V64 Tips Bollnäs & Halmstad 16/6

Publicerad på 16 Jun 2023 - 12:02

DrTrav

DrTrav

16 Jun 2023 - 12:02

V64-express denna fredagskväll, Omgången arrangeras av två banor och ska vara över på under 60min. Spelstopp 20:30. Ikväll delas tävlingarna mellan Bollnäs och Halmstad. Min lösning finner ni nedan.

Jag spelar med en spik ikväll, 6 Bäcklös Uriel i den fjärde avdelningen.

V64-tips Bollnäs & Halmstad Fredag 16/6
v64-1 4,8,11
v64-2 1,4,10
v64-3 2,3,4,7,10,11
v64-4 6 Bäcklös Uriel
v64-5 5,7,11,12
v64-6 3,4,5,10

864 rader x 1kr = 864kr (spelar utdelning på endast 6 rätt)

DD-tips Bollnäs & Halmstad Fredag 16/6
DD-1 5,7,11,12
DD-2 3 Highline Pellini

4 rader x 50kr = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 2140m auto
För mig är 8 Brady D.E. den som visat högst kunnande i loppet hittills. Han blir bara bättre och bättre för varje start och Brady D.E för alltid sitt. Nu kommer han med två raka segrar på kontot. För två starter sedan vann han på bra sätt under Copenhagen Cup-dagen och senast blev det en enkel seger med sparade krafter. Utgångsläget är vad det är ikväll, men både form och kunnande finns där. Utan strul är Brady D.E. hästen i loppet.

4 Primadonna Tile är en häst som under vintern startat flitig på V75. Hon har dock haft svårt att få till det 100% i loppen men senast fick hon återigen sätta nosen först över linjen. Då var det visserligen inte V75 klass på loppet, men Primadonna Tile vann på rejält sätt från ledningen. Det kostade 1.10 första 500m och sista 600m gick i underkant 1.09. Det var första gången med en amerikansk vagn senast och den sitter på även ikväll. Från ledning ikväll igen blir hon inte helt enkel att plocka ner.

Nämner även 11 Loyal Cash som senast var hårt betrodd av spelarna bakom Brady D.E. Men dagen förstördes av en tidig galopp. Men upphämtningen var bra och detta är en individ som redan förra året visade upp rejäla fartresurser för klassen. Tidig vid gardering.

Min Vinnare: 8 Brady D.E.
Spets efter 500m: 4 Primadonna Tile
Skrällen: 11 Loyal Cash
Ranking: A 8 B 4,11,2,1,10,7 C 6,5,12,3,9

V64-2 2640m auto
4 Conrads Tegnell har inlett karriären lovande med två segrar på fyra starter. Han ser ut att vara en spännande häst där man senast var ute i ett tuffare lopp. Han fick då ett snällt rygglopp och fullföljde bra hela vägen in i mål. Conrads Tegnell kan öppna bra och möter ikväll lämpligt motstånd på förhand. Kommer han tidigt till spets ikväll kommer han bli svår att ta sig förbi.

10 Hagrid visade bra uppfattning senast när han vann på bra sätt från ledningen. Visserligen är förutsättningarna annorlunda ikväll men formen är bra och Tjomsland håller även han fin stallform för dagen vilket man inte ska nonchalera. Vid lite överpace från start fäller Hagrid många den sista biten.

1 Espanol är en individ som besitter bra fart, dessutom är det spännande ikväll då fyraåringen gör debut för Daniel Wäjersten. Man ligger dock aningen lågt på förhand från stallet och utgångsläget är chansartat. Men trots allt så vet vi vad Wäjersten kan åstadkomma med sin träning och löser det sig på bra sätt är Espanol en tidig utmanare i loppet.

Min Vinnare: 4 Conrads Tegnell
Spets efter 500m: 4 Conrads Tegnell
Skrällen: 1 Espanol
Ranking: A 4 B 10,1,5,7,8,6,3 C 9,11,12,2

V64-3 2140m auto
2 Capitano har nu startat tre starter på svensk mark och har två andraplatser och en seger som facit. Insatserna har varit bra och känslan är att det finns en hel del för Erwin Bot att hämta ur sin femåring framöver. Senast blev det en kostsam inledning för Capitano med tredjespår fram till dödens men trots allt höll han okej hela vägen in i mål. Capitano har ikväll fått ett passande utgångsläge, han är kvick iväg från start och ska ha bra chans att tidigt hitta till spets. Väl i den positionen är han sen hästen att slå för övriga.

Tidig är också 3 Steady Victory som är jämn och säker i sina prestationer. Han har även varit ute och testat på V75-motstånd på slutet. Han hade en tuff uppgift framför sig senast från bricka elva och Steady Victory var kanske inte som bäst. Men ikväll är förutsättningarna bättre och motståndet lämpligare. Tidig på kupongen.

Skrällen är 4 Dubbio Amletico som i år visat upp fin utveckling. Senast såg han bra ut hela vägen fram till det blev galopp efter en trång situation. Men galoppen är inget hästen ska lastas för. Då var motståndet dessutom tuffare än vad det är ikväll. Just nu 12% vilket är lågt.

Min Vinnare: 2 Capitano
Spets efter 500m: 2 Capitano
Skrällen: 4 Dubbio Amletico
Ranking: A 2,3,4 B 11,10,7,1,6 C 9,5,8

V64-4 1640m auto
Här hittar vi omgångens enda spik, 6 Bäcklös Uriel. Han har onekligen hittat nya växlar sedan han blev av med skorna på hovarna. Näst senast imponerade han stort på Solvalla framför Elitloppspubliken. Notera att han då var ute i ett lopp där han slapp möta de allra bästa medan stallkamraten B.W.Sture gjorde det bra i Elitkampen. Men senast möttes de båda på Bjerke och då satt Bäcklös Uriel fast med allt sparat i rygg på ledaren och han var före B.W.Sture som i sin tur fick ett optimalt lopp i andra utvändigt och lucka tillslut. På förhand kommer det ikväll bli en härlig duell mellan Jan-Olov Perssons hästar där jag väljer att gå på den där utvecklingen pekar uppåt. Spik på Bäcklös Uriel.

1 B.W.Sture vann spårlottningen på ikväll och ska ha bra chans att ta hand om ledningen intalat. Från den positionen vann han på Umåker för tre starter sedan. Formen visade han senast fortsatt finns där och med Örjan Kihlström i vagnen kommer man såklart göra livet surt för min spik, men av intrycket att döma från senast kommer det inte att bli lätt att stå emot Bäcklös Uriel över upploppet.

Nämner även 7 Pydin som jag gillar och har lyft fram ett flertal gånger i tipsen. Senast stod han inför en opassande uppgift och han hade skor på hovarna. Nu åker skorna återigen av och det blir barfota runt om. Vi vet om att Pydin med rätt lopp besitter fart som alltid biter bra den sista biten. En skräll som inte ska nonchaleras vid gardering.

Min Vinnare: 6 Bäcklös Uriel
Spets efter 500m: 1 B.W.Sture
Skrällen: 7 Pydin
Ranking: A 6 B 1,7,4 C 3,2,5,8

V64-5 3140m volt
5 Dubai Kronos är en snackhäst som rent kapacitetsmässigt står passande inne i loppet. Men han är däremot inte helt att lita på och har en hel del hyss för sig vilket renderat i en gedigen galopphistorik. Han tävlar oftast bara mot sig själv och felfri är det knappast någon av konkurrenterna som kommer kunna rå på honom här. Senast gick Dubai Kronos felfritt men fick då ett tufft lopp utan rygg i hårt tempo och kunde inte utmana om segern. Men ikväll kommer han kunna få ett bra lopp om han går iväg från start och för den som kan säga om han kommer går felfritt eller inte vet också om det är läge att spika eller gardera. Jag kan dock inte det och vågar inte hålla Dubai Kronos ensam i handen.

7 Bold Request imponerade stort senast, då vann han ett V86-lopp från ledningen på ett mersmakande sätt. Klockan stannade på 10,5 sista 1000m. Det verkar också som man hittat och åtgärdat det som stört hästen i en tid dessförinnan. Man låter uppåt från stallet och vi borde kunna förvänta oss en minst lika bra insats av Bold Request ikväll. Given vid gardering.

11 Yuvaraj är en annan individ som också är given vid gardering. Han lever på sin speed och avslutar alltid bra. Senast gick det 1.09 sista 800m under V75-finalen bakom Castor the Star. Blir det lite överpace på loppet ikväll kommer Yuvaraj återigen fälla många den sista biten.

Min Vinnare: 5 Dubai Kronos
Spets efter 500m: 1 Remburs R.D.
Skrällen: 7 Bold Request
Ranking: A 5,7,11 B 1,12,6,9,3 C 10,2,4,8

V64-6 2140m auto
3 Highline Pellini är en spännande bror till Readly Express som givetvis haft höga förväntningar på sig, men hittills har karriären inte gått spikrakt. Ikväll gör han dock en spännande debut för Daniel Wäjersten och när han låter konfident på förhand samtidigt som man väljer att maxa i balansen så kan vi nog räkna med att Highline Pellini är redo för att prestera direkt. Från bricka tre är han även min troliga ledare i loppet och från den positionen kommer övriga behöva vara bra för att utmana honom över upploppet. Given tipsetta.

5 Rio Alta Wine är dock en tuffing som inte räds grovjobb, Senast blev det visserligen galopp men gången innan stod han för en rejäl insats vid segern. Gör Rio Alta Wine om den prestationen ikväll kommer han vara med och utmana om segern på nytt här.

Nämner även 4 Gilmore Trot som senast vann på bra sätt från spets. Ikväll är det visserligen tuffare motstånd men nu med lopp i kroppen bör formkurvan peka uppåt. Skulle det lösa sig med positionerna från start ska man inte nonchalera Gilmore Trot ikväll.

Min Vinnare: 3 Highline Pellini
Spets efter 500m: 3 Highline Pellini
Skrällen:
Ranking: A 3 B 5,4,10,8,6,9 C 2,7,1

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto