V64 Tips Färjestad 7/8

Publicerad på 7 Aug 2023 - 10:41

DrTrav

DrTrav

7 Aug 2023 - 10:41

Kvällens V64-tävlingar hämtar vi från Färjestad. Vi bjuds dessutom på en JACKPOT där vi har 5 miljoner att spela om. Mina tankar kring omgången följer nedan.

Jag spelar med en spik. 8 Margareta Tooma i den första avdelningen.

V64 Tips Färjestad Måndag 7/8

V64-1 8 Margareta Tooma
V64-2 2,4,5,8,10
V64-3 3,7,8,12
V64-4 3,8,13,14
V64-5 4,5,8
V64-6 2,3,4

720 rader x 1 = 720kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

DD Tips Färjestad Måndag 7/8

DD1: 4,5,8
DD2: 2 Lexington Zon

3 rader x 70 kr = 210 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 2140m auto
8 Margareta Tooma startar nu med mäktiga sexton raka segrar på kontot och jagar nu sin sjuttonde. Hon har inte förlorat på över två år och trots att utgångsläget ikväll är tufft finns det ingen anledning till att tro att hennes fina svit ska brytas ikväll. Det är dessutom ett litet startfält vilket underlätta för de sämre spåren och med ett tidig avancemang i loppet är jag inne på att Margareta Tooma sitter i spets efter 500m och väl i den positionen blir hon sen svårslagen på spetsbanan Färjestad. Spik!

5 Gerben är en följehäst för alla V75-spelare. Han gör jämna och bra insatser och är ofta med på rikstoton. Han kan öppna okej och jag håller honom som spetsfavorit initialt och skulle han sen vara den som sitter i rygg på Margareta Tooma ska Gerben ses som det främsta motbudet på förhand.

Nämner även 4 Carry Cash som nu kommer tillbaka efter vila och formen är svårbedömd. Men detta är normalt sett en individ med bra kunnande som inte med en normal insats är långt framme i detta loppet.

Min Vinnare: 8 Margareta Tooma
Spets efter 500: 8 Margareta Tooma
Skrällen: 5 Gerben
Rankingen: A: 8 B 5,4,1,2 C 3,6,7

V64-2 2140m auto
8 Maximize´em är en rejäl individ som flera gånger visat upp kapacitet räcker långt i ett lopp som detta. Läget är vad det är, men att han nu är nedstruken ett hack i banan är ett plus. Spännande också med Magnus A Djuse i vagnen och även om Maximize´em inte är någon spik jag vull lute mig emot så är han mitt förstaval.

10 Timetoshinebonanza hade fyra raka seger på sitt konto inför den senaste starten. Men han fick tyvärr se sin segerrad brytas senast, men faktum var att Timetoshinebonanza inte alls presterade på samma nivå som tidigare. Nu har hon dock fått ta igen sig lite och studsar hon tillbaka på ett bra sätt ikväll så ses Timetoshinebonanza med segerchans trots utgångsläget.

Nämner även 4 Marcelo Vieira som är kvick iväg från start och är min troliga ledare initialt. Hon gick i mål med sparade krafter senast och i ledningen har Marcelo Vieira två segrar på tre försök. Tidig på kupongen.

Min Vinnare: 8 Maximize´em
Spets efter 500: 4 Marcelo Vieira
Skrällen:
Rankingen: A: 8,10,4 B 5,2,3,11 C 9,12,6

V64-3 2140m auto Monté
7 Selfie Brodde är en erkänt bra montéhäst som har 15 av sina 17 segrar i karriären tagna i disciplinen. Han är dessutom kvick iväg från start och ses som den troliga ledaren i loppet. Väl i spets har det blivit sju seger på nio försök och Selfie Brodde är den givna tipsettan i loppet.

Tidig är också 12 Beauty Wind som står passande inne i kvällens lopp och dessutom sitter Sveriges bästa ryttare Jonathan Carré i sadeln. Får bara Beauty Wind passande ryggar längs vägen kommer hennes speed sista 500m bita bra. Kapacitetsmässigt är hon en given segerkandidat i loppet.

Nämner även 8 Vicar som under året haft flera framskjutna placeringar i just monté men dessvärre har segern uteblivit. Men kunnande finns och skulle det bara stämma lite med positionerna längs vägen är Vicar en skräll jag tidigt betalar för.

Min Vinnare: 7 Selfie Brodde
Spets efter 500: 7 Selfie Brodde
Skrällen: 8 Vicar
Rankingen: A: 7,12 B 8,3,5,6,4,1 C 2,11,9,10

V64-4 2640m volt
8 Mister A kommer med två raka segrar i bagaget till kvällens start. Båda segrarna är tagna på ett enkelt sätt via spets. Nu är motståndet tuffare men formen är på topp och Mister A har även visat tidigare att han gör det bra bakifrån också. I ett öppet lopp blir han min tipsetta.

3 Pwojtech Vrijthout har nu hunnit med tre starter på svensk mark, i debuten vann han på bra sätt och i de två senaste starterna har motståndet varit tufft. Fyraåringen kan öppna okej från start och med endast sex hästar på startvolten så är jag inne på att Pwojtech Vrijthout sitter i spets efter en bit. Väl i den positionen kommer han sen strida bra och ska ses som en tidig segerkandidat.

Nämner även 14 Felix Light som senast var ute i försök och final i Arvika. Han vann sitt försök på bra sätt men kunde sen i finalen inte hålla The Eagle bakom sig. Det är svårt att bedöma hur Felix Light tagit de två loppen och addera dessutom ett tufft utgångsläge ikväll. Men kanske är det just ett lopp på rulle som Felix Light behöver denna gången. Klaffar det bara lite med positionera längs vägen är han långt framme i ett lopp som detta på ren kapacitet.

Min Vinnare: 8 Mister A
Spets efter 500: 3 Pwojtech Vrijthout
Skrällen:
Rankingen: A: 8,3 B 14,13,7,11,2,9,1,10 C 5,6,12,4,15

V64-5 2140m auto
5 Heartbeat Julie har vunnit två av sina tre senaste starter och har dessutom tagit segrarna på tilltalande sätt. Formen är på topp och skulle hon komma till spets blir hon sen svår att rå på och från stallet meddelar man att man inte räds dödens om det skulle bli så ikväll. För mig är Heartbeat Julie en sund tipsetta.

Jag vill dock även betala för 8 Feline Burgerheide som jag jagat länge. Detta är en bra individ för klassen som dessutom nu kommer med bra form. Senast avslutade hon 10,5 sista 700m och löser det sig bara från utgångsläget ikväll är hon tidig. Det är även spännande att Björn Goop sitter i vagnen för första gången. Skräll.

Nämner också 4 Olga Tooma som ikväll gör en spännande debut för Daniel Redén. Hon har varit hos Redén i tre månader nu och jag räknar med en bra prestation direkt. Det är anmält barfota runt om och amerikansk vagn för första gången, och blir det så även till start är hon mycket spännande ikväll.

Min Vinnare: 5 Heartbeat Julie
Spets efter 500: 5 Heartbeat Julie / 4 Olga Tooma
Skrällen: 8 Feline Burgerheide
Rankingen: A: 5,8,4 B 12,11,2,10,1 C 6,9,7,3

V64-6 1640m auto
2 Lexington Zon vann senast på bra sätt från spets och har ikväll fått ett perfekt utgångsläge. Formen är på topp och även om hon ännu inte segrat över kort distans på sex försök så håller jag henne högt ikväll. Addera dessutom Örjan Kihlström i vagnen ikväll. En spännande tipsetta i min bok.

Favorit blir 4 Limerence N.O som kommer med två raka segrar på bra sätt. Näst senast vann han på bra sätt bakifrån och senast efter att ha övertagit ledningen mitt i loppet. Ikväll är utgångsläget bra och senast visade han bra kunnande över distansen. Skulle Limerence N.O tidigt köra sig till spets pånytt här blir han normalt sett svårslagen. Men det finns risk för en hel del jobb på egen hand också vilket gör att jag kommer att spika emot på DD.

Skrällen är 3 Barateau som senast vann trots en inte helt klockren auktion i loppet. Men det var första starten efter vila och nu med lopp i kroppen bör formen vara framflyttad, addera därtill att man slipat lite på stilen inför ikväll så kan vi räkna med att Barateau kommer att prestera en bra insats ikväll.

Min Vinnare: 2 Lexington Zon
Spets efter 500: 2 Lexington Zon / 4 Limerence N.O
Skrällen: 3 Barateau
Rankingen: A: 2 B 4,3,1,6,8,7 C 9,10,11,12

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto