V64 Tips Bollnäs & Umåker 2/6

Publicerad på 2 Jun 2023 - 11:25

DrTrav

DrTrav

2 Jun 2023 - 11:25

V64-express denna fredagskväll, Omgången arrangeras av två banor och ska vara över på under 60min. Spelstopp 20:30. Ikväll delas tävlingarna mellan Bollnäs och Umåker. Min lösning finner ni nedan.

Jag spelar med en spik ikväll, 5 Timeless Sunset i den tredje avdelningen

V64-tips Bollnäs & Umåker Fredag 2/6
v64-1 1,10,11,12
v64-2 1,2,5
v64-3 5 Timeless Sunset
v64-4 1,4,12
v64-5 5,8,9,11,12
v64-6 1,4,5,10,11
900rader x 1kr = 900kr (spelar utdelning på endast 6 rätt)

DD-tips Bollnäs & Umåker Fredag 2/6
DD-1 5,8,9,11,12
DD-2 4 Cintra

5 rader x 40kr = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 2140m auto
1 Arpi Broline har nu gjort två starter Lars-Erik Persson och i debuten för honom sköt han till vasst efter sen lucka och senast blev det seger trots en markförlust från start. Arpi Broline kommer med formen på topp och även om innerspåret skulle kunna bli en fälla ikväll så vet vi att han även är vass på speed. Löser det sig bara någorlunda längs vägen tippas Arpi Broline i ett öppet lopp.

Vill även lyfta fram 12 Captain As som flera gånger visat upp kapacitet som räcker långt för kvällens sammanhang. Det som dock ligger Captain As i fatet emellanåt är att han inte är helt enkel och har en del humör. Nu återkommer han efter lite vila och enligt rapporterna ska man ha även testat ett annat träningsupplägg vilket är spännande. Captain As är given på min kupong ikväll.

Skrällen är 10 Patrick Silvio som visat att han besitter bra fartresurser och skulle han få smyga med och spara på speeden in i det sista så kommer han att fälla många över upploppet. Till 15% är även han tidigt i inledningen.

Min Vinnare: 1 Arpi Broline
Spets efter 500m: 2 Luke Pike
Skrällen: 10 Patrick Silvio
Ranking: A 1,12 B 10,11,13,2,8,6,14 C 7,4,5,3,9

V64-2 2140m auto
2 Capricon är en annan treåring som visat upp fin utveckling den senaste tiden. För två starter sedan vann han enkelt från spets på 1.11 sista 600m. Senast var man ute i ett tufft Breeders Crown försök, då stod man återigen för en bra insats och efter en rapp avslutning slutade man tvåa bakom Global Etalon. Capricon är kvick iväg från start och från ett perfekt utgångsläge är han min tidiga ledare i loppet och i den positionen är Capricon sen hästen att slå.

1 Timotejs Megabyte har inlett karriären lovande. Det har blivit tre seger på lika många starter och detta är en spännande treåring som Oskar Kylin Blom förfogar över. Nu möter man visserligen tuffare motstånd än man gjort tidigare men utvecklingskurvan pekar uppåt och blir bara inte innerspåret en fälla ikväll är Timotejs Megabyte en given segerkandidat.

Nämner även 5 Global Education som inför ikväll ska lättas en del i balansen vilket är intressant. Senast var man dock stort slagen av Capricon men skulle utrustningen föra fram Global Education ikväll är han trots allt en skräll jag tidigt betalar för.

Min Vinnare: 2 Capricon
Spets efter 500m: 2 Capricon
Skrällen: 5 Global Education
Ranking: A 2,1 B 5,7,9,6,3 C 4,8

V64-3 2140m auto
5 Timeless Sunset är en individ jag gillar. Han har tidigare testat V75 två gånger och har visat att både utvecklingen pekar uppåt samt att kunnandet finns där. Senast satt han fast med mycket sparat bakom Heartbeat Thunder och Kingslayer Pellini. Får han användning av dessa krafter ikväll istället är jag inne på att Robert Dunder kommer att vara offensiv. Dessutom blir det barfota runt om för första gången i livet vilket är spännande. Jag går rakt ut och spikar!

3 Lavicii Boko gör alltid sitt i loppen och står för stabila insatser. För tre starter sedan vann han enkelt och det såg även ut som segern rök senast när han gick ner på Open-Stretch och galopperade. Formen är bra och Lavicii Boko är kvick iväg från start. Kör man i ledningen blir jag inte förvånad om det räcker hela vägen. Främsta motbudet till min spik.

12 Omega Superstar tog två raka seger i mars och april. Men efter det har han inte fått till det i loppen. Det ska sägas att han också mött tufft motstånd och går nu ner i klass en del. Omega Superstar var ute så sent som förra fredagen under Elitloppshelgen och galopperade där i sista sväng. Kapacitet och kunnande finns där. Ikväll står jag dock över med tanke på att utgångsläget är dåligt samt att han just nu är svårbedömd. Jag vill se Omega Superstar prestera igen innan jag kan gå på honom.

Min Vinnare: 5 Timeless Sunset
Spets efter 500m: 3 Lavicii Boko
Skrällen:
Ranking: A 5,3 B 12,7,4,8,10,6 C 2,9,1,11

V64-4 2640m auto
12 Pydin är ett kallblod som jag verkligen gillar. Han imponerade under påsken när han vann på nytt banrekord och intrycket var bländande. Men efter det har de inte stämt i loppen och inför ikväll ligger man lågt från stallet och meddelar att fokuset främst är på andra uppgifter längre fram under året. Men en Pydin som fungerar och står för en normal prestation ska trots allt ha bra segerchans ikväll. Däremot är det ingen spik att luta sig emot.

Skrällen är 4 Soldhöjdens Drake som är betydligt bättre än vad resultatraden antyder. Han är dessutom kvick iväg från start och från ett passande utgångsläge ikväll är han min troliga ledare i loppet. Väl i den position trivs han som bäst och stämmer det bara med travet hela vägen ikväll kan han leda runt om. Till endast 8% är spelvärdet högt.

Nämner även 1 Dellenit som gör det bra varje gång och är jämn och säker i sina prestationer. Senast gjorde han det bra från dödens och även om han ikväll möter tuffare konkurrenter så har Dellenit fått ett bra utgångsläge och ska inte nonchaleras.

Min Vinnare: 12 Pydin
Spets efter 500m: 4 Soldhöjdens Drake
Skrällen: 4 Soldhöjdens Drake
Ranking: A 12,4 B 1,7,8,11,9,5 C 2,10,6,3

V64-5 2140m volt
8 Nycora är hästen som står för klassen i loppet. Hon vann på överlägset sätt i snabb avslutning just för Oskar Florhed näst senast och senast var hon ute i ett Breeders Crown försök och där hon stötte på kulltoppar som Queen Belina och Jurista. Nu är motståndet helt annat och formen finns där. Oskar Florhed får chansen pånytt och med tanke på vad Nycora visat upp tidigare är han given tipsetta ikväll.

Tidig är också 5 Joanna Sisu. Han gjorde debut för Öystein Tjomsland senast och vann då direkt trots ett något trögt intryck. Nu med lopp i kroppen bör en ännu bättre prestation ligga runt hörnet ikväll. Stall Tjomsland håller dessutom toppform för dagen och när Joanna Sisu dessutom är anmält barfota fram för första gången gäller det att vara med på tåget.

12 Soccerbox gode comeback senast, men fick ett tufft lopp. Trots detta höll hon bra hela vägen in i mål. Nu med lopp i kroppen bör formen vara framflyttad och ser man till konkurrensen ikväll ska Soccerbox tidigt räknas in i segersnacket.

Min Vinnare: 8 Nycora
Spets efter 500m:
Skrällen: 12 Soccerbox
Ranking: A 8,5 B 12,10,11,2,7,9,4 C 6,3,1

V64-6 2140m auto
5 Daven Port gör ikväll en spännande comeback och debut för Per Lennartsson. Att han besitter högt kunnande visade han inte minst förra året när han segrade i Big Noon-Pokalen på svenskt rekord. Daven Port har alltid visat höga toppar men samtidigt är han inte helt att lita på. Detta gör honom såklart svårbedömd, men skulle Per Lennartsson ha honom redo här direkt är segerchansen hög. Dessutom är det anmält barfota runt om direkt vilket är spännande. Tipsetta men ingen jag vågar gå på fullt ut.

Skrällen är 4 Cintra som senast gjorde debut för Jörgen Westholm. Inför senast var man optimistisk från stallet men tyvärr blev det startgalopp och dagen var förstörd. Men han fick sitt lopp i kroppen och bör nu vara framflyttad ytterligare ett steg på formkurvan till ikväll. Addera därtill Mats E Djuse så känns det spännande. Cintra besitter bra kunnande, hon var finalist i Drottning Silvias Poka förra året och ska räknas tidigt ikväll till 10%!

11 Cab Frontline var senast ute i ett bronsförsöket på Umåker och gjorde det då bra som tvåa. Till ikväll får han Jorma Kontio i vagnen för första gången vilket är spännande och även om utgångsläget är vad det är så besitter Cab Frontline kvaliteterna för att segerstrida trots allt.

Min Vinnare: 5 Daven Port
Spets efter 500m: 1 Mission Beach
Skrällen: 4 Cintra
Ranking: A 5,4 B 11,1,10,2,3,8 C 6,7,12

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto