DD Tips Solvalla & Åby 22/3

Publicerad på 21 Mar 2023 - 22:55

DrTrav

DrTrav

21 Mar 2023 - 22:55

DD Tips Åby/Solvalla 22/3

DD1: 1 Luxury River
DD2: 2 Nugget Zon

1 rader x 200 kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m volt
Här hittar vi kvällens första spik, 1 Luxury River. Han gjorde årsdebut senast och stod då för en bra insats som tvåa och nu med lopp i kroppen bör formkurvan peka uppåt. Luxury River står även perfekt inne i loppet ikväll och han är dessutom min troliga ledare. Väl från spets har både karriärens två segrar tagits och för mig är 37% tilltalande. I min bok är hon klar tipsetta och jag spikar.

Motbud
3 Carina Solero vann utan att vara som bäst senast. Hon är därför åtgärdad inför ikväll och ska enligt rapporterna kännas bättre nu. Däremot är Carina Solero ingen blixt från start och får därför förlita sig lite till att det löser sig på bra sätt från start. Men skulle det klaffa besitter Carina Solero bra kunnande. Det är även anmält barfota runt om vilket är ett plus. Tidigt streck för den som väljer att gardera.

Nämner även 10 Roubine som senast avslutade vasst och visade då bra form. Detta är en allround individ som tål att göra en hel del jobb på egen hand om det skulle krävas. Speeden finns där också och skulle det klaffa med positionerna och hon får smyga med in till upploppet kommer det kunna gå undan den sista biten.

Min Vinnare: 1 Luxury River
Spets efter 500m: 1 Luxury River
Skrällen: 10 Roubine
Ranking: A 1 B 3,10,14,11,13,9 C 7,8,12,15,2,6,5,4

Dagens Dubbel 2 - 2640m auto
Vi avslutar med att spika 2 Nugget Zon som nu har årsdebuten avklarad. Detta är en individ som matchades mot de bästa i kullen som fyraåring och han vann bland annat ett försök till Europaderbyt. Nugget Zon såg bra ut i comebacken senast och nu med lopp i kroppen bör formkurvan peka uppåt. Utgångsläget ikväll är passande och ser man till kunnandet ska han ikväll ha bra chans att leda loppet från start till mål. Spik!

Motbud
Det givna motbudet är 9 Global Classified. Han har alltid lovat mycket och utvecklingskurvan utvecklingen pekar onekligen rakt upp för dagen. Det har blivit tre segrar på de fyra senaste starterna och även om han tjänat snabba pengar den senaste tiden så står fortsatt Global Classified sig bra i klassen. Han är vass på speed och med rätt lopp kommer han ikväll ha en vass pollett sparad till upploppet.

Nämner även 1 Express Love som lever på sin styrka och lär vara redo för ett bra prestation nu när det är anmält barfota runt om och han dessutom har lopp i kroppen.

Min Vinnare: 2 Nugget Zon
Spets efter 500m: 2 Nugget Zon
Skrällen: 1 Express Love
Ranking: A 2 B 9,1,3,10,5,6,11 C 4,7,12,8

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto