DD Tips Solvalla & Bergsåker 15/3

Publicerad på 14 Mar 2023 - 23:05

DrTrav

DrTrav

14 Mar 2023 - 23:05

DD Tips Bergsåker/Solvalla Onsdag 15/3

DD1: 1,2,4,10
DD2: 2 Real Scotch

4 rader x 50 kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m auto
1 Needle’em gjorde bort sig tidigt med galopp senast så den starten är bara att stryka ett streck över. För vid de två tidigare segrarna iår har Needle’em gjort det bra från spets till skillnad från senast blir det nu återigen amerikansk vagn precis som vid dessa segrar. Lyckas Needle’em försvara innerspåret från start är mycket vunnet och jag tippar honom etta.

Fortsätter även varna för 4 Idoanythingforlove precis som jag gjorde senast på V75. Då klarade hon inte av startmomentet men men nu är det bilstart vilket är ett plus. För två starter sedan gick hon imål med sparade krafter på V75 och Idoanythingforlove besitter betydligt höra kapacitet än vad resultatraden antyder. Nu blir det återigen blinkers huvudlag och det tillsammans med barfota runt om ska det bli spännande att se vad hon kan uträtta ikväll. Formen finns där och felfri är Idoanythingforlove högintressant ikväll.

2 Global Dash gjorde det bra vid segern senast och svarade då bra på när tussarna rycktes. Det var första gången och ser ut att kunna bli en bra extra växel att tillgå för Daniel Wäjersten. Global Dash är kvick i benen och allround i loppen. Oavsett vart han hamnar från ett passande utgångsläge måste Global Dash räknas tidigt.

Min Vinnare: 1 Needle’em
Spets efter 500m: 1 Needle’em
Skrällen: 4 Idoanythingforlove
Ranking: A 1,4 B 2,10,11,6,5 C 4,8,9,3,7

Dagens Dubbel 2 - 2140m auto
Vi avslutar omgången med att spika klasshästen 2 Real Scotch som vann sin debut för Johan Untersteiner på bra sätt trots att Johan satte upp en hel del frågetecken inför starten. Nu med den genomköraren lär knappast Real Scotch vara sämre ikväll. Vägen ligger återigen öppen för spets och i den positionen har sju av Real Scotchs åtta segrar bärgats och dessutom är han fortsatt obesegrad från spets. Detta är en individ vi kommer få se i de större loppen under året. Jag spikar.

Motbud
1 Balotelli Face är kvick i benen och lär även han få ett bra lopp ikväll. Han är både snabb och stark och ska på förhand ses som det givna motbudet till Real Scotch.

5 Beau Levallo kommer med bra form och bör kunna hitta ner i en passande position från start. Det är återigen anmält amerikansk vagn vilket är ett plus och för den som letar motbud till Real Scotch är Beau Levallo tänkbar.

Min Vinnare: 2 Real Scotch
Spets efter 500m: 2 Real Scotch
Skrällen: 1 Balotelli Face
Ranking: A 2 B 1,5,3,6,9,11 C 12,10,7,4,8

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto