DD Tips Rättvik 24/6

Publicerad på 24 Jun 2023 - 10:41

DrTrav

DrTrav

24 Jun 2023 - 10:41

Dagens Dubbel Rättvik 24/6

DD-1 3.6.8.10
DD-2 6 Game Brodde

4 rader x 50kr = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m Auto
Det har blivit dags för On Track Piratens midsommarlopp som är den sportsliga höjdpunkten på midsommardagen.

3 Milliondollarrhyme bör ta hand om ledningen men han har en tendens att bli het på kuppen och därför är inte Fredrik B Larssons taktik helt självklar. Om han håller sig någorlunda lugn bör man köra honom i ledningen och därifrån ska han slås.

6 Best Of Dream Trio floppade under elitloppshelgen men han gillar inte att övernatta och intrycket var klart bättre senast när han besökte Bjerke. Han fick ett snällt upplägg senast och det lär bli mer offensivt nu. Det är inte omöjligt att han kan komma till ledningen och då tror jag inte att någon slår honom.

10 Mister F Daag var trea i elitloppet under fjolåret och kan väldigt mycket när han har sin dag. Det är en avslutare av rang och skulle det bli överpace på loppet kommer han att avsluta fort till slut.

8 Admiral As var bara okej i sin debut för Daniel Redén men han skötte sig åtminstone och vilken kapacitet han besitter i grund och botten råder det inga tvivel om.

2 Revelation och 7 Unico Broline får också plats på kupongen i ett mycket öppet lopp på förhand.

Min Vinnare: 3 Milliondollarrhyme
Spets efter 500m: 3 Milliondollarrhyme / Best Of Dream Trio
Skrällen: 10 Mister F Daag
Rankingen A:3.6.10 B:10.2.7 C:4.6.9.1

Dagens Dubbel 2 - 2140m Auto
11 Periculum är bästa hästen i fältet och hade det varit ett “vanligt” lopp där man vill vinna till varje pris hade jag förmodligen hamrat in spiken men nu är det ett försökslopp och man vill främst ha ett lopp i kroppen inför sprintermästaren. Jag tror vi får se ett relativt passivt upplägg från Örjan Kihlström för att köra till slut och gå med fulla linor över mål.

Jag kommer istället att gå rakt ut på 6 Game Brodde som kan öppna över medel från start och som jag läser loppet kan Erik Adeilsson köra fram och överta ledningen från 4 Edelweiss som bör spetsa initialt. Jag tycker det var ett formbesked på V75 senast när han avslutade rappt som trea och nu åker dessutom den amerikanska sulkyn på. 6% i skrivande stund är på tok för lågt och jag hoppas att han inte trendar allt för mycket på spelet.

Motbud
Utöver redan nämnda Game Brodde är Johan Untersteiners andra häst i fältet 8 Winner Brodde givetvis aktuell med tanke på att han inte har förlorat felfri i år. Även 7 It’s Peppertime måste räknas tidigt bakom med tanke på hur han såg ut senast.

Min Vinnare: 6 Game Brodde
Spets efter 500m: 6 Game Brodde
Skrällen:
Rankingen A:6 B:11.8.74.9.5.3.12 C:10.2.1

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto