DD Tips Solvalla 26/5

Publicerad på 27 Maj 2023 - 19:21

DrTrav

DrTrav

27 Maj 2023 - 19:21

DD Tips Solvalla Söndag 28/5

DD1: 8 Double Deciever
DD2: 1,2,4,5,8,9

6 rader x 40 kr = 240 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 1640m auto
8 Double Deciever hade man höga förväntningar på senast när han skulle göra debut på svensk mark för tränaren Daniel Redén. Men Double Deciever visade direkt vilken blivande stjärna som Daniel Redén inhandlat. Han vann på bra sätt från spets och nu med det loppet i kroppen lär Double Deciever knappast vara sämre idag. I ett ojämnt lopp är känslan att det inte spelar någon roll att Double Deciever fått spår åtta. Han kommer bara dundra runt samtliga konkurrenter här och visa sig vara överlägsen sina motståndare här. För mig är 47% lågt och jag spikar rakt ut!

Motbud
1 Gio Cash var inte som bäst i sin årsdebut, men enligt tränaren Dion Tesselaar ska han vara betydligt bättre idag. Håller han ledningen från innerspåret idag kommer Gio Cash vara det främsta motbudet till min spik. Men med tanke på intrycket senast så har jag ändå svårt att se hur Gio Cash ska kunna stå emot Double Deciever.

9 Denver Gio vann senast på bra sätt, då stannade klockan på 09,7 sista 700m. Dock är han kvick iväg från start och härifrån kommer han inte kunna utnyttja den egenskapen. Men han skulle kunna få ett passande lopp och med tanke på fartresurserna Denver Gio besitter kommer det gå undan över upploppet.

Min Vinnare: 8 Double Deciever
Spets efter 500m: 1 Gio Cash
Skrällen: 9 Denver Gio
Rankingen A: 8 B 1,9,10,5,2,4 C 6,7,3

Dagens Dubbel 2 - 1640m auto
4 Kash Keeper är en rejäl individ som visserligen står lite hårt inne på pengarna, men han har visat sig besitta kapacitet som kommer räcka långt upp i klasserna framöver. Kash Keeper har länge visat sig besitta bra stryka, men det ska idag bli spännande att se hur han också står sig över 1640m. Han har nu fått tre lopp i kroppen och till 18% är han mitt förstaval.

Tidig är också 1 Graces Candy som gick bra efter galoppen senast och bör trots den plumpen nu gå framåt med genomköraren innanför västen. Graces Candy är kvick iväg från start och lyckas William Ekberg hålla upp innerspåret från start kan det mycket väl visa sig att Graces Candy är svårfångad.

5 Invidia är jämn och säker i sina prestationer. Detta är en allround femåring som är bra för klassen. Hon är van att möta tufft motstånd och tål dessutom att göra en hel del jobb på egen hand om det skulle behövas. Men samtidigt är Invidia vass på speed så oavsett upplägg kommer hon bli att räkna med tillslut.

Min Vinnare: 4 Kash Keeper
Spets efter 500m: 1 Graces Candy / 4 Kash Keeper
Skrällen:
Rankingen A: 4,1,5 B 2,9,8,6,11,12 C 7,3,10

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto