DD Tips Solvalla 9/4

Publicerad på 8 Apr 2023 - 18:54

DrTrav

DrTrav

8 Apr 2023 - 18:54

DD Tips Solvalla Söndag 9/4

DD1: 5,7
DD2: 3,4,5,7,11

10 rader x 25 kr = 250 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m auto
5 Ballerina Indika fick ett tufft lopp senast men avslutade klart bra över upploppet. Formen är bra och nu med två lopp i kroppen är jag inne på att vi kommer få se en rejäl insats idag. Ballerina Indika är kvick iväg från start och trivs i spets. Hon är min troliga ledare i loppet här och väl i den positionen blir Ballerina Indika sen hästen att slå. Tipsetta.

7 Invidia vann senast på bra sätt och även om bricka sju från start inte är optimalt idag och viss vinkel risk finns. Invidia är kvick i benen och med tanke på formen hon visat på slutet, tre segrar på de fyra senaste starterna så är hon tidig på kupongen. Att Olle Wäjersten sitter i vagnen i detta lärlingslopp är också en plusfaktor då han känner Indiva väl.

Nämner även 6 Vilja T.Y.C. som är vass på speed. Hon visade senast att formen sitter där och skulle tempot bli lite uppskruvat från start kommer Vilja T.Y.C. kunna profitera på det när hon sätter in sin slutattack över upploppet.

Min Vinnare: 5 Ballerina Indika
Spets efter 500m: 5 Ballerina Indika
Skrällen: 6 Vilja T.Y.C.
Ranking: A 5,7 B 6,3,9,2,12,1 C 8,11,10

Dagens Dubbel 2 - 2140m auto
3 Ultion Face vet vi är en topphäst som kan otroligt mycket när han väl presterar på topp. Idag är dessutom förutsättningar passande. Senast gjorde han ett klart bra lopp i en guldfinal men det blev trötta ben tillslut. Det ska dock sägas att det handlade om comeback den gången och nu med lopp i kroppen lär en rejäl prestation ligga på vänt. Ultion Face kan öppna snabbt och är den troliga ledaren. Det ska dock sägas att han blir hårt betrodd i mina ögon och för mig är det givet att gardera.

10 Mister Hercules gör intressant comeback och årsdebut. Det hästen visade upp under fjolåret visar på att detta är en topphäst som kommer ha ett fint åt säsong sig. Känslan är också att Mister Hercules inte är den typen av häst som behöver lopp i kroppen för att prestera. Dock är utgångsläget inte det bästa men han tål att göra en del jobb på egen hand om det skulle behövas.

Loppets skräll är 4 Axel Ruda som visserligen är färsk i högsta klassen men formen är onekligen på topp. När det dessutom finns lite frågetecken kring det betrodda i loppet och man får 9% på Axel Ruda så är han given på min kupong.

Nämner även 7 Missle Hill som alltid måste räknas sett till sin höga kapacitet. När han tävlar på topp och det klaffar är det en individ som tillhör de bästa hästarna i landet. Nu handlar det om comeback och ett tufft utgångsläge men vid gardering är han trots allt given.

Min Vinnare: 3 Ultion Face
Spets efter 500m: 3 Ultion Face
Skrällen: 4 Axel Ruda
Ranking: A 3,10 B 4,7,5,10,2,6,8,12 C 1,9

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto