DD Tips Vermo 7/5

Publicerad på 7 Maj 2023 - 06:20

DrTrav

DrTrav

7 Maj 2023 - 06:20

Dagens Dubbel Vermo 7/5

DD-1 6.8.9.10.11
DD-2 4 Stoletheshow

5 rader x 50 kr = 250kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2120m Auto
6 Mandela Zon är snabb från start och det är en bra chans om han kommer till ledningen utan att det kostar för mycket och han går dessutom ner i klass jämfört med den senaste starten. Däremot tror jag det skulle kunna bli svar invändigt och då är han sårbar.

11 Bugatti Miles får istället tipset. Jag tycker det är en bättre häst i grund och botten än Mandela Zon och han skulle gynnas av ett uppskruvat tempo. Man ligger förvisso lite lågt på förhand men han vann sin årsdebut i fjol och jag tror att han är redo för en bra prestation direkt.

10 Credit To Love galopperade från start senast men formen såg intakt ut och jag tror inte att man räds ett offensivt upplägg för att försöka avgöra på sin styrka. Det viskas om att det blir barfota runt om nu även om det är anmält med skor i skrivande stund och det kan göra honom ytterligare några meter bättre.

9 Astrum har visat fina toppar och trivs med kusken. Han har fått ett par lopp i kroppen och ska inte räknas bort om det klaffar lite.

8 Go West Young Man har jag alltid haft ett gott öga under tiden i Sverige och till 1 % är det ett lyxstreck som jag vill betala för.

Min Vinnare: 11 Bugatti Miles
Spets efter 500m: 6 Mandela Zon / 5 Global Venture
Skrällen: 8 Go West Young Man-
Rankingen A:11.6.10 B:9.8.5.3 C:4.12.2.1

Dagens Dubbel 2 - 1620m Auto
Årets upplaga av Finlandia Ajo känns mycket oviss som spårlottningen blev och det blir ett spännande race att följa.

4 Stoletheshow blir min tipsetta i loppet. Jag tror att Magnus A Djuse lyckas med att ta längden på de invändiga ekipagen och tar sig till ledningen. Stoletheshow höjer sig rejält när han får gå i ledningen och den korta distansen är till hans fördel.

10 Don Fanucci Zet behöver ingen närmare presentation. Han var fin när han vann sin årsdebut i en enklare omgivning och kommer att ha gått framåt med det loppet. Nu fick han en tuff uppgift över kort distans och det viktigaste är att få en bra genomkörare inför elitloppet men Don Fanucci Zet går såklart aldrig att räkna bort och vid minsta tempo kommer han att avsluta sylvasst.

3 Bengurion Jet blandar och ger lite i sina prestationer men där är en mycket kapabel häst för klassen och intrycket på Färjestad näst senast bakom San Moteur var ruskigt fint.

Jag betalar även för 1 Shackhill’s Twister som får en bra resa på innerspåret samt 7 Mister F Daag som kan mycket i sina ljusa stunder.

Min Vinnare: 4 Stoletheshow
Spets efter 500m: 4 Stoletheshow
Skrällen: 7 Mister F Daag
Rankingen A:4.10.3 B:7.1 C:6.8.9.5

Lycka till

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto