V64 Tips Mantorp 3/2

Publicerad på 3 Apr 2023 - 11:40

DrTrav

DrTrav

3 Apr 2023 - 11:40

V64 tävlingarna hämtar vi från Mantorp denna måndagskväll. Min Lösning på omgången finner ni nedan.
Jag spelar med två spikar. 1 Vision Of Gideon i den första avdelningen och 3 Calamari i den femte avdelningen.

V64-tips Mantorp Måndag 3/4
v64-1 1 Vision Of Gideon
v64-2 1,2,5,6
v64-3 2,3,5,6,7
v64-4 5,6,8,11
v64-5 3 Calamari
v64-6 3,4,6,7,8,10,11

560 x 1kr = 560kr (spelar utdelning på endast 6 rätt)

DD-tips Mantorp Måndag 3/4
DD-1 3 Calamari
DD-2 3,4,6,7,8,10,11

7 rader x 30kr = 210 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 2140m volt
1 Vision Of Gideon kommer med imponerande fyra raka segrar på kontot och är nu ute efter att fullborda staketet i programraden. Han verkar dessutom trivas bra i ledningen, tre av sina fyra segrar är tagna från den positionen och ikväll med endast tre ekipage på start är han min troliga ledare av loppet. Näst senast visade Vision Of Gideon även att han kan vinna bakifrån också avslutade då 11,2 sista 800m. Men väl från ledningen ikväll är jag inne på att man blir svårslagen och därför kommer jag spika.

Motbud
2 Jongleur har visat att han duger bra i hård konkurrens för klassen och nu med ytterligare en vinterträning i kroppen ska det bli spännande att se hans utveckling. Men ikväll handlar det om comeback år formen är svårbedömd, men ser man till kapacitet och kunnande så ska Jongleur räknas tidigt bakom spiken.

3 Woodbank har tagit två segrar i karriären från spets och i den positionen trivs han bra. Skulle man lyckas hitta till ledningen ikväll kommer Woodbank leda länge även ikväll. Tidig för den som garderar.

Min Vinnare: 1 Vision Of Gideon
Spets efter 500m: 1 Vision Of Gideon
Skrällen: 3 Woodbank
Ranking: A 1 B 2,3,9,5,4,14,6 C 11,13,8,10,7,12

V64-2 2140m auto
1 With Pleasure har inlett karriären lovande med två segrar och två andraplatser på fyra starter och ser bättre och bättre ut för varje framträdande. Ikväll har man dessutom fått ett passande utgångsläge, With Pleasure är garanterad ett bra lopp och oavsett om man håller upp ledningen från start eller inte så är segerchansen bra. Tipsetta.

2 Maestro Bianco vann direkt i debuten för Johan Untersteiner näst senast. Detta trots en startgalopp, insatsen var positiv. Senast var det dock inte samma tryck i Maestro Bianco. Kanske är det så att Maestro Bianco trivs bäst i spets och höjer sig i den positionen. Utgångsläget är positivt och räkna med att Peter Untersteiner kommer ladda iväg från start ikväll. Att det är anmält barfota runt om och amerikansk vagn är spännande. Given på kupongen.

Nämner även 6 Jopp som senast kördes för första gången av Mika Forss och det slutade med en seger från dödens. Insatsen var rejäl och nu återigen med Mika Forss ska man inte nonchalera Jopp ikväll.

Min Vinnare: 1 With Pleasure
Spets efter 500m: 1 With Pleasure / 2 Maestro Bianco
Skrällen: 6 Jopp
Ranking: A 1,2 B 6,5,3,4,7,10,12 C 8,9,11

V64-3 2640m auto
7 Adventure Ahead har visat sig trivas väldigt bra tillsammans med Niclas Hammarström vilket ses som ett stort plus i denna typen av lopp. Det har blivit två segrar och ett andrapris på fyra starter. Adventure Ahead är vass på speed och är som bäst när han får smyga med i loppen och attackera tillslut. Därför gynnas Adventure Ahead ikväll av det lilla startfältet och med många kuskar som vill visa upp sig i loppet tenderar det ofta till att gå undan från start vilket också skulle gynna Adventure Ahead. För mig är detta tipsettan i loppet.

6 Oh Ah Kennedy är kvick iväg från start och trivs i spets. Det har blivit en seger och en andraplats på två försök från ledningen. Ikväll lär Andreas Lövdal ladda vad som går från start och skulle han hitta hela vägen till spets är sen Oh Ah Kennedy hästen att slå för övriga.

Nämner även 2 Elva Rapid som ikväll är anmäld barfota runt om och amerikansk vgan vilket ses som ett plus. Båda segrarna i karriären är tagna på barfota balansen och från ett passande utgångsläge ikväll ska hon inte nonchaleras vid gardering. 2%!

Min Vinnare: 7 Adventure Ahead
Spets efter 500m: 6 Oh Ah Kennedy
Skrällen: 2 Elva Rapid
Ranking: A 7 B 6,2,3,5,4,1 C 9,8

V64-4 1640m auto
8 Bradbee har fått ett tufft utgångsläge bakom bilen ikväll över kort distans. Men detta är en individ som är väldigt kvick i benen och som har sju av sina nio segrar från spets. Senast stod Bradbee för en klart godkänd insats från just spets efter att fått utså press under loppets gång. Det var även första starten efter lite vila och nu med den insatsen bakom sig räknar jag med att formkurvan är framflyttad tills ikväll. Räkna med att Carl Philip Lindblom kommer sända framåt från start i denna spårtrappa och kommer han till ledningen utan att det kostar för mycket kommer sen Bradbee bli svår att ta sig förbi.

11 Being Jolly har visat sig besitta bra fart och kunnande om man ser till kvällens motståndare. Men formen är svårbedömd då hon inte startat på ett tag. Däremot kan vi notera att Being Jolly har presterat bra direkt efter vila tidigare och när motståndet knappast skrämmer på förhand är hon given på min kupong till 14%.

Nämner även 5 Oh Cean som kan öppna snabbt och bör kunna få ett passande lopp ikväll. Han kommer nu med två lopp i kroppen efter vila och formtoppen bör finns runt hörnet.

Min Vinnare: 8 Bradbee
Spets efter 500m: 8 Bradbee
Skrällen: 5 Oh Cean
Ranking: A 8,11 B 5,6,12,9,1,4 C 10,2,7,3

V64-5 2640m auto
Här hittar vi kvällens andra spik, 3 Calamari. Står Ulf Stenströmers adept bara för en normal insats här i årsdebuten ska det var toppchans direkt. Stenströmer har dessutom ofta sina hästar väl i ordning när de kommer ut på tävlingsovalen. Dessutom har Calamari tre segrar på fem försök när han återkommit efter ett längre uppehåll. Hästen är kvick iväg från start och från ett passande utgångsläge är han min troliga ledare av loppet. Väl i den positionen kommer han sen kunna styra loppet och när motståndet knappast skrämmer på förhand kommer jag att spika. Calamari är bra nog att vinna ett lopp som detta även om det skulle behövas en del grovjobb på egen hand.

Motbud
6 Hobart trivs med lång distans och har två segrar och två tredjeplatser på fyra starter över 2640m. Hobart är härdad i tuffa sammanhang och trots att det även här är årsdebut ikväll så ses han som främsta motbudet till min spik.

För den som garderar vill jag lyfta fram 4 Persos Otello som har visat sig besitta bra kunnande för klassen när han väl travar. Han är däremot inte helt att lita på vilket fem galopper på de tio senaste starterna skvallrar om. Men nu med Magnus A Djuse i vagnen för första gången ska ekipaget inte helt nonchaleras vid gardering.

Min Vinnare: 3 Calamari
Spets efter 500m: 3 Calamari
Skrällen: 4 Persos Otello
Ranking: A 3 B 6,4,11,10,9,1 C 7,5,2

V64-6 2140m auto
6 Jest har inte startat sedan finalen av Breeders Crown i november men att bara kvala in till det loppet säger en hel del om hästens kapacitet. Nu handlar det om en spännande årsdebut för Jest. Hon är kvick iväg från start och enda gången hon testat på ledningen slutade det med en enkel seger. Jest har även presterat bra efter uppehåll tidigare och skulle hon ikväll stå för en normal prestation ska hon ses med god segerchans direkt.

11 Somethingroyal är inte helt att lita på. Men har ikväll fått ett utgångsläge som i alla fall ökar chansen för felfri avgång. Somethingroyal har annars visat sig besitta bra grundkapacitet och skulle det bara klaffa någorlunda med positionerna längs vägen kommer hans avslutning bita bra över upploppet.

10 Lady Dee gör även hon årsdebut ikväll. Detta är ett sto som tål att göra en hel del jobb på egen hand men med tanke på att det ikväll är just årsdebut kan vi förvänta oss ett snällt lopp för Lady Dee.

Min Vinnare: 6 Jest
Spets efter 500m: 6 Jest / 7 Henessi Hill
Skrällen: 11 Somethingroyal
Ranking: A 6 B 11,10,7,8,3,4 C 9,5,1,2

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto