V64 Tips Jägersro 28/3

Publicerad på 28 Mar 2023 - 10:58

DrTrav

DrTrav

28 Mar 2023 - 10:58

V64 denna tisdag hämtar vi från Jägersro. Nedan följer min lösning på omgången och notera att vi spelar om en JACKPOT på 3,5 Miljoner ikväll.

Jag kommer spela med två spikar, 3 Coktail Cake i den femte avdelningen och 3 Humble Stance i den sjätte avdelningen.

V64 Jägersro Tisdag 28/3
V64-1 1,5,6,8
V64-2 2,3,5,7,9
V64-3 1,3,4,7,8,9
V64-4 1,2,4,10,12
V64-5 3 Coktail Cake
V64-6 3 Humble Stance

600 x 1k = 600kr (spelar för endast 6 rätt)

Dagens Dubbel Tisdag 28/3
DD-1 3 Coktail Cake
DD-2 1,3,4

3 rader x 70kr = 210kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 2140m volt
5 King Of Djazz gör ikväll en spännande årsdebut. Han har tidigare presterat bra direkt efter vila och med tanke på hans kapacitet kontra motståndet han ställs emot ikväll ska han ses med bra segerchans direkt. Det är anmält barfota runt om direkt vilket är positivt och King Of Djazz är mitt förstaval.

8 Come Along är lite ojämn i sina prestationer men han är samtidigt vass på speed och skulle han få ett passande smyglopp ikväll biter hans avslutngin alltid bra över upploppet.

6 Pre Calculated var inte som bäst senast men detta är en individ som också kan mycket i ljusa stunder. Vid segern näst senast visade han att formen fanns där och skulle den vara bibehållen är Pre Calculated med långt framme när detta loppet ska avslutas med en normal prestation.

Min Vinnare:5 King Of Djazz
Spets efter 500m: 1 Unusual Face
Skrällen: 8 Come Along
Ranking: A 5 B 8,6, C 4,7,9,3,2

V64-2 2140m volt
7 Damavend gjorde det bra senast som tvåa i sin mini comeback. Nu med lopp i kroppen bör formen vara bättre ikväll. Klarar bara Damavend av ett snävt fjärdespår i volten så kommer hon kunna få ett bra lopp och ska ses med bra segerchans. Dessutom är det nu anmält barfota runt om för första gången vilket såklart är intressant. Tipsetta.

2 Roxanna har visat sig vara en spännande femåring hos Joakim Lövgren. Hon har stått för bra prestationer varje gång och utvecklingen pekar uppåt. Ikväll är hon den troliga ledaren av loppet och i den positionen är Roxanna sen hästen att slå för övriga.

9 Yara Dream är rapp i benen och kan öppna kvickt från start. Skulle Wilma Karlsson pricka starten med Yara Dream kommer man tidigt vara ikapp hästarna på start och sen oavsett vilken taktik Wilma Väljer är Yara Dream ett tidigt bud i loppet.

Min Vinnare:7 Damavend
Spets efter 500m:2 Roxanna
Skrällen: 8 Come Along
Ranking: A 7,2,9 B 3,5,4,8 C 6,1

V64-3 2140m volt Monté
3 Santos As har testat monte vid ett par tillfällen tidigare och har ett andrapris som bäst. Men till kvällens start kommer sjuåringen med bra form och dessutom står man bra inne på start. Addera därtill landets bästa ryttare Jonathan Carre på ryggen. För mig är Santos As en modell som kommer passa bra i monté och med kvällens förutsättningar tippar jag honom etta.

1 Falco Simoni gör ikväll monté debut och ska inte nonchaleras från ett spännande smygläge. Men det är ett gott råd att kolla in hästen extra noga i värmning om han går för sadel där och se hur aktionen flyter.

4 Flash Fire är jämfört med min tipsetta en med rutinerad montehäst som ikväll gör comeback efter ett litet tävlingsuppehåll. Senast han var ute i monté slutade det med seger och skulle inte ringrostig lysa igenom nu så är han en tänkbar kioskvältare vid gardering.

Min Vinnare: 3 Santos As
Spets efter 500m: 3 Santos As
Skrällen: 4 Flash Fire
Ranking: A 3 B 1,4,7,9,8,5,2 C 6

V64-4 2140m auto
12 Freja Skovsende stod en för strålande insats senast när hon vann på mersmakande sätt. Ikväll är utgångsläget såklart inte det bästa, men formen sitter där och med en liknande prestation ikväll igen kommer Freja Skovsende bli tuff att stå under slutrundan.

4 Cassiel Font gör ikväll en spännande debut för Joakim Lövgren. Femåringen är såklart svårbedömd direkt men det finns kapacitet hos Cassiel Font och med tanke på att Lövgren sällan fuskar med träningen så räknar jag med en bra prestation direkt.

Nämner även 2 Lucky Di Quattro som allt som ofta står för jämna och gedigna prestationer. Ikväll är utgångsläget tilltalande och skulle Lucky Di Quattro få smyga med och spara på speeden kan det gå undan tillslut. Att det dessutom är barfota runt om är spännande.

Min Vinnare:12 Freja Skovsende
Spets efter 500m:
Skrällen: 4 Cassiel Font
Ranking: A 12 B 4,2,10,1,14,8,15,5,9 C 13,3,6,12,7

V64-5 2640m auto
3 Coktail Cake kommer från formstallet Hanna Lähdekorpi där han nu har gjort två starter. Facit har blivit en seger och ett andrapris. Ikväll startar Coktail Cake med passande förutsättningar. Formkurvan pekar uppåt och från bricka tre är han min troliga ledare av loppet. Väl i den positionen kommer han sen bli svår att ta sig förbi. Coktail Cake är dessutom en tuff och stark individ som jag tror gynnas av den långa distansen ikväll. Spik.

Mobutd
5 Malto har varit struken inför kvällens start vilket såklart aldrig är positivt. Men han har tidigare visat bra kunnande för klassen och skulle Malto vara förberedd inför kvällens start kommer han vara med långt framme när loppet ska avgöras.

1 Havbergs Djali har vunnit två av sina fyra starter i karriären hittills. Nu gör man första starten efter lite vila och formen är svårbedömd, men lyser inte ringrosten igenom allt för mycket ikväll kommer han vara med långt framme i ett lopp som detta. Är garanterad ett fint lopp från bricka ett.

Min Vinnare: 3 Coktail Cake
Spets efter 500m: 3 Coktail Cake
Skrällen:
Ranking: A 3 B 5,1,6,9,7,2 C 4,8

V64-6 3140m volt
Ett långlopp där 3 Humble Stance med sin råstyrka tippas etta. Distansen är ett klart plus för Humble Stance som vann på rejält sätt för två starter sedan. Han har nästan enbart varit ute över de längre distanserna och skulle formen vara bibehållen från näst senast kommer hans slutvarv ikväll bita bra. Jag tar ställning och spikar.

Motbud
Där bakom vill jag nämna 1 Global Best Lover som visserligen vinner inte så ofta men han står för gedigna prestationer. Den längre distansen är ett plus för sexåringen som från ett gynnsamt utgångsläge ikväll kommer leda länge.

4 Digital Crunch har nu fått två lopp i kroppen efter längre tävlingsuppehåll och bör nu ha en formkurva som är nära toppen. Skulle han ikväll få ett gynnsamt lopp scenario så är jag inte främmande för att Digital Crunch kommer vara med långt framme när det ska avgöras ikväll.

Min Vinnare: 3 Humble Stance
Spets efter 500m: 1 Global Best Lover
Skrällen: 4 Digital Crunch
Ranking: A 3 B 1,4,7,8,5 C 2,6

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto