DD Tips Solvalla & Bergsåker 29/3

Publicerad på 29 Mar 2023 - 10:36

DrTrav

DrTrav

29 Mar 2023 - 10:36

DD Tips Bergsåker/Solvalla Onsdag 29/3

DD1: 1,2,4,6,7,10,11
DD2: 2 Balotelli Face

7 rader x 30 kr = 210kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m volt 

4 Dorothea Mil är betydligt bättre än vad resultatraden antyder. Under fjolåret var hon ofta ute mot de bästa stona i kulle och har via de insatserna byggt upp en hårdhet som står sig bra i kvällens sammanhang. Nu handlar det om en intressant årsdebut och skulle Dorothea Mil fortsatt utvecklingen under vinterträningen kommer vi få se en bra prestation direkt här ikväll.

1 Queen Tresher inledde lovande som tvååring och sprang redan i tredje starten nytt världsrekord på 1.16,3 över 2140m. Men efter det levde hon inte riktigt upp till de högt ställda förväntningarna men kapacitet vet vi finns i Raja Mirchi-dottern. Nu har hon fått en vinterträning i kroppen och gör en spännande årsdebut. Utgångsläget är bra och skulle hon bara vara redo för kvällens start är hon ett tidigt streck på kupongen till 11%. 

6 Miss Mighty har visat högt kunnande och vann bland annat Diamantstoet i slutet av januari. Nu har hon fått ett par lopp i kroppen och formen sitter där. Från ett passande utgångsläge med springspår på start är hon min troliga ledare av loppet. Väl i den positionen är sen Miss Mighty en given segerkandidat. 

Min Vinnare: 4 Dorothea Mil
Spets efter 500m: 6 Miss Mighty
Skrällen: 1 Queen Tresher
Ranking: A 4,1,6 B 10,7,2,11,12,3,13 C 9,5,8


Dagens Dubbel 2 - 2140m auto 

Vi avsluta med att ta spika löftet 2 Balotelli Face. Han stod senast för en mersmakande comeback. Intrycket i loppet var imponerande och nu med det loppet i kroppen från ett passande utgångsläge kan vi räkna med en minst lika bra prestation ikväll. Claes Sjöström som tränar låter verkligen uppåt kring sin fyraåring och bollar upp för större lopp under året. Ikväll är han min troliga ledare av loppet och i den positionen är sen segerchansen pånytt hög. 

Motbud
5 Real Scotch har nu gjort två starter för Johan Untersteiner. Detta är en topphäst i grunden men jag har fortsatt svårt att bedöma prestationerna. I debuten för Untersteiner vann man trots att allt inför loppet var negativt kring hästen och senast var man stor favorit på V86. Då kunde man inte alls utmana om ledningen från start men han gjorde det bra från dödens sista 1000m. Nu väntar troligtvis en ny tuff uppgift i dödens om man ska kunna utmana Balotelli Face men frågan är om man vill utsätta Real Scotch för det pånytt? Summa summarum en given utmanare bakom Balotelli Face men min spik är ensam i A gruppen. 

Nämner även 10 Michigan Bro som senast vann på bra sätt och har visat bra kunnande. Det har blivit fem segrar på sina sju starter och skulle det bli överpace på loppet ikväll gynnar det Michigan Bro som kommer avsuta vasst. 

Min Vinnare: 2 Balotelli Face
Spets efter 500m: 2 Balotelli Face
Skrällen: 10 Michigan Bro
Ranking: A 2 B 5,10,4,7,9,1 C 12,3,6,8,11


Lycka till 

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto