V64 Tips Färjestad 12/6

Publicerad på 11 Jun 2023 - 18:58

DrTrav

DrTrav

11 Jun 2023 - 18:58

Kvällens V64-tävlingar hämtar vi från Färjestad. Det handlar om uttagningslopp till E3. Notera att för ston går de två främsta i varje E3-försök till final samt de två högst seedade treorna i försöken och för hingstar/valacker går de tre främsta i varje E3-försök till final.

Jag spelar med en spik. 2 Kitty Hawk. i den femte avdelningen.

V64 Tips Färjestad Måndag 12/6
V64-1 1,2,5
V64-2 1,3,4,5,6,7
V64-3 2,3,5,6,7
V64-4 2,9
V64-5 2 Kitty Hawk.
V64-6 3,4,6,7

720 rader x 1 = 720kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

DD Tips Färjestad Måndag 12/6
DD1: 2 Kitty Hawk.
DD2: 3,4,6,7

4 rader x 50 kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 2140m auto
2 Esmeralda Bez vann på mersmakande sätt senast när hon avslutade sylvasst under Elitloppshelgen. Nu kommer treåringen med ett facit på tre segrar efter fem starter och ikväll är förutsättningarna passande. Hon kan öppna snabbt och från bricka två är hon den troliga ledaren och i den positionen blir hon sen inte enkel för övriga att ta sig förbi.

5 Kitty Mearas inledde karriären lovande med två raka segrar innan hon senast gjorde det bra som tvåa bakom A Teaser. Utvecklingen pekar uppåt och hon blir bara bättre och bättre för varje start. Ikväll kommer hon kunna sitta bra på det tidigt och på förhand är Kitty Mearas det givna utmanaren till Esmeralda Bez.

Nämner även 1 Käraste Sisu är jämn och säker och hon gör alltid sitt i loppen. Hon har visat sig vara kvick från start och från ett passande utgångsläge där det troligtvis blir positionen rygg på ledaren så ska Käraste Sisu inte nonchaleras vid gardering.

Min Vinnare: 2 Esmeralda Bez
Spets efter 500m: 2 Esmeralda Bez
Skrällen: 1 Käraste Sisu
Ranking: A 2 B 5,1,4,7,6,3 C 9,8

V64-2 2140m auto
3 Nacido Boko var ute och mötte stenhård konkurrens under Elitloppshelgen. Men trots det stod Nacido Boko för en bra insats som trea efter en vass avslutning. Då var det första barfota runt om vilket det också blir ikväll. Nacido Bok är ingen blixt från start men med tanke på vad han visade senast i kombination med ett bra utgångsläge ikväll så tippar jag etta.

1 Immortal Doc har stått för jämna och bra prestationer hela tiden. Senast gjorde han en okej insats utan att kanske leverera något extra. Men nu med det loppet i kroppen bör formkurvan peka uppåt ikväll och vi det att detta är en individ med högt kunnande. Utgångsläget är bra och han är given i segerstriden.

Tidig är också 7 S.G.Dracarys som vann med sparade krafter senast. Han går framåt för varje start och skulle han med sin startsnabbhet hitta hela vägen till ledningen trots ett utgångsläge en bit ut bakom bilen så kan det sen räcka hela vägen.

Min Vinnare: 3 Nacido Boko
Spets efter 500m: 7 S.G.Dracarys
Skrällen: 7 S.G.Dracarys
Ranking: A 3,1 B 7,5,4,6 C 2,8

V64-3 2140m auto
3 Coral Cogar ser ut att få allt att lossna nu som treåring. Han kommer med tre raka seger på konton och är under finfin utveckling. Han kan öppna okej och men han tar ingen ledning av egen hand initialt. Men det mesta talar för att Rikard N Skoglund kör sig till spets i ett andraskede och väl i ledningen ska Coral Cogar ha goda chanser att utöka segersviten ikväll.

Skrällen är 7 Eli Jet som imponerade i Sverigedebuten för två starter sedan. Då slutade man tvåa efter ett offensivt lopp. Senast blev det startgalopp och dagen blev förstörd. Men skulle han bara komma till i loppet från bricka sju ikväll kommer han med sin vassa avslutning plocka ner många den sista biten.

Nämner även 6 Knickers Sisu som senast körde sig till ledningen efter 500m och kunde sen vinna enkelt. Ikväll blir det troligtvis ingen ledning, men Knickers Sisu har visat att hon tål att göra en del jobb på egen hand och vid gardering är hon tidig.

Min Vinnare: 3 Coral Cogar
Spets efter 500m: 3 Coral Cogar
Skrällen: 7 Eli Jet
Ranking: A 3,7,6 B 2,5,8,1,4 C -

V64-4 2140m auto
2 Global Etanol vann på bra sätt senast, han fick då göra jobbet utvändigt om ledaren större delen av loppet men tillslut visade han sig bara vara bäst. Med en liknande insats ikväll från ett passande utgångsläge är han min troliga ledare i loppet och tipsetta.

Jag kommer dock dubbla systemet med 9 King Of Twilight som trots andraplatsen från ledningen senast stod för en bra insats. Segraren hette då Västerbo Exciting. Nu är det första gången med bakspår, och jag inbillar mig att det kommer passa King Of Twilight bra. Ikväll är han garanterad en bra resa i ett andraspår och nu på barfotabalansen för första gången i livet kommer han stå för en rejäl avslutning ikväll.

Min Vinnare: 2 Global Etanol
Spets efter 500m: 2 Global Etanol
Skrällen:
Ranking: A 2,9 B 4,7,1,3,6 C 5,8

V64-5 2140m auto
Här hittar vi omgångens enda spik, 2 Kitty Hawk. Hon föll verkligen med flaggan i topp senast. Då blev hon knappt slagen från ledningen, men ikväll är jag inne på att det blir revansch. På en snabb Färjestadsbana talar det mesta för att startsnabba Kitty Hawk är den troliga ledaren i loppet. Väl i ledningen är jag inne på att hon nu får snabb revansch och kommer sätta nosen först. Spik!

Motbud
4 Esperia Font stod senast för en snabb avslutning efter sen lucka. Detta är ett sto som är under fin utveckling för dagen och tvingas hon bara inte gör allt jobb på egen hand ikväll så är Esperia Font en tidig utmanare till min spik.

Nämner även 7 Elisabeth Bar som inte är helt att lita på. Det har blivit galopp i de två senaste starterna men trots detta är facit en femteplats och en seger. Att kapaciteten är hög tvivlar nog ingen på och skulle Elisabeth Bar hålla reda på benen ikväll ska hon inte nonchaleras vid gardering.

Min Vinnare: 2 Kitty Hawk.
Spets efter 500m: 2 Kitty Hawk.
Skrällen: 7 Elisabeth Bar s
Ranking: A 2 B 4,7,3,1,6 C 9,5,8

V64-6 2140m auto
7 Expo Wise As har verkligen visat sig vara något alldeles extra. Senast imponerade han stort när han vann på överlägset sätt via 12,1 över 2140m. Han kommer nu med fyra raka seger på kontot och har övertygat stort. Dessutom blir det barfota runt om ikväll vilket är spännande. Gör Expo Wise As om insatsen senast kommer konkurrenterna få jaga andrapriset ikväll. Given tipsetta.

Där bakom vill jag lyfta fram 6 Timotejs Megabyte som ännu inte vet hur det känns att förlora. Han kommer med fyra raka segrar på kontot och även om han ställs mot tuffare motstånd ikväll så har vi ännu inte fått vad Timotejs Megabyte kan när man testar av honom fullt ut och det ska bli spännande att se ikväll.

Min Vinnare: 7 Expo Wise As
Spets efter 500m: 7 Expo Wise As
Skrällen: 6 Timotejs Megabyte
Ranking: A 7 B 6,3,4,2,1 B 8,9

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto