DD Tips Mantorp 9/8

Publicerad på 9 Aug 2023 - 09:48

DrTrav

DrTrav

9 Aug 2023 - 09:48

DD Tips Mantorp Onsdag 9/8

DD1: 2,7,8
DD2: 1 Bedazzled Sox

3 rader x 70kr = 210 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m auto
Breeders' Crown för fyraåriga ston.

2 Decision Maker har ikväll fått passande förutsättningar. Senaste insatsen är bara att glömma, då satte utgångsläget ner chanserna. Men för två starter sedan fick vi se hennes kunnande när hon slutade tvåa på 1.11,4 över distansen. Kunnandet är bra för klassen och från bricka tvåa är hon min troliga ledare i loppet. Väl i den positionen är sen Decision Maker hästen att slå.

7 Eirann tillhör de bättre i kullen, och gjorde det senast bra som trea i sitt försök till Stochampionatet. Dessförinnan var hon ute i Prix Diana Zet och mötte bra motstånd. Visst kommer hon behöva en del klaff med pensionerna ikväll, men Eirann lever på sin styrka och till låg procent är hon en tidig skräll i min bok.

Nämner även 8 Dea Grif som också flera gånger bevisat att hon besitter högt kunnande. Utgångsläget är vad det är ikväll, men skulle det bara lösa sig någorlunda med positionerna ska hon inte nonchaleras.

Min Vinnare: 2 Decision Maker
Spets efter 500: 2 Decision Maker
Skrällen: 8 Dea Grif
Rankingen: A: 2,7 B 8,3,11,4,1 C 5,9,12,6,10

Dagens Dubbel 2 - 2140m auto
Breeders' Crown för fyraåriga hingstar och valacker.

Kan det vara dags för 1 Bedazzled Sox att återigen få sätta nosen först ikväll. Detta är en individ som alltid tillhört eliten i kullen och han skördade fina framgångar som treåring. Han har haft sämre utgångsläge i de två senaste starterna, men ikväll ser uppgiften bra ut. Från bricka ett kan han öppna bra och skulle han hålla upp spets från start kommer han inte bli lätt att ta sig förbi. Addera därtill amerikansk vagn och barfota runt om för första gången! Blir det så till start också är det mycket spännande. Tipsetta.

4 Staro Mack Crowe är en talangfull individ som alltid lovat mycket. Men det är först i de senaste starterna som vi verkligen fått se på hur högt kunnande han faktiskt besitter. Senast var man ute i Sprintermästaren och imponerande där som tvåa. Notera dock att om två veckor väntar Derbykval vilket är en faktor man ska bära med sig här. Men blir det inte allt för passivt upplägg ikväll så ska han ses som en tidig segerkandidat i loppet.

Vill även nämna 7 Dubai Kronos som Jerry Riordan alltid hållit högt. Utvecklingen pekar uppåt för fyraåringen som senast avslutade sylvasst över upploppet. Att Dubai Kronos har topparna för att tillhöra eliten i kullen råder det ingen tvekan om, men numera har han även visat sig vara mer stabil och kommer sakta men säkert växa in i eliten på fullaste allvar. 

Min Vinnare: 1 Bedazzled Sox
Spets efter 500: 1 Bedazzled Sox
Skrällen: 7 Dubai Kronos
Rankingen: A: 1 B 4,7,8,5,3,2,10 C 9,12,11,6

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto