DD Tips Solvalla & Jägersro 10/5

Publicerad på 9 Maj 2023 - 18:35

DrTrav

DrTrav

9 Maj 2023 - 18:35

DD Tips Jägersro & Solvalla 10/5

DD-1 2,5,13
DD-2 4,6,8

9 rader x 30kr = 270kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 3140m volt
2 Eagle Rock vann S:t Leger för fyraåringar från ledning för fyra starter sedan. Då visade Eagle Rock att han inte har några problem med den långa distansen och den numera femåriga hingsten startar med liknande förutsättningar ikväll. Han är den troliga ledaren av loppet och senast vann han sin årsdebut på bra sätt. Nu med lopp i kroppen bör formen vara god och Eagle Rock tippas etta.

Skrällen är 5 Digital Crunch som är jämn och säkert i sina prestationer. Han kommer dessutom med toppform till kvällens start. Senast avslutade han vasst över upploppet trots att Digital Crunch den gången fick lägga en rejäl speed i inledningen av loppet. Skulle det klaffa med positionerna ikväll kommer Digital Crunchs avslutning pånytt fälla många den sista biten. Endast 5%.

13 Digital Summit är en individ med hög grundkapacitet och som är betydligt bättre än vad resultatraden antyder. Nu är det en etta som försvinner i och med dagens start och skulle Digital Summit stå för en liknande insats som vid den segern när man imponerade på Solvalla så är man given i segerstriden även ikväll. Digital Summit är allround och räkna med att han kommer vara väl förberedd inför kvällens start.

Min Vinnare: 2 Eagle Rock
Spets efter 500m: 2 Eagle Rock
Skrällen: 5 Digital Crunch
Ranking: A 2,5,13 B 3,4,8,10,7,9 C 11,12

Dagens Dubbel 2 - 2140m auto
4 Balotelli Face vet jag att Claes Sjöström håller högt. Han imponerade i sin årsdebut för tre starter sedan men var inte som bäst i uttagningsloppet till Kungapokalen senaste. Nu jagar man revansch och han har fått passande förutsättningar. Balotelli Face är kvick iväg från start och ska gå barfota runt om ikväll vilket ses som ett plus. Han är min troliga ledare i loppet och i den positionen har han tre segrar på fyra försök. Bra segerchans.

Tidig är också 8 Celiaz. Detta är en segervan individ som ikväll gör debut för Alessandro Gocciadoro. För två starter sedan vann Celiaz på bra sätt nere på Vincennes och skulle hon stå för en liknande prestation ikväll ska hon trots sitt tuffa utgångsläge räknas tidigt bakom Balotelli Face. Celiaz trivs även bäst med tätkänning i loppen så räkna med att gul pilot kommer att vara offensiv direkt från start. Känns som en sevärd duell på förhand mellan Balotelli Face och Celiaz.

Men när två träter kommer lätt en tredje in i matchen. 6 Load Master har sett formstark ut en längre tid. Han vinner visserligen inte så ofta, men han är nästan alltid med där framme när loppen ska avgöras. Skulle han få smyga med i ryggar ikväll medans de två ovan skruvar upp tempot kan det mycket väl bli så att Load Master inkasserade en efterlängtad seger ikväll.

Min Vinnare: 4 Balotelli Face
Spets efter 500m: 4 Balotelli Face
Skrällen: 6 Load Master
Ranking: A 4 B 8,6,7,2,10,11,1 C 9,12,3,5

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto