V64 Tips Gävle 20/3

Publicerad på 20 Mar 2023 - 09:59

DrTrav

DrTrav

20 Mar 2023 - 09:59

V64 hämtar vi på från Gävle denna måndagskväll. Min Lösning på omgången finner ni nedan och notera även att vi bjuds på en JACKPOT på 4,5 Miljoner ikväll.

Jag spelar med en spik, 3 King Only The One i den sjätte avdelningen.

V64-tips Gävle Måndag 20/3
v64-1 1,2,5,10
v64-2 3,7,8
v64-3 3,6,8,9,11
v64-4 5,9
v64-5 1,3,7,9,10,12
v64-6 3 King Only The One

720 x 1kr = 720kr (spelar utdelning på endast 6 rätt)

DD-tips Gävle Måndag 20/3
DD-1 1,3,7,9,10,12
DD-2 3 King Only The One

6 rader x 40kr = 240kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 2140m volt
5 Edsinette gör ikväll comeback efter lite vila och även om det finns lite frågetecken kring formen så är detta en individ som står sig bra i klassen och skulle inte ringrostig lysa igenom allt för mycket ska hon ha en bra segerchans direkt. Hon lever på sin styrka och även om det ikväll är givet att gardera på V64 så tippar jag henne etta trots allt.

Tidig är också 2 Angel Of Trix som är kvick i benen och jag räknar med att Oskar Kylin Blom är offensiv från start och siktar mot att ta över ledningen så snabbt som möjligt. Väl i den position är sen Angel Of Trix hästen att slå. Formen finns där och oavsett om det blir spets eller inte så är Angel Of Trix given på kupongen.

Skrällen är 1 Nordic Dream som står ensam på start och är således garanterad ett passande lopp ikväll. Oavsett om man kör i spets eller väljer positionen i rygg på ledaren så kommer Nordic Dream till sin låga procent vara en tidig skräll kandidat i loppet.

Min Vinnare: 5 Edsinette
Spets efter 500m: 2 Angel Of Trix / 1 Nordic Dream
Skrällen: 1 Nordic Dream
Ranking: A 5,2 B 1,10,11,3,8,6,12 C 7,4,9

V64-2 1640m auto
7 Supermackan har inlett året med två raka andraplatser och kommer nu med en stigande formkurva. Nu jagar man en välförtjänt seger och med bättre förutsättningarna ikväll är Supermackan min tipsetta. Fyraåringen kan öppna snabbt och även om han har spår en bit ut bakom bilen så är jag inne på att Niclas Hammarström kommer hitta till spets efter en bit. Väl i den positionen har Supermackan tagit båda sina segrar tidigare. Det är nu lättning i balansen dessutom och kostar inte inledningen allt för mycket för Supermackan så kommer han bli svår att at sig förbi för övriga.

Nämner även 8 Edelweiss som senast visade bra form genom att avsluta sista 700m via 10,7 och han blev tilllsut trea. Edelweiss är allround och tål att göra en del jobb själv om det behövs. Skulle det bli uppskruvat tempo den första biten gynnar det Edelweiss som kommer plocka många placeringar över upploppet.

Jag plockar även med 3 Fia Godiva som skulle kunna var den som initialt tar hand om ledningen och nu när det är anmält barfota runt om för första gången samt amerikansk vagn så räknar jag med att tränaren Öystein Tjomsland spänt bågen inför ikväll.

Min Vinnare: 7 Supermackan
Spets efter 500m: 7 Supermackan / 3 Fia Godiva
Skrällen:
Ranking: A 7,8,3 B 4,9,5,11,2 C 10,12,6,1

V64-3 2140m auto
11 Järvsö Kurt gjorde det klart godkänt sömn fyra senast och trivs som nu med täta starter. Jag räknar med att det blir lite körning initialt i loppet vilket kommer gynna Järvsö Kurt och Mats E Djuse. När Mats Väl väljer att sätta in attacken under slutrundan kommer det gå undan och Järvsö Kurt blir mitt förstaval.

3 Målbo Urbin är kvick iväg från start och han är min ledare av loppet. Väl i den positionen har Målbo Urbin segrat fyra gånger på åtta försök och skulle det inte kosta allt för mycket inledningsvis kommer Målbo Urbin leda loppet länge även ikväll. Att det dessutom är anmält barfota fram ikväll ses som ett plus.

8 Månbest A.M. är en annan som gynnas om tempot blir uppskruvat längs vägen. Han visade lite smygform senast och med tanke på hans speed så ska Månbest A.M. inte inhaleras med lite klaff ikväll.

Kioskvältaren är 9 Haga Modde som nu har årsdebuten avklarad och kommer troligtvis med en formkurva som pekat uppåt. Kapaciteten och kunnandet för klassen finns där och till endast 1% är detta min miljonknall ikväll.

Min Vinnare: 11 Järvsö Kurt
Spets efter 500m: 3 Målbo Urbin
Skrällen: 9 Haga Modde
Ranking: A 11,3 B 8,6,9,12,4,7,1 C 2,5,10

V64-4 2140m volt
5 Adventure Ahead har imponerat på slutet och det ser ut som tränaren Svante Båth hittat rätt med femåringen nu. Intrycket har varit bra och även om det ikväll är aningen bättre motstånd så är Adventure Ahead under fin utveckling och känslan är att vi kommer få se honom ta ytterligare steg här under året. Adventure Ahead lever på sin speed och när Niclas Hammarström väl väljer att sätta in attacken under slutvarevt kommer överiga få hålla i sig. Tipsetta.

Jag dubblar dock mitt system med 9 Global Daretodream som ikväll gör en spännande comeback för Daniel Wäjersten. Grundkapaciteten är bra och med tanke på att det är lättning i balansen direkt är jag inne på att vi kommer få se en bra prestation ikväll. Från sitt springspår bör Global Daretodream kunna hitta en bra position tidigt väl därifrån kommer han sen kunna utmana om segern.

Min Vinnare: 5 Adventure Ahead
Spets efter 500m:
Skrällen:
Ranking: A 5,9 B 11,6,8,2,3 C 7,10,4,1

V64-5 2140m auto
7 Kimi Di Quattro är härdad i tuffa sammanhang och besitter hårdhet som kommer betala sig bra i dessa typer av lopp. Att man ikväll dessutom rycker samtliga skor ses som ett klart plus. Utgångsläget är en bit ut bakom bilen men trots detta så är jag inne på att Markus B Svedberg kan hitta en vettig position initialt för att sen visa sig vara bäst den sista biten.

1 Capital Gain C.C. kan behöva lopp i kroppen efter sitt uppehåll men han har gått ett banjobb på bra sätt via 1.16,5 full väg inför ikväll. Utgångsläget är perfekt då han är kvick iväg från start och skulle han få sitta ifred i den positionen en bit av loppet kommer han trots årsdebuten bli tuff att ta sig förbi. Kapacitetsmässigt står han bra inne i loppet och Capital Gain C.C. ska räknas tidigt trots allt.

12 Innovation Love var senast ute i en STL-final på Solvalla och gjorde det då väldigt bra. Ikväll är motståndet enklare men samtidigt lämnar också utgångsläget en del övrigt att önska. Men till endast 7% är Innovation Love given på min kupong ikväll.

9 Djokovic är en speedig individ som skulle gynnas om det blir högt tempo på loppet. Kunnandet finns där och skulle Mika Forss få smyga med i de rätta ryggarna ska inte Djokovic nonchaleras ikväll.

Min Vinnare: 7 Kimi Di Quattro
Spets efter 500m: 1 Capital Gain C.C.
Skrällen: 12 Innovation Love
Ranking: A 7,1 B 12,9,10,3,5,8,6 C 11,2,4

V64-6 2640m auto
Här ska vi få se ett nyförvärv för Daniel Wäjersten som ikväll gör comeback på tävlingsbanan, 3 King Only The One. Detta är en spännande individ som besitter bra kunnande och som har fem segrar på sina 15 starter i tidigare regi. Nu har Daniel Wäjersten fått slipa till sitt nyförvärv King Only The One och han är redo för start. Jag är själv spänd på hur han kommer prestera för Wäjersten och är han bara väl förberedd inför kvällens uppgift så är jag inne på att han bara är bäst ikväll. Till 26% är spelvärdet högt och jag kommer spika.

Motbud
9 Gamin De Larre är en stark och rejäl individ som trivs över den långa distansen. Han kommer med tre raka segrar vilket är imponerande. Formen sitter där och vi kan räkna med ett offensivt upplägg från Jörgen Westholm ikväll. Men att göra det den tunga vägen är aldrig enkelt skulle dock min spik inte vara på topp är Gamin De Larre den givna utmanaren där bakom.

Nämner också 12 Jeppas Uppercut som varit ute i tuff konkurrens på slut och går nu ner en aning i klass. Utgångsläget är inte det bästa men Jeppas Uppercut gynnas om tempot blir högt och han kommer falla många över upploppet ikväll.

Min Vinnare: 3 King Only The One
Spets efter 500m: 3 King Only The One
Skrällen: 12 Jeppas Uppercut
Ranking: A 3 B 9,12,2,8,6,11,10 C 1,7,4,5

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto