle bli ett annat loppscenario är jag inne på att Magnus A Djuse löser styrningen. För mig är Jeannica given tipsetta och jag väljer även att spika.

Motbud
Främsta motbduet är 2 Queens Park som kommer med ett lopp i kroppen. Han har segrat i tre av sina fem starter och är fortfarande obesegrad från spets efter två försök. Ikväll lär man prova att ta sig förbi min spik initialt, men samtidigt medför det en risk att Queens Park hamnar i dödens. Men han visat att han tål att göra en del jobb på egen hand och med tanke på att formkurvan bör peka uppåt ikväll så är Queens Park ikväll en given utmanare.

Nämner även 9 Urbina Southwind som senast avgjorde på bra sätt när luckan uppenbarade sig från rygg på ledaren. Kunnandet finns där och när Urbina Southwind håller sig till rätt gångart hela vägen är han ofta med långt framme i loppen. Ikväll har han ett passande smygläge och skulle luckan dyka upp pånytt är han inte sen på att utnyttja den.

Min Vinnare: 1 Jeannica
Spets efter 500m: 1 Jeannica
Skrällen: 9 Urbina Southwind
Ranking: A 1 B 2,9,3,7,10,5,11,4 C 8,6,12

Dagens Dubbel 2 - 2140m auto
1 Cassius Clay D.E. kommer med imponerande åtta segrar på åtta starter och han vet fortfarande inte hur det känns att förlora ett travlopp. Som ni förstår är Cassius Clay D.E. en spännande och talangfull individ som visat sig vara allround i loppet. Han kan öppna bra och skulle han lyckas försvara ledningen från start blir han sen svårslagen. Men det finns också en risk att man skulle kunna bli fast på innerspåret och då är såklart Cassius Clay D.E. en favorit i fara. Stefan Persson har visserligen vassa armbågar och det kan vara så att Cassius Clay D.E. avgår med segern även om man blir av med ledningen initialt. Men han blir stor favorit och jag kommer att gardera honom ikväll.

3 Kit de Luca kommer med formen på topp. För två starter sedan vann man enkelt från ledningen via 13,8 sista 1000m. Kit de Luca är en allround individ som nu ska gå barfota runt om vilket är spännande. Utgångsläget är perfekt och han är ett givet streck på kupongen ikväll.

Skrällen är 6 Fairplay som senast gjorde det klart bra på V75. Han kommer med en formkurva som pekar uppåt och nu med två lopp i kroppen efter sitt uppehåll är han redo för en bra insats. Endast 6%.

7 Nat King Cole är van vid att möta tufft motstånd och besitter bra grundkapacitet. Ikväll är det anmält amerikansk vagn för första gången vilket är spännande och vid gardering ska inte Nat King Cole nonchaleras.

Min Vinnare: 1 Cassius Clay D.E.
Spets efter 500m: 1 Cassius Clay D.E. / 3 Kit de Luca
Skrällen: 6 Fairplay
Ranking: A 1 B 3,6,7,10,11,9,5 C 12,2,4,8

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto