V64 Tips Halmstad 17/7

Publicerad på 17 Jul 2023 - 11:11

DrTrav

DrTrav

17 Jul 2023 - 11:11

Veckan inleds med V64-tävlingar från Halmstad och min lösning på omgången finner ni nedan. Notera att vi spelar om en JACKPOT på 4,5 Miljoner.

Jag spelar med en spik, 3 Capitano. i den fjärde avdelningen.

V64-tips Halmstad Måndag 17/7
v64-1 4,7
v64-2 1,2,4,6,9
v64-3 2,6,9,14
v64-4 3 Capitano.
v64-5 3,5,7,10
v64-6 2,6,8,10

640rader x 1kr = 640kr (spelar utdelning på endast 6 rätt)

DD-tips Måndag 17/7
DD-1 3,5,7
DD-2 2,8

6 rader x 40 = 240kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 2140m volt
5 Kind Magic F.R har inlett karriären lovande och är fortsatt obesegrad efter två starter. Hon har dessutom hanterat snäva utgångslägen båda gångerna så att hon ikväll fått bricka fem i volten är inget som oroar speciellt mycket på förhand. Jag räknar med att Adrian Kolgjini kör offensivt från start och han startar med bra segerchans ikväll.

Jag dubblar dock systemet med 7 Global Election som också inlett karriären strålande. Han har gjort tre starter hittills och det har resulterat i två segrar och en andraplats. Kommer han bara ut från innerspåret på tillägg ikväll så kan vi räkna med att Conrad Lugauers sto Global Election kommer bjuda upp till match ikväll.

Min Vinnare:5 Kind Magic F.R
Spets efter 500m:
Skrällen:
Ranking: A 5,7, B 2,8,4,9,6 C 10,9,3


V64-2 1640m auto
9 Boscha Diablo vann på bra sätt för tre starter sedan, då handlade det om debut på tävlingsbanan. Efter det har Boscha Diablo fortsatt stått för stabila och bra insatser. Formen och utvecklingskurvan pekar uppåt, och med tanke på farten han visat upp kommer hans avslutning återigen bli giftig. Men ett bakspår över kort distans är aldrig enkelt och därför känns det givet att gardera.

Skrällen för mig är 1 Nalanji Boko. Han har visat upp bra kunnande för sin klass och har även speeden som ett farligt vapen. Innerspåret ikväll är lite chansartat men skulle det lösa sig och luckan uppstår för Nalanji Boko blir jag inte förvånad om han speedar ner samtliga. Det som dock gör Nalanji Boko svårbedömd för oss som spelare är att han har tre galopper på fem starter och är ingen man kan lita på. Till låg procent ikväll är han trots detta intressant i min bok.

Nämner även 6 Let Me In utmanar som vann på bra sätt näst senast. Han ser ut att vara en spännande individ för framtiden och skulle han komma vettigt på det ikväll från start vill jag även nämna honom tidigt.

Min Vinnare: 9 Boscha Diablo
Spets efter 500m: 2 Pure Joy
Skrällen: 1 Nalanji Boko.
Ranking: A 9 B 1,6,2,7,4,5 C 10,3,8

V64-3 2640m volt
6 Vince Q.C har fått spännande förutsättningar här ikväll. Han är kvick iväg från start och från sitt springspår på start är han min troliga ledare. Det ska dock sägas att det är debut över långdistans ikväll för Vince Q.C och det är inte helt säkert att man vill köra i spets. Men oavsett kommer Vince Q.C få ett bra lopp. Skulle dessutom Rick Ebbinge få bestämma tempot en bit i loppet kan jag se honom rinna undan tillslut ändå. Formen är god och senast visade han styrka genom att göra ett bra lopp som tvåa från dödens.

Vill tidig också nämna 14 Peach som visserligen inte har någon enkel uppgift framför sig här. Men han avslutade väldigt bra senast i ett STL lopp. Formen sitter där och nu mot enklare motstånd måste han räknas tidigt trots bakspår på tillägg.

Nämner även 9 O.M.Inspiration som håller toppform för dagen och han gör alltid sitt i loppen. Senast satt man fast med sparade krafter så att det står en nolla i raden är inget att säga om. Detta är en stark och rejäl individ som inte har några problem med distansen och med Stefan Persson i vagnen är man en tidig segerkandidat.

Min Vinnare: 6 Vince Q.C
Spets efter 500m: 6 Vince Q.C
Skrällen:
Ranking: A 6,14,9 B 2,11,15,10,1, C 7,3,12,4,8,13,5

V64-4 2140m auto
Här hittar vi omgångens enda spik, 3 Capitano. Detta är en individ som både visat bra form och kunnande för ett lopp som detta. Senast gjorde man det bra som fyra i ett STL lopp på V86 och gången innan vann man på övertygande sätt. Han kan öppna bra men kommer bli utmanad av 1 Icebreaker Sisu den första biten. Det troliga är att Icebreaker Sisu håller upp ledningen initialt men att försvara sig emot en rejäl Capitano hela vägen ikväll ser jag inte som en enkel uppgift och jag håller min spik Capitano som huvudet högre. Jag är inne på att han bara är bäst oavsett position ikväll.

Motbud
1 Icebreaker Sisu är kvick i benen från start och från ledningen har det blivit tre segrar på sju försök. Han kommer med bra form och lyckas han hålla upp innerspåret från start är Icebreaker Sisu värsta motbudet till min spik. Men det kan också kosta för mycket initialt och bli trötta ben tillslut.

5 Cash Heavy är en dansk gäst som senast vann på rejält sätt. 11 segrar på 33 starter är inget man ska förringa och Cash Heavy är tidig vid gardering.

Min Vinnare: 3 Capitano
Spets efter 500m: 1 Icebreaker Sisu / 3 Capitano
Skrällen: 5 Cash Heavy ä
Ranking: A 3 B 1,5,8,2,7,6 C 10,4,9

V64-5 2140m auto
7 Marjan Black är jämn och säker i sina prestationer och är oftast med långt framme när loppen ska avgöras. Senast gjorde hon det bra som trea i ett Diamantstoförsök och kommer nu med bra form. Utgångsläget är visserligen lite svårbedömt men lyckas bara Rick Ebbinge få ner Marjan Black i en vettig position från start kommer hon bli tuff att stå emot för övriga.

Skrällen är 3 Random Tile som är kvick iväg från start. Hon är min troliga ledare i loppet. Senast gjorde han det bra som tvåa trots att han fick en tuff öppning på loppet. Skulle Random Tile få en något mer behaglig väg till ledningen ikväll är han given på kupongen till låg procent ikväll.

Streckas gör även 5 Havanna Sotto. Detta är en individ som visat sig besitta fina fartresurser och senast var hon ute på V75. Den gången fick man aldrig se dagens ljus från innerspåret. Men nu mot enklare motstånd och ett annat utgångsläge ska det bli spännande att se vad Havanna Sotto kan uträtta ikväll.

Min Vinnare: 7 Marjan Black
Spets efter 500m: 3 Random Tile
Skrällen: 3 Random Tile
Ranking: A 7,3 B 5,10,8,2,1,6 C 9,12,4,11

V64-6 2140m volt
8 King of Greenwood imponerade senast när han vann efter en rejäl avslutning. Intrycket var mersmakande och detta är en individ som besitter bra kapacitet för loppet. Skulle han få ett liknande lopp ikväll där attacken kan sättas in under slutvarvet kommer ingen gå säker över upploppet ikväll. Tipsetta.

Skrällen är 2 Lincoln Abe Boko som kanske inte var som bäst senast när man testade att köra i ledningen i ett tufft lopp på V75. Men han har tidigare visat sig vara en spännande häst hos Hans Crebas. Ikväll står han bra inne i loppet och skulle han studsa tillbaka nu och stå för en bra prestation är Lincoln Abe Boko intressant till låg procent.

Nämner även 10 Uncle Töll som är en rejäl individ som vi vet besitter bra kunnande för klassen, han är stark och rejäl. Den senaste tiden har Uncle Töll varit ute i monté och skulle det ge en skjuts nu när man går tillbaka till vagnen så ska han inte nonchaleras vid gardering.

Min Vinnare: 8 King of Greenwood
Spets efter 500m: 2 Lincoln Abe Boko
Skrällen: 2 Lincoln Abe Boko
Ranking: A 8 B 2,10,6,5,4,7,3 C 1,9,11

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto