V64 Tips Boden 10/8

Publicerad på 10 Aug 2021 - 10:54

DrTrav

DrTrav

10 Aug 2021 - 10:54

V64 hämtar vi från Boden denna Tisdagkväll. Min Lösning på omgången finner ni nedan.

Jag spelar med en spik, det är 8 Devils Tongue i den avslutande sjätte avdelningen.

V64-tips Boden Tisdag 10/9
v64-1 2,6,9,12
v64-2 2,6
v64-3 1,2,6,7
v64-4 3,5,6,7,10,13
v64-5 8,10,15
v64-6 8 Devils Tongue

576 x 1kr = 576kr (spelar utdelning på endast 6 rätt)

DD-tips Boden Tisdag 10/8
DD-1 8,10,15
DD-2 8 Devils Tongue

3 rader x 70kr = 210kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 2140m volt
9 Rally Ida kommer med imponerande tre raka segrar på kontot till dagens start. Tränaren Gunnar Bertilsson har här en häst som kommer bli spännande att följa i framtiden. Samtliga tre segrar är dock tagna från ledningen en position hon inte kommer till i första skedet ikväll. Men hon verkar stabil i volten och kommer man bara iväg felfritt från sitt fjärdespår från start ska segerchansen vara bra. Motståndet är överkomligt och hon är min förstahäst i loppet.

2 Cover Princess är hästen på start som är klart mest intressant. Hon kommer med två segrar och en andraplats på de tre senaste starterna. Detta är en Love You avkomma som tagit kliv under sommaren. Hon rekordsänkte i den senaste starten vilket tyder på att formen är bra. Från bricka två på start är hon den troliga ledaren och väl i den positionen kommer Cover Princess blanda sig in i segerstriden.

 
Måste också betala för 6 Gorgeous L.A. Visst att sexåringen kommer till start ikväll med en mindre bra prestation i ryggen, men det var också första starten på över ett års tid och då kan man inte räkna med att hästarna ska vara på topp. Det troliga är nu att Gorgeous L.A. kommer gå framåt en hel del formmässigt till kvällens start. När tränaren Hanna Olofsson dessutom väljer att maximera utrustningen i årets andra start kan vi räkna med att Gorgeous L.A. kommer vara rejält förbättrad ikväll. Det är anmält barfota runt om och amerikansk vagn. Givet streck på kupongen.

Nämner även 12 Ladybug Lara som har ett intressant springspår. Prickar kusken Ulf Ohlsson starten kommer man sitta bra på det direkt. På förhand är detta en bättre uppgift än senast och ska ses med segerchans i loppet.

Min Vinnare: 9 Rally Ida
Spets efter 500m: 2 Cover Princess
Skrällen: 6 Gorgeous L.A.
Ranking: A 9,2,6 B 12,8,1,11,10 C 5,3,7,4

V64-2 2140m auto
2 Diving Duck är spännande ikväll. Detta är en femåring som har varit positiv i år och går ikväll ner något i klass. I den senaste starten var man ute i ett bra V86-lopp och gjorde det bra. För två starter sedan fick man bestämma i ledningen men hann inte växla tempo när en konkurrent sköt till snabbt via Open Stretch. Han är kvick iväg från start och den troliga ledaren av loppet. Han har vunnit med Sandra Eriksson tidigare och ska ses med en bra segerchans i loppet.

6 Justin Web är en fyraåring som inlett karriären lovande och har fem segrar på sina åtta starter. Justin Web är helsyskon med Elian Web och gör ikväll en intressant debut för Janti Luttunen. Man står hårt inne i loppet på pengar och är aningen svårbedömd nu när det är debut. Men kapacitet finns och är bara hästen väl förberedd ska man vara med och utmana om segern ändå.

Nämner även 12 Kaynote Windcape som hamnade i dåliga ryggar på V86 senast men såg fin ut. Dock är utgångsläget ett minus då Kaynote Windcape är startsnabb och trivs i den främre träffen. För den som garderar brett ska man ändå inte nonchaleras sett till form.

Min Vinnare: 2 Diving Duck
Spets efter 500m: 2 Diving Duck
Skrällen:
Ranking: A 2,6 B 12,10,9,8,1,4 C 3,11,5,7

V64-3 2140m auto
6 Cupido Sisu är jämnheten själv, han har varit på plats i åtta av de nio senaste starterna. Han är kvick iväg från start vilket gör att han nästan alltid får bra positioner i loppen. Ikväll ser även motståndet lämpligt ut på förhand och lyckas Ulf Ohlsson sända Cupido Sisu till ledningen blir han tuff för övriga att plocka ner. Förstahäst.

1 Top Of The World mötte Cupido Sisu i den senaste starten men räckte inte riktigt då. Har dessutom varit struken efteråt och det finns frågetecken för formen. Men har annars gjort det bra under sommaren och slutat topp-3 i de fem senaste starterna. Ikväll har man även fått ett bra utgångsläge. Sitter man i rygg på ledaren efter en bit och får luckan över upploppet kommer man kunna avsluta vasst.

Skrällen är 7 Hesiod som visserligen inte vunnit lopp sedan Grosser Preis von Deutschland 2018. Men har gjort det bra på slutet och skulle favoriterna ha en sämre dag är detta en tänkbar skräll för den som garderar.

Min Vinnare: 6 Cupido Sisu
Spets efter 500m: 6 Cupido Sisu
Skrällen: 7 Hesiod
Ranking: A 6 B 1,7,2,4,3,5

V64-4 1640m volt
3 Ivarsviking visade fint kunnande när han för tre starter sedan slutade tvåa bakom 7 Guldhagens Kevin efter att fått göra jobbet utvändigt om denne. Man gick i mål på en bra tid för klassen och dessutom står man 20m bättre till i kvällens lopp. Man har 20m försprång på flera av konkurrenterna som man annars brukar stå på samma start som. Kommer man iväg felfritt ikväll är man den troliga ledaren av loppet och då blir det svår för övriga konkurrenter att plocka ner honom.

13 Stålviktor är rejäl typ som går hela vägen in i mål. Utgångsläget är inte det bästa och man behöver en del tur längs vägen ikväll. Strular det inte för mycket längs vägen ikväll kommer man kunna vara med och gör upp om de framskjutna placeringarna. Vann för två starter sedan på bra sätt och håller bra form.

7 Guldhagens Kevin vann från ledning för två starter sedan och galopperade med krafter kvar i den senaste starten. Formintrycket var fortsatt bra och utan strul ikväll blir han farlig på speed. Till låg procent är detta en kantboll i loppet.

5 Rotets Leo kommer med bra form till kvällens start. Han har två raka andraplatser i raden och står på tur för seger. I den senaste starten var man knappt slagen efter att man blivit serverad ett fint lopp. Behöver få spara sin speed, men löser det sig batra med positionerna ikväll kan det vara dags för revansch här.

Min Vinnare: 3 Ivarsviking
Spets efter 500m: 3 Ivarsviking
Skrällen: 13 Stålviktor
Ranking: A 3 B 13,7,5,6,10,4,15,14 C 2,1,8,11,9,12

V64-5 2140m auto
8 O.K.Nalan är segervan häst som vunnit nio av sina 20 starter. Till kvällens start kommer han dessutom med två raka segrar i raden. För två starter sedan gjorde han jobbet utvändigt om ledaren hela vägen och i den senaste starten kunde överta ledningen efter 700 meter och gick sen undan på lätta ben. Från bricka åtta väntar ett offensivt upplägg direkt och även om man inte kan ta ledningen av egen kraft initialt så ska man ha goda chanser att få överta efter en bit. Men även om det inte blir ledningen så tål O.K.Nalan att göra jobbet den tunga vägen också. Given förstahäst i loppet.

15 Yankee Sensation imponerade senast när han trots ett offensivt upplägg från start bara kunde brisade undan till en enkel seger. Formen är på topp och lever han bara upp till sitt fulla kunnande besitter han kapacitet för att runda samtliga till seger trots sitt utgångsläge.

Skrällen är 10 Jas som, detta är en individ som kan en hel del i grunden och gör ikväll en spännande debut tränaren Micael Ågren. Jas har bevistat tidigare att han besitter bra fart och kunnande och är bara hästen väl förberedd för uppgiften ikväll är detta en skräll som kan vara värd att plocka med.

Min Vinnare: 8 O.K.Nalan
Spets efter 500m: 8 O.K.Nalan
Skrällen: 10 Jas
Ranking: A 8 B 15,10,9,11,2,5,7,3 C 6,4,12,14,1,13

V64-6 2140m auto
Vi avslutar V64 spelet med att spika 8 Devils Tongue, detta är en individ har inlett karriären lovande med tre segrar på sina sju starter. I den senaste starten vann han ett V86-lopp efter att han från ett fint lopp i rygg på ledaren, han avslutade sen vasst när luckan uppenbarade sig. I den senaste starten plockar man ner en tuff konkurrent över upploppet via på fint sätt. Devils Tongue är kvick iväg från start och ska trots spår längst ut bakom bilen ses med bra spetsmöjligheter. Trots att han ikväll möter äldre och mer rutinerade hästar är han ett givet segerbud i loppet. Till runt 50% tar jag ställning och spikar honom ikväll.

Motbud
Nämner 12 Medias Fasth Onetidigt som ett motbud. Han står ofta för jämna och stabila prestationer. Utgångsläget ikväll är inte det bästa, men hästen är vass på speed och med de rätta ryggarna under lopp ikväll kommer man passera många över upploppet. För två starter sedan vann man på bra sätt efter att fått ett perfekt lopp i ryggar. Kommer med bra form.

Skrällen är 6 Super Organic som har visat bra form på slutet. Det är anmält barfota runt om, precis som vid den senaste segern för tre starter sedan. Skulle det lösa sig med positionerna i loppet är detta en skräll som kan vara farlig att nonchalera vid gardering.

Min Vinnare: 8 Devils Tongue
Spets efter 500m: 8 Devils Tongue
Skrällen: 12 Medias Fasth Onetidigt / 6 Super Organic
Ranking: A 8 B 12,6,14,3,10,1,4 C 7,13,9,15,11,2,5

Lycka till med spelet
Oliver Bergman

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto