DD Tips Solvalla 25/3

Publicerad på 24 Mar 2023 - 13:50

DrTrav

DrTrav

24 Mar 2023 - 13:50

DD Tips Solvalla 25/3

DD1: 6 Boli You S.M.
DD2: 2,3,9,11,12

5 rader x 50 kr = 250 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m auto
Här hittar vi omgångens andra spik och jag kan inte annat än att ta ställning för 6 Boli You S.M. idag. Detta är en individ som sett ut som en “bomb” för stall Kolgjini många stunder under vinter. Senast fick man också äntligen vinna efter flera bra prestationer bakom sig. Dessutom har även Kolgjini lärt känna hästen bättre för varje start och det är ganska tydligt att han inte ska gå i ledningen eftersom Boli You S.M. allt som ofta då blir för het. Att detta är en individ för något av de större loppen under sommaren är jag säker på. Intrycket är bländande och även om det knappast saknas motstånd idag så är jag inne på att Örjan Kihlström som gör debut i vagnen idag kommer hitta ett passande slagläge för Boli You S.M. och när väl attacken sätts in kommer övriga få hålla i sig. Att det är anmält barfota runt om är också spännande samt så meddelar man från stallet att Boli You S.M. är behandlad inför ikväll och man tror på en toppinsats. Spik till 16%.

Motbud
Väljer man att gardera loppet är det många som ska räknas. 2 Dynamite Sensation har vi spikat tidigare och håller bra form för dagen. Hästen är allround och har fått ett passande utgångsläge.

5 Bugatti Hall visade senast toppform när man lyckades vinna trots bricka tolv. Att farten finns för att Bugatti Hall ska blanda sig i slutsegern är knappast någon nyhet och att det nu är anmält barfota runt om är klart spännande.

10 Dream Sensation är en annan som imponerat den senaste tiden. Att det även här är barfota runt om är spännande och skulle det bli överpace på loppet kommer Dream Sensation fälla många den sista biten.

Skrällen är 9 Vincent C.D. som är tuff och rejäl. Han tål att göra en hel del på egen hand och har visat att han besitter kunnande som gör sig gällande i dessa typer av lopp.

Min Vinnare: 6 Boli You S.M.
Spets efter 500m:
Skrällen: 9 Vincent C.D.
Ranking: A 6 B 2,5,10,9,7,8,3,4 C 11,1,12

Dagens Dubbel  2 - 2140m auto
11 High On Pepper hade utan tvekan önskat ett annat utgångsläge idag. Han har nämligen tagit tre segrar från ledningen i år. Men han har samtidigt visat sig besitta hög kapacitet för klassen så trots spår elva är han en given segerkandidat om det skulle klaffa längs vägen. Men nu är det kortare distans än på slutet och som sagt utgångsläget är inte det bästa och när han dessutom ser ut att bli favorit på V75 så är det givet att gardera.

12 Castor the Star lyfte jag fram senast på Momarken och då vann han på tilltalande sätt. Intrycket över mål var positivt och Castor the Star har visat att ha kan vinna bakifrån. Men jag är samtidigt inte helt konfident nu med tanke på att det är start vecka vecka och med tanke på hur förutsättningarna var senast på Momarken är det svårt att säga hur den prestationen sitter i benen idag. Som ni förstår tycker jag avslutningen på V75 är öppen och loppet kommer kräva sina streck.

2 Bottnas Idol vann en Klass I-final för två starter sedan och gjorde det helt klart bra i sin debut i brons senast. Han gynnas idag av att de främsta motbuden har sämre utgångslägen. Men motstånd saknas inte och som ni förstår tycker jag avslutningen på V75 är öppen och loppet kommer kräva sina streck.

9 Jello W. är en tidig skräll. Han ska tävla barfota runt om och med amerikansk vagn vilket är spännande. Gynnas idag om tempot från start blir högt.

3 Comes with Age är kvick iväg från start och skulle han komma till spets ska det bli spännande att se hur långt det räcker. Framförallt om han får bestämma tempot själv en bit av loppet.

Min Vinnare: 11 High On Pepper
Spets efter 500m: 3 Comes with Age
Skrällen: 9 Jello W.
Ranking: A 12,11,2,9,3 B 10,7,6,1 C 5,4,8

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto