V64 Tips Bollnäs 20/4

Publicerad på 20 Apr 2023 - 11:02

DrTrav

DrTrav

20 Apr 2023 - 11:02

Bollnäs arrangerar V64-tävlingar på torsdag och det är många fina hästar som kommer till start att se fram emot även om det spelmässigt inte ser lika attraktivt ut. Jag spelar med två spikar i omgången, 8 Don Fanucci Zet i V64-1 samt 7 Månlykke A.M V64-4.

V64 Bollnäs 20/4
V64-1 8 Don Fanucci Zet
V64-2 1.2.4.5.6.7.8.9.13
V64-3 6.7.8.9
V64-4 7 Månlykke A.M
V64-5 2.3.6
V64-6 1.3.4.5.6.8.9

756 rader x 1 kr = 756kr (spelar för endast 6 rätt)

Dagens Dubbel Bollnäs 20/4
DD-1 2.3.6
DD-2 8 Global Dash

3 rader x 80kr = 240kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 1640m Auto
8 Don Fanucci Zet gör sin första start på svensk mark för året efter sitt äventyr i Frankrike i vinter där han slutade sexa i Prix D’Amerique och på en femteplats i Prix De France. Det ska såklart vara en absolut toppchans att vinna det här loppet och konkurrenterna bör ha stor respekt för honom. Detta är ett steg i matchningen mot Elitloppet och vid sunda vätskor vinner han loppet.

Motbud
1 Gooner är kvick iväg bakom bilen och det låter som att han är väl förberedd inför årsdebuten. Han kommer få en bra resa i den främre träffen och slåss om andraplatsen bakom min spik.

7 Missle Hill var seg i sin årsdebut men kommer säkerligen ha gått framåt med loppet i kroppen. Det är långsökt att besegra stallkamraten men plats bör han kunna lösa vid normal författning.

Min Vinnare: 8 Don Fanucci Zet
Spets efter 500m: 8 Don Fanucci Zet / 1 Gooner
Skrällen:
Rankingen A:8 B:1.7.2 C:5.3.6.4

V64-2 2140m Volt
13 Salte Fanden visade form vid segern senast och har ett passande springspår på tillägg, vilket borde kunna placera honom i den främre träffen tidigt. Jag tycker att han är huvudet högre än hästarna på den främre volten och utan strul under vägen är han med på fotot.

1 Olsim Ragnar höll bra från ledningen i årsdebuten och med ett lopp i kroppen är det hästen att slå för övriga. Han trivs bäst när han får springa på där framme och blir svårpasserad om han har tagit årsdebuten på ett bra sätt.

2 Ava Modde är svårbedömd efter uppehållet men han vann tre lopp under fjolåret och kommer han väl förberedd är det ett motstånd han bör hävda sig väl i.

Jag lyfter även två skrällar bakom i form av 4 Sol Greia och 9 Grådö Bö. Den förstnämnda hade förvisso lite tur när luckan uppenbarade sig senast men det var ett laddat intryck. Grådö Bö i sin tur vann i en lite enklare omgivning men intrycket var kanon efter en inledande galopp och han vann enkelt.

Min vinnare: 13 Salte Fanden
Spets efter 500m: 1 Olsin Ragnar
Skrällen: 4 Sol Greia
Rankingen A:13.1 B:2.4.9.5.8.7.6 C:14.11.12.15.10.3

V64-3 2140m Auto
6 Joy Alissa gick en ruskigt stark slutrunda i årsdebuten näst senast och har fått två lopp i kroppen efter sitt uppehåll. Senast tävlade hon med vanlig vagn men nu åker biken på igen och jag tycker hon höjer sig markant med det i kombination med barfotabalans. Hon är riktigt effektiv från start och även om det finns någon snabb invändigt tror jag hon dundrar till tät och sedan bör man köra där så länge lampan lyser.

8 Green Mamba har gjort många fina lopp under och går ner rejält i klass nu. Utgångsläget drar ner chanserna men hon kan öppna bra och borde åtminstone inte bli hängande från start. Motståndet skrämmer inte och hon är ett tidigt bud.

9 Listas Thaitanic ska med tidigt på sin fina form. Hon var mycket tapper som tvåa näst senast och följde upp det med en meriterande seger starten därefter.

7 Alexi Quick har kunnandet för att vinna loppet och gör en intressant debut i ny regi nu. Vanlig vagn är ett litet minus men motståndet är inte det tuffaste hon har mött och hon bör tas på allvar.

Min Vinnare: 6 Joy Alissa
Spets efter 500m: 6 Joy Alissa
Skrällen: 6 Joy Alissa
Rankingen A:6.8 B:9.7.5.4.3 C:10.1.2

V64-4 2140m Auto
7 Månlykke A.M behöver ingen närmare presentation och det är det bästa kallblodet vi har för dagen nu när Odd Herakles har lagt skorna på hyllan. Han kunde inte rå på en fulltankad Pydin i årsdebuten men Gunnar Melander gjorde det svårt för sig och intrycket på hästen gick inte att klaga på. Jag tror att Gunnar Melander är lite mer offensiv nu och avancerar fram till ledningen i ett tidigt skede och sedan ska det vara en toppchans att vinna loppet.

Motbud
8 B.W Rune har bra form för dagen. Näst senast bjöd han på en vass avslutning som tvåa och senast kom han starkt tillbaka efter att ha tappat mycket från start. Nu rycker man skorna på honom, vilket är ett stort plus och med klaff på loppet skulle han kunna utmana Månlykke A.M en bra dag.

Min Vinnare: 7 Månlykke A.M
Spets efter 500m: 7 Månlykke A.M
Skrällen:
Rankingen A:7 B:8.6.9.4.10 1.11.5 C:3.2

V64-5 2140m Auto
3 Lannem Stella är en toppstammad talang som inledde karriären strålande med sju raka segrar och det här är något extra till häst som går ett intressant år till mötes. Hon har visat att hon är snabb bakom bilen tidigare och sitter troligen i ledningen omgående och sedan får övriga normalt mycket svårt att utmana henne. Det var dock inte det där riktiga trycket i årsdebuten och även om hon fick göra jobbet utvändigt om ledaren var det ett motstånd hon borde ha besegrat. Även om jag tror på toppchans, har jag två andra spikar i omgången och vi tar med ett par ekipage bakom.

Jag gillar det jag har sett av 2 Åse Måna som till skillnad från favoriten kommer med dokumenterad form. Senast var det tuffa förutsättningar på Momarken och hon kom tillbaka bra efter en galopp men det var framförallt intrycket vid hennes förkrossande seger på Färjestad som jag fastnade för henne. Hon verkar trivas ypperligt på svensk mark där båda segrarna är tagna och Ole Johan Östre har ännu inte förlorat med henne när hon varit felfri.

Jag tar även med 6 Suså Ö.K som var bra i årsdebuten och borde ha gått framåt med det loppet i kroppen. Hon har matchat Lannem Stellas tider över distansen tidigare och saknas det lite form hos favoriten, kan hon utmana.

Min Vinnare: 3 Lannem Stella
Spets efter 500m: 3 Lannem Stella
Skrällen: 2 Åse Måna
Rankingen A:3 B:2.6.12.7.11.4 C:1.5.8.9.10

V64-6 1640m Auto
8 Global Dash har imponerat stort och var tvåa i stenhård konkurrens senast på Solvalla. Innan dess hade han radat upp tre raka segrar på Bergsåker och nu ska han tävla barfota runt om för första gången. En svårare omgång hade det kunnat vara en tänkbar spik trots utgångsläget men det finns andra spikförslag i omgången och vi får gardera på lite.

5 Icicle Am har jag som knapp spetsfavorit efter ett par hundra meter även om det finns ett par startsnabba invändigt och det kan komma att kosta att nå ledningen. Hon vann direkt från ledningen i årsdebuten med krafter sparade och även om motståndet hårdnar markant leder hon loppet länge.

9 Grand Canyon Sisu gör comeback efter lång frånvaro och är såklart svårbedömd men det är många startsnabba hästar och det skulle kunna bli ett högt tempo, vilket skulle gynna honom kraftigt.

4 Vichel J.C tror jag tar hand om ledningen initialt och hon trivs över distansen. Det är möjligt att man provar i ledningen men det är tuff konkurrens och det troliga är att man släpper till någon mer betrodd.

Min Vinnare: 8 Global Dash
Spets efter 500m: 5 Icicle Am / Vichel J.C
Skrällen: 4 Vichel J.C
Rankingen A:8 B:5.9.4.3.6.1 C:10.2.7

Lycka till 

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto