DD Tips Umåker 13/5

Publicerad på 12 Maj 2023 - 11:25

DrTrav

DrTrav

12 Maj 2023 - 11:25

Dagens Dubbel Umåker 13/5

DD-1 6 Kate River
DD-2 2,3,4,6,11

5 rader x 40kr = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m volt
6 Kate River vann enkelt från ledningen senast och intrycket i loppet var positivt. Idag står hon perfekt inne i loppet och har fått ett passande springspår på start. Detta är ett sto som trivs allra bäst i spets och skulle hon komma dit även idag ökar också segerchansen. Med tanke på att Kate River har en uppåtgående form och ska tävla på en snabb sommarbana där favoriten ska plocka in 40m tillägg väljer jag att spika på DD.

15 Great Skills gör idag årsdebut och från stallet meddelar man att vinterträningen flutit på bra. Detta är en topphäst som bland annat vann Stochampionatet förra året. Det är visserligen aldrig enkelt att plocka in 40m tillägg över medeldistans, men hon gynnas om det blir uppskruvat tempo från start och hennes hårdhet kommer att bita bra under slutrundan. 

12 Invidia kommer med toppform. Hon har vunnit fem av de sex senaste starterna och utvecklingen pekar rakt upp. Nu får hon Örjan Kihlström i vagnen för första gången, vilket är klart spännande. Hon behöver lite tur med positionerna längs vägen men vid minsta klaff finns fart för att blåsa ner samtliga den sista biten.

Skrällen är 3 Olea Håleryd som är en stark och rejäl individ som idag ska gå barfota runt om för första gången i livet vilket är spännande. Till 3% ska hon inte glömmas vid gardering.

Min Vinnare: 6 Kate River
Spets efter 500m: 6 Kate River
Skrällen: 3 Olea Håleryd
Ranking: A 6 B 15,12,3,11,2,14,8,4,5,13 C 1,10,7,9

Dagens Dubbel 2 - 2140m auto
2 L.L.Royal gjorde det bra så sent som i lördags i ett sprinterlopp, då fullföljde L.L.Royal bra hela vägen in i mål. Nu ska det bli spännande med täta satser. Han kan öppna kvickt och från ett bra utgångsläge lär taktiken vara given. Robert Bergh kör sig till ledningen och väl i den positionen kan det mycket väl räcka hela vägen.

6 Santos de Castella besitter högt kunnande i grunden och när han presterar på topp står han sig bra i klassen. Årsdebuten senast är bara att glömma, då var han ute i ett tufft lopp och det blev dessutom ett upplägg som inte passade Santos de Castella. Nu med lopp i kroppen räknar vi med en bättre prestation idag och när dessutom motståndet är lämpligare samt att det är amerikansk vagn så ska Santos de Castella ses som en tidig segerkandidat.

11 L.A.Boko visade även han form senast som trea. Avslutningen var positiv och toppformen lär finnas nära till hands nu för L.A.Boko. Utgångsläget är vad det är och han är beroende av lite tur idag, men kapaciteten för att segerstrida i ett lopp som detta besitter L.A.Boko trots allt.

Min Vinnare: 2 L.L.Royal
Spets efter 500m: 2 L.L.Royal
Skrällen:
Ranking: A 2,6 B 11,4,3,5,9,1,8,7 C 10,12

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto