V64 Tips Boden & Romme 9/6

Publicerad på 8 Jun 2023 - 10:06

DrTrav

DrTrav

8 Jun 2023 - 10:06

V64-express denna fredagskväll, Omgången arrangeras av två banor och ska vara över på under 60min. Spelstopp 20:30. Ikväll delas tävlingarna mellan Boden och Romme. Min lösning finner ni nedan.
Jag spelar med en spik ikväll, 6 Jamie Sisu i den fjärde avdelningen.

V64-tips Boden & Romme Fredag 9/6
v64-1 1,2,3,4,6,9
v64-2 1,4,5
v64-3 6,7,11,12,13,15
v64-4 6 Jamie Sisu
v64-5 2,6,11
v64-6 5,11,15

972 rader = 972kr (spelar utdelning på endast 6 rätt)

DD-tips Boden & Romme Fredag 9/6
DD-1 2,6,11
DD-2 5,11,15

9 rader x 30kr = 270kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 2640m auto
2 It's Peppertime inledde karriären på ett bra sätt. Det blev två galopper och fyra segrar på de sex första starterna och första gången han fick se sig besegrad felfri hette vinnaren Dancer Brodde. Senast stod han för en bra insats där 1600m klockades till 12,3 och även om han inte kunde plocka ner ledaren den gången så var insatsen mersmakande. Ikväll är utgångsläget bra och It's Peppertime är garanterad ett bra lopp. Med tanke på intrycket senast så tippar jag It's Peppertime etta här.

1 Gatling har inlett karriären lovande, det har blivit seger i hälften av hans tio starter. Han har även hunnit med att stöta på tufft motstånd och på den vägen införskaffat sig hårdhet som kommer betala sig bra i denna typen av lopp. Senast var han ute i ett Breeders Crown-lopp på Solänget där han helt enkelt mötte för bra konkurrenter. Gatling är kvick iväg från start och har idag fått passande förutsättningar. Han är min troliga ledare i loppet och tillsammans med Björn Goop kommer ekipaget med en normal insats leda länge ikväll.

Nämner även 6 Edelweiss som visar fin utveckling. Han kommer med tre raka segrar på kontot vilket är imponerande och jagar ny fjärde raka. Senast stod han för en vass insats på V86 och det lyste form om Edelweiss den dagen. Edelweiss är given på kupongen ikväll.

Min Vinnare: 2 It's Peppertime
Spets efter 500m: 1 Gatling
Skrällen:
Ranking: A 2,1,6 B 9,4,3,5,7,10 C 11,8,12

V64-2 1640m auto
5 A Girl Has No Name är en häst som tidigt visade gott kunnande för Timo Nurmos, numera återfinns A Girl Has No Name hos Hanna Olofsson men hon har ännu inte kommit till sin rätt för Hanna. Kapaciteten finns dock där och hon står ett till kunnande billigt inne i loppet. Trots galopperna på slutet tycker jag mig ändå se att formen finns där och skulle A Girl Has No Name bara hålla reda på benen i starten är jag inne på att detta är en fräck vinnare ikväll. Tipsetta.

1 Avant Garde får tipsettan lite på chans i ett mycket öppet lopp. Även om loppet förra veckan var av det lite billigare slaget så sluggade han sig förbi till enkel seger från dubbla tillägg och det var långt ner till trean i mål. Intrycket var fint och han kommer med fin form till denna uppgift. Han kan dock knappast försvara innerspåret mot riktigt snabba hästar utifrån, och gardering är ett måste.

4 Grappelli gjorde det bra som tvåa bakom Nils Zonett för två starter sedan och även om distansen ikväll är ett litet frågetecken så har Grappelli visat att han kapacitetsmässigt räcker långt. Han var dock inte som bäst senast så formen är ett frågetecken, men vid gardering är detta en individ som inte kan nonchaleras.

Min Vinnare: 5 A Girl Has No Name
Spets efter 500m: 1 Gatling
Skrällen:
Ranking: A 5 B 1,4,7,3,2,9,10,11 C 6,8,12

V64-3 2140m auto
13 Eldida imponerade senast när hon bara klev runt samtliga på rejält sätt under slutrundan. Intrycket var rejält och Eldida visade då att hon tål att tuffa på ute i spåren om det krävs. Det är en egenskap hon kommer ha till nytta ikväll. Visst är det många att runda, men både fomr och kunnande finns där. Addera där till Björn Goop i vganen för första gången. Tipsetta.

11 Blomsterprinsen ska inte nonchaleras efter sin femteplats senast. Han stod nämligen för en bra insats på en bra tid bakom Brenne Borken som vann på nytt världsrekord den dagen. Blomsterprinsen besitter bra fartresurser och med rätt lopp tillsammans med Mats E Djuse så är man en tidig utmanare till segerchecken ikväll.

Nämner även 6 Klack Vidar som är stark och rejäl. Senast fick han också visade det när han på ren styrka krigade ner sina konkurrenter. Nu har det blivit två segrar på de tre senaste och formen är på topp. Från stall håll låter man optimistiska inför ikväll och att han får Oskar Kylin Blom i vagnen denna gången ses som ett plus. Man aviserar dessutom någon form av vagnbyte till ikväll vilket är intressant.

Min Vinnare: 13 Eldida
Spets efter 500m: 7 Trollbackens Otur
Skrällen: 6 Klack Vidar
Ranking: A 13,11,6 B 7,15,12,5,10,8,3,1 C 4,2,9,14

V64-4 2140m auto
Här hittar vi omgångens enda pik, 6 Jamie Sisu. Detta är en spännande Nuncio avkomma. Karriären har kantats av lite problematik och därför har det endast blivit tre starter trots sina fyra år. Men å andra sidan är Jamie Sisu fortsatt obesegrad. Segrarna har dessutom tagits med lätthet och Jamie Sisu har uppträtt på ett rejält sätt. Ikväll är det debut med framspår bakom bilen, men det ska inte vara något bekymmer meddelar tränaren. Jamie Sisu är inte beroende av något speciellt lopp för att vinna utan sköter han sig ikväll och presterar som vid segrarna finns kunnande och kapacitet för att vinna ett lopp som detta från dödens. Han har besegrat flera av konkurrenterna tidigare och ikväll är han min spik i omgången!

Motbud
7 Maroon Five imponerade för två starter sedan när han vann på överlägset sätt. Men gången före fick han se sig besegrad av min spik och då hade han inte en chans att rå på Jamie Sisu. Men skulle min spik göra bort sig eller krångla så är Maroon Five den som ska anses som det värsta motbudet på förhand.

Skrällen är 8 Federal Reserve som också var chanslös när han mötte Jamie Sisu i april. Men vid senaste segern gjorde han det bra från ledningen. Från bricka åtta är Federal Reserve beroende av en del tur, men vid gardering är han trots allt ett tänkbart alternativ för den som letar kioskvältare.

Min Vinnare: 6 Jamie Sisu
Spets efter 500m:
Skrällen: 8 Federal Reserve
Ranking: A 6 B 7,8,9,4,1,10,12 C 2,3,5,11

V64-5 2140m auto
11 Bugatti Miles är en sjuåring som besitter hög högstanivå men han var inte som bäst i comebacken senast i Finland. Men inför ikväll har Daniel Redén kunnat jobba med sin travare i tärning och dessutom gör man lite förändringar i balansen vilket tyder på att man hittat något som kommer förbättra Bugatti Miles denna gången. På förhand låter Redén nöjd med sin travare, står bara Bugatti Miles för en normal prestation ikväll ska han ha bra segerchans trots bricka elva.

6 Xanthis Coktail gjorde det bra som tvåa näst senast och fick endast se sig besegrad av en smygkörd Frodo S. Senast var man ute under Elitloppshelgen och mötte då stenhårt motstånd. Nu är det enklare konkurrens på pappret och kommer han bara till okej från start ikväll har Xanthis Coktail gjort sig förtjänt av att få sätta nosen först över linjen och varför inte ikväll?

Skrällen är 2 Kimi Di Quattro som ikväll gör en spännande comeback. Kunnandet finns där och han öppnar snabbt från start. Ikväll är han garanterad ett bra lopp och är han bara redo för en bra insats direkt kommer han kunna leda loppet länge ikväll. Men även från rygg på ledaren är Kimi Di Quattro aktuell här.

Min Vinnare: 11 Bugatti Miles
Spets efter 500m: 2 Kimi Di Quattro
Skrällen: 2 Kimi Di Quattro
Ranking: A 11 B 6,2,9,4,5,8,3 C 10,1,12,7

V64-6 2140m volt
15 Grit Brodda stod för en bra comeback senast, hon vann enkelt på tilltalande sätt efter att ha fått en passande resa. Nu med lopp i kroppen bör formkurvan peka uppåt till ikväll och när tränaren Sandra Eriksson låter påställd och menar på att hon inte känt Grit Brodda bättre tidigare så kan vi räkna med att detta femåriga sto kommer stå för en bra prestation ikväll. Att det blir skor ikväll är inte så stort minus, Grit Brodda har nämligen tävlat så i nästan alla sina starter och trots att utgångsläget ikväll är tufft är hon mitt givna förstaval.

Vill även lyfta fram skrällen 5 Millie de Veluwe som förra året var fyra i ett Oakskval och dessutom gjorde det bra i en Breeders Crown semifinal. Numera återfinns Millie de Veluwe i Finland. Millie de Veluwe är van att möta tufft motstånd och står bra inne i loppet ikväll.

11 Bag In Box gjorde det bra som tvåa senast. Klockan stannade på 13,5 sista 1000m trots en del jobb ute i spåren. Nu har hon visserligen inte startat på två månader vilket gör formen svårbedömd men Bag In Box har visat tidigare att hon trivs under sommaren och ska inte nonchaleras vid gardering ikväll.

Min Vinnare: 15 Grit Brodda
Spets efter 500m:
Skrällen: 5 Millie de Veluwe
Ranking: A 15 B 5,11,8,3,13,12 C 7,1,2,6,9,10,4,14

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto