DD Tips Solvalla 21/6

Publicerad på 20 Jun 2023 - 23:01

DrTrav

DrTrav

20 Jun 2023 - 23:01

DD Tips Solvalla Onsdag 21/6

DD1: 3 Safira Diablo
DD2: 1,2,8,9

4 rader x 50 kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2640m volt
Här hittar vi mitt stora drag i omgången. Jag kommer gå rakt ut på 3 Safira Diablo till endast 4%!!!! Detta är nämligen en häst stall Untersteiner hållit högt hela tiden. Men hon har brottats en hel del med halsproblem vilket gjort att Safira Diablo inte kunnat rättfärdigat sig själv på tävlingsbanan hela tiden. Men nu är hon halsopererad och visserligen gör hon första starten efter lång vila. Dock har Safira Diablo fått två banjobb inför ikväll och jag är helt säker på att Johan Untersteiner vet vad han gör när resan går mot Stockholm ikväll. Peter Untersteiner meddelar även själv att detta ska vara en fin häst och att hon är redo för en bra insats direkt. Jag väljer därför att gå all in ikväll nu innan alla andra hunnit hoppa på tåget. SPIK!

Motbud
13 Precious Thing visade fin utveckling under fjolåret. Hon vann bland annat ett försök till tyska Stoderbyt men gjorde dessvärre bort sig med galopp i finalen. I år har utvecklingen fortsatt för Precious Thing som visat att hon står bra inne i klassen. Hårdheten som hon nu byggt upp bör kunna betala sig bra i dessa typer av lopp över den längre distansen. Given utmanare till segern för den som föredrar.

Nämner även 11 Ultra Violet som André Eklundh håller högt. Hon har nu på slutet dessutom börjat fått utdelning på sin talang. Det har blivit fyra segrare på de sex senaste starterna. Hon har dessutom övertygat vid flera starter och löser hon bara uppgiften med bricka fyra i volten ikväll kommer hon att vara långt framme när mållinjen närmar sig ikväll.

Min Vinnare: 3 Safira Diablo
Spets efter 500m:
Skrällen: 13 Precious Thing
Rankingen A: 3 B 13,11,9,6,2,14,7,1,4 C 5,8,12,10,15

Dagens Dubbel 2 - 2140m auto
Prix Readly Express med 600.000kr i förstapris.

8 Bedazzled Sox har imponerat stort genom hela sin karriär. Han har tjänat över fem miljoner på sina 18 starter i livet och är den som hittills visat högst kunnande av samtliga i loppet hittills. Men ikväll ställer utgångsläget till det, men det är ett litet startfält vilket gör att han trots allt kan hamna okej på det från start. Bedazzled Sox är allround och är inte beroende av ett speciellt lopp och han är given i segerstriden även från bricka åtta. Men däremot är han inte en favorit jag vill hålla ensam i handen ikväll.

Jag är inne på att 2 Greensboro Zet är redo för att mäta sina krafter på allvar ikväll. Senast vann han övertygande mot enklare konkurrenter. Han kan öppna snabbt och har fått ett bra utgångsläge. I min bok står det att Greensboro Zet kommer få ett bra lopp och är en tidig segerkandidat. Till 12% betalar jag tidigt för honom.

9 Hustle Rain fick senast ett tufft lopp i Kungapokalen, men han gjorde det klart bra trots allt. Visst hade ett framspår varit ett plus för Hustle Rain men från bricka nio kommer han tidigt kunna sitta bra på det och blir det bara lite tempo på loppet från start kan vi räkna med han bjuds in i matchen och om inte kan vi troligtvis räkna med att Magnus A Djuse kommer ladda framåt tidigt. 16% är intressant.

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto