DD Tips Rättvik 4/8

Publicerad på 4 Aug 2023 - 12:32

DrTrav

DrTrav

4 Aug 2023 - 12:32

DD Tips Romme Lördag 5/8

DD1: 3,9
DD2: 3,6

4 rader x 50 kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 1640m auto
3 Need´Em är en häst som presterat bra hela året och där siktet är inställt på Derbykvalen efter dagens start. Senast fick han ett tufft lopp, men stred på bra hela vägen in i mål. Idag har Need´Em fått ett bra utgångsläge och han är kvick iväg från start. Kommer han till ledningen är han hästen att slå.

Skrällen är 9 Kendall Jackson. Senaste loppet är bara att glömma, allt blev fel. Men han visade trots allt form och när det tillslut blev fritt avslutade han snabbt. Firma Magnus A Djuse och Timo Nurmos är en vinstrik kombination och från bricka nio kommer Kendall Jackson kunna få ett passande smyglopp. Till 10% är han intressant idag.

Nämner även 6 Gatling som avslutade snabbt efter att fått ett fint lopp senast. Formen finns där och han kan öppna snabbt från start. Vid gardering är man tidig på kupongen.

Min Vinnare: 3 Need´Em
Spets efter 500: 3 Need´Em
Skrällen: 9 Kendall Jackson.
Rankingen: A: 3,9 B 6,2,1,7,12,4,5 C 8,11,10

Dagens Dubbel 2 - 2640m auto
3 Castor The Star svek som storfavorit senast men gjorde det helt okej trots allt som tvåa bakom Filippa B.J.. För två starter sedan var man ute i Norrbottens Stora Pris och blev fast med sparade krafter över linjen. Idag är utgångsläget perfekt och han är den troliga ledaren i loppet. Väl i den positionen trivs han vilket åtta segrar på svensk mark skvallrar om. Hade distansen varit ett halvvarv kortare hade jag troligtvis spikat, men idag kommer jag att gardera även om Castor The Star är förstavalet.

4 Versace Face studsade tillbaka på bra sätt senast. Då slutade han trea i Malmö Stads Pris. Versace Face trivs över distansen och lever på sin styrka och även om det väntas en hel del grovjobb på egen hand idag ska han tidigt räknas in i sgersnacket.

Given är också 2 L.A.Boko som har levererat bra insatser en längre tid nu. Idag är utgångsläget passande och han är garanterad ett bra lopp. Så sent som i lördags var L.A.Boko ute på V75 och gjorde det bra som tvåa från dödens. Med ett bättre loppscenario denna gången ska han räknas tidigt.

Skrällen är 6 Amalencius B.B. som idag gör årsdebut efter lång frånvaro och formen är ett frågetecken. Men vi är samtidigt medvetna om att Timo Nurmos hästar sällan brukar vara i behov av lopp i kroppen för att prestera. Om de ovan kör lite för hårt mot varandra ska inte Amalencius B.B. nonchaleras med sin speed.

Min Vinnare: 3 Castor The Star
Spets efter 500: 3 Castor The Star
Skrällen: 6 Amalencius B.B
Rankingen: A: 3,4,2 B 6,9,12,10,8 C 5,1,7,11

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto