V64 Tips Visby 21/6

Publicerad på 21 Jun 2021 - 15:06

DrTrav

DrTrav

21 Jun 2021 - 15:06

V64 hämtar vi på från Visby denna måndagskväll. Min Lösning på omgången finner ni nedan.

Jag spelar med en spik, 5 Global Appearance i den femte avdelningen.

V64-tips Visby Måndag 21/6
v64-1 1,4,8,11
v64-2 4,7,8
v64-3 3,6
v64-4 1,2,3,4,5,8,12
v64-5 5 Global Appearance.
v64-6 3,4,5,7

672 x 1kr = 672kr (spelar utdelning på endast 6 rätt)

DD-tips Visby Måndag 21/6
DD-1 5 Global Appearance.
DD-2 3,4,5,7

4rader x 50kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 2620m volt
11 Woogie Broline är en talangfull fyraåring som ikväll ska göra en spännande start efter ett längre tävlingsuppehåll. I den senaste starten var man ute i ett uttagningslopp till Svenskt Travkriterium som vanns av topphästen San Moteur, vilket säger en del om Woogie Broline kapacitet. Ikväll går man ner en hel del i klass, men formen är såklart svårbedömd. Man har fått ett spännande utgångsläge med springspår på 20m tillägg och prickar kusken Erik Adielsson starten kan man snabbt vara ikapp hästarna på start och köra fram och ställa frågan om ledningen. Lyckas man komma hela vägen till lindegren är mycket vunnet och man skulle bli svårslagen.

1 R.K.Rainbow håller bra form för dagen och har inlett årets två starter med en andraplats och en seger. Nu med lopp i kroppen bör även formtoppen vara nära och från ett bra utgångsläge ska man räknas tidigt bakom min förstahäst.

4 Stojweiler One gjorde det bra i den senaste starten trots att man blev slagen från ledningen över upploppet. Claes Sjöström som kör känner hästen väl och är en kusk som visat sig trivas bra på Gotland. Skulle det lösa sig bra med positionerna under loppet ska denna femåring inte nonchaleras.

Min Vinnare: 11 Woogie Broline
Spets efter 500m: 11 Woogie Broline
Skrällen: 8 Bitch up Front
Ranking A 11 B 1,4,8,13,9 C 15,7,6,2,12,14,5,3,10

V64-2 2120m monté
7 Selfie Brodde är en sexåring som trivs väldigt bra i monté. På de tre senaste starterna har Selfie Brodde inkasserat två segrar och en tredjeplats. Formen är bra och med Sveriges bästa ryttarinna Emilia Leo i sadeln är man såklart ett givet segerbud på nytt. Selfie Brodde är tuff och rejäl och har inga problem med att göra en del grovjobb på egen hand.

8 Wisdom Teacher är en intressant faktor i loppet. Detta är en individ som är svår att räkna på då det finns en del galopper i programraden som ställer till det. De två senaste starterna har dessutom resulterat i lika många galopper. Men när denna sexåring sköter sig så har Wisdom Teacher visat prov på en visslande startsnabbhet och går man iväg felfritt talar mycket för att Anna Erixon som sitter i sadeln tidigt kör sig till ledning. Felfri kommer man utmana om segern ikväll över Visbys korta upplopp.

Skrällen är 4 Angel From Above som tränas av Claes Sjöström som firat stora framgångar på Visby över tid. I sadeln ikväll sitter även duktiga Jennifer Persson. Angel From Above besitter bra kunnande och loppet och till låg procent känns detta som en given skräll att betala för.

Min Vinnare: 7 Selfie Brodde
Spets efter 500m: 8 Wisdom Teacher
Skrällen: 4 Angel From Above
Ranking A 7,8,4 B 2,9,5,11 C 3,1,10,6

V64-3 1620m auto
6 Global Welcome är hästen med bäst kapacitet i loppet och kommer han bara till någorlunda från start ska han ha bra segerchans ikväll. Hade två raka segrar på kontot inför den senaste starten. Senast var man ute på V75 och gjorde det bra men det räckte endast till en femteplats. Kunnandet är det inget fel på men att man ska gå på honom rakt ut till 75% känns inte helt lockande.

3 Going For Gold Zaz har gjort det bra efter sitt korta uppehåll och kommer till dagens start med formen på topp. I den senaste starten hade han bara Hazard Boko och Coin Perdu före sig i mål, vilket säger en hel del och för två starter sedan blev man också trea och då var det Selmer I.H. och J.H.Mannerheim som var före i mål. Vid båda starterna tog man hand om ledningen direkt och släppte sedan den positionen. Ikväll tror jag man är angelägna om att prova i ledningen och väl i den positionen är man hästen att slå för övriga i detta kortlopp.

4 Monark Newmen är en häst med bra kunnande men han har inte startat på ett tag inför kvällens start vilket såklart gör formen svårbedöm. Han är knappast i toppform direkt men kapacitetsmässigt står han sig bra i loppet. Ska inte nonchaleras vid gardering här.

Min Vinnare: 6 Global Welcome
Spets efter 500m: 3 Going For Gold Zaz
Skrällen: 3 Going For Gold Zaz
Ranking A 6,3 B 4,7,8 C 2,1,5

V64-4 2120m auto
2 Just Wish Boko är intressant ikväll. Denna femåring har nu fått två lopp i kroppen efter lite vila och har segrat i båda sina starter, förvisso mot enklare motstånd. Men Just Wish Boko kommer till kvällens start med en formkurva som pekar uppåt och han har även fått ett perfekt utgångsläge med bricka två bakom bilen. I den senaste starten fick han ett lopp i andra par utvändigt och kunde vänta med attacken till in på upploppet och avgjorde sen enkelt. Just Wish Boko är kvick iväg från start och den troliga ledaren av loppet. I den positionen är man sen hästen att slå för övriga.

5 Love'em är ett fyraårigt sto som inledde sin karriär med att ta två raka segrar, men har efter det inte fått till det. Ikväll möter hon enklare motstånd och även om hon tappade en del sista biten senast kanske hon nu kan tända till lite extra när motståndet är överkomligt. Det är anmält amerikanska vagn, vilket är intressant.

12 Nomo är en sexåring som ikväll inte fått det bästa utgångsläget. Men han har mött tuffare motstånd än vad han stöter på ikväll och har även visat att han kan vinna från bakspår. Med lite klaff längs vägen ikväll kommer hanns avslutning bita bra.

Nämner även 3 Cedric Diggory som kommer med bra form. I den senaste starten avslutade man vasst sista biten och satte nosen först över mållinjen. Från bra utgångsläge ikväll kommer man kunna få ett fint lopp och med en liknande avslutning som senast så fäller man många sista biten.

Min Vinnare: 2 Just Wish Boko
Spets efter 500m: 2 Just Wish Boko
Skrällen: 5 Love'em
Ranking A 2 B 5,12,3,1,4,8 C 6,10,11,7,9

V64-5 2120m volt
Här hittar vi omgångens enda spik, 5 Global Appearance. Detta är en individ med gott kunnande som ikväll gör en spännande årsdebut. Han inledde sin tävlingskarriär med att bli tvåa bakom kriterietrean Henry Flyer Sisu trots galopp. Därefter tog han fem raka segrar vilket är imponerande. Det här är en häst som tränare Anders Eriksson håller högt och Global Appearance skulle aldrig komma till start om han inte var ordentligt preparerad. Rent kapacitetsmässigt är femåringen överlägsen sina konkurrenter. Ikväll väntar det dessutom en spännande tältning i balansen. Till en spelprocent som håller sig runt 35% känns detta som en given spik att ta ställning för i omgången.

Motbdu
13 Fighter Mearas har likt Global Appearance väldigt högt kunnande men också lätt att ta till galopp. Han har galopperat i hela 14 av 27 starter men samtidigt tagit 10 segrar på sina 13 felfria lopp. Felfri ikväll blir denna sexåring att räkna med i segerstriden.

Nämner även 3 Sally's Love som är kvick iväg från start och den troliga ledaren av loppet. Väl i den positionen kommer han sen leda loppet länge. Till kvällens start är det anmält barfota runt om för första gången vilket är spännande.

Min Vinnare: 5 Global Appearance.
Spets efter 500m: 3 Sally's Love
Skrällen: 3 Sally's Love
Ranking A 5 B 13,3,4,10,14,15 C 9.8.6,1,7,11,2,12

V64-6 2120m auto
5 Valnes Isidor kommer med formen på topp till kvällens start, han har två raka segrar på kontot. I den senaste starten gjorde man det bra via 11,1 sista 800m. Kommer man till bra från start finns kunnande för att göra en del själv under loppet och Sofia Adolfsson som sitter i vagnen känner hästen sedan tidigare, ekipaget vann ihop så sent som för två starter sedan.

7 Ole visade upp lite av sina gamla takterna i den senaste starten. Då gick man med i spåren och kunde avsluta bra till seger, klockan stannade på 12,9 sista 1000m. Detta är en krigare som har fin inställning och verkar nu även ha en formkurva som pekar uppåt. Ikväll är det även första gången Emilia Leo sitter upp o vagnen, vilket är spännande. Utgångsläget kunde varit bättre, men samtidigt är hästen härdad och tuff för klassen. Givet streck på systemet.

3 Gaylord Am besitter bra kunnande vilket han visade när man via en andraplats bakom Don Fanucci Zet kvalade in till finalen av Kungapokalen. Nu har han fått två lopp i kroppen efter lång vila för sin nye tränare Anders Eriksson och i den senaste starten hängde han på bra i en snabb avslutning över opassande kort distans. Med lopp i kroppen nu räknar stallet med att Gaylord Am ska vara vassare ikväll och en Gaylord Am i form ska trots bra motstånd räknas in i seger snacket här.

4 Smilla visade form senast trots galopp. Hon galopperade då långt innan bilen släppte fältet, men stod för en bra upphämtning. För två starter sedan visade hon sin kapacitet fullt ut, då vann hon i fin stil via 12,5 sista 1000m. Räknas tidigt ikväll.

‘Min Vinnare: 5 Valnes Isidor 
Spets efter 500m: 3 Gaylord Am
Skrällen:
Ranking A 5,7,3,4 B 11,2,1 C 6,12,10,9

Lycka till

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto