DD Tips Skellefteå 26/7

Publicerad på 26 Jul 2023 - 11:04

DrTrav

DrTrav

26 Jul 2023 - 11:04

DD Tips Skellefteå Onsdag 26/7

DD1: 1,6
DD2: 5,9

4 rader x 50kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 1640m auto
6 Mitzy Gold tippas etta i ett öppet lopp. Han kan öppna snabbt och skulle Mitzy Gold nå ledningen ikväll över kort distans är hon hästen att slå. Senast gjorde hon det bra från spets i klass-l. Ikväll gynnas Mitzy Gold av att endast möta ston och dessutom är distansen ett plus. Det finns dock andra startsnabba med i loppet vilket innebär att det inte är helt givet att Mitzy Gold hittar till spets, men hon är min tipsetta ändå.

Tidig är också 1 Nycora som var finalist i StoSprintern senast och detta är en tjej som trivs över den korta distansen. Även Nycora är snabb från start, men det är samtidigt debut från innerspåret bakom bilen ikväll vilket gör det lite svårbedömt hur hon ska hantera starten. Men skulle Nycora hålla upp innerspåret från start kommer hon inte ge sig i första taget.

Nämner även 11 Kit Crown som har gjort det bra för Öystein Tjomsland. Hon är dock missgynnad av bakspår ikväll och behöver en del tur för att komma in i loppet. Vid överpace kan hon trots allt inte nonchaleras.

Min Vinnare: 6 Mitzy Gold
Spets efter 500m: 6 Mitzy Gold / 1 Nycora
Skrällen:
Ranking: A 6,1 B 11,8,4,5,10,,7,12 C 2,9,3

Dagens Dubbel 2 -1640m auto
5 Last Dying Breath är van att möta tufft motstånd och går ikväll ner i klass. Han kan öppna snabbt och trivs över kort distans. Skulle han komma till ledningen utan att det kostar för mycket kommer Last Dying Breath ha bra chans att leda från start till mål. Tipsetta.

Men med tanke på att det finns några startsnabba med i loppet kan det öppna upp sig för skrällen 9 Because the Night som är vass på speed och skulle kunna dra nytta av en utdragen körning initialt. Because the Night har startat två gånger över sprinterdistans tidigare, facit - en seger och en andraplats. Min skräll i loppet.

Nämner även 1 No Limit Express som visserligen galopperade i ingången till sista sväng senast och har nu pausat inför ikväll. Men detta är en individ som är bra för klassen och blir inte utgångsläget en fälla kommer No Limit Express med en normal insats vara med långt framme här.

Min Vinnare: 5 Last Dying Breath
Spets efter 500m: 5 Last Dying Breath
Skrällen: 9 Because the Night
Ranking: A 5,9 B 1,7,11,10,12,4,8 C 2,3,6

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto