V75 Tips Eskilstuna 3/6

Publicerad på 1 Jun 2023 - 22:45

DrTrav

DrTrav

1 Jun 2023 - 22:45

V75-tävlingarna rullar vidare och denna lördag är omgången flyttad till Eskilstuna och dessutom spelar vi om en JACKPOT på 53 miljoner, nedan följer mina V75-tips.

KLICKA HÄR FÖR TA DIG TILL OMBUDET DÄR VÅRA ANDELAR NUMERA FINNS!
(Obs! Glöm ej hjärta-markera butiken så missas inga spel!)

Jag spelar med två spikar. 3 De Facto den femte avdelningen och 3 Ferrari Sisu. i den sjätte avdelningen.

V75 Tips Eskilstuna Lördag 3/6
V75-1 4,6,7,8,9,12
V75-2 2,4,6,7,9
V75-3 1,3,5,7
V75-4 1,2,4,5,6,10,12
V75-5 3 De Facto
V75-6 3 Ferrari Sisu.
V75-7 5,7,9

2520rader x 0,50 = 1260 kr

DD Tips Eskilstuna Lördag 3/6
DD1: 3 Ferrari Sisu.
DD2: 5,7,9

3 rader x 70 kr = 210 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V75-1 2640m volt
4 Rossi Garline vann debuten på bra sätt för Christoffer Eriksson senast. Inför dagens start har han dock varit struken vilket man ska ha med sig. Men från stallet är man inte oroliga för formen och med tanke på vad hästen kan samt att det är lång distans vilket är ett plus och nu med Örjan Kihlström i vagnen för första gången gör han att han tippas etta i loppet.

Tidig är också 6 Tullibardine Boe som har visat sig besitta bra kapacitet för klassen vid flera tillfällen. Hon har även visat sig trivas på just Eskilstuna, hon har åtta av sina tolv segrar på just Eskilstunas travbana. Idag har hon fått passande förutsättningar, Mats E Djuse sitter i vagnen från ett springspår och prickar han bara starten kan mycket väl Tullibardine Boe tidigt sitta i spets. Väl i den positionen är hon sen obesegrad efter två försök och ska räknas tidigt idag.

Nämner även 9 Dream Sensation som jag gillar. Detta är en vinnartyp som tål att göra en hel del jobb på egen hand om det behövs. Kommer hon bara in i loppet idag finns både kunnande och inställning för att på inställning plocka ner många den sista biten.

Min Vinnare: 4 Rossi Garline
Spets efter 500m: 6 Tullibardine Boe
Skrällen:
Ranking: A 4,6 B 9,7,12,8,10,1,5 C 2,11,3

V75-2 2140m volt
7 Game Brodde känns intressant här. Detta är en individ som senast var fyra i ett försök till Kungapokalen utan att vara som bäst. En ännu bättre prestation är att vänta idag och tar man sig sen en titt i lopparkivet så visar det sig att Game Brodde har öppnat kvickt i voltstart tidigare. Nu har man ett springspår med Erik Adielsson i vagnen, prickar han starten sitter Game Brodde tidigt i spets och väl i den positionen är han intressant till 15%.

Given är också 6 Greensboro Zet som vann försök till Kriteriet och han har visat högt kunnande för sin årskull. Senast avslutade han rappt och klockan stannade på 09,7 sista 700m. Får man bara en bra start från sitt springspår här är Greensboro Zet en given kandidat till segern i loppet.

9 Real Scotch gör nu fjärde starten för Johan Untersteiner och detta är en individ som nästan alltid gör sitt och står för framskjutna placeringar. Utgångsläget är vad det är, men skulle det bli överpace på loppet idag kommer Real Scotch utnyttja tempot och fälla många tillslut.

Min Vinnare: 7 Game Brodde
Spets efter 500m: 7 Game Brodde
Skrällen: 9 Real Scotch
Ranking: A 7,6 B 9,2,4,8,5,1,3 C 12,10,11

V75-3 2140m auto
7 Periculum är en spännande häst som nu kommer med två lopp i kroppen och senast stod han för en klart förbättrad insats jämfört med årsdebuten. Både utvecklingen och formen pekar uppåt och för mig är han nu redo att sätta nosen först. Med endast nio startande ekipage är dessutom bricka sju inte lika dåligt som om startfältet vore fullt. Så för mig är Periculum tipsetta men det ska sägas att motstånd knappas saknas.

Till 16% är även 1 Dakovo Mail tidig. Det är debut på svensk mark och vi vet att Alessandro Gocciadoro har toppform på stallet för dagen. Kapacitetsmässigt står han billigt inne i klassen och att han gick i mål med sparade krafter senast känns spännande. Utgångsläge är bra och vid gardering är Dakovo Mail given.

5 Coquaholy har inte direkt haft tur med spårlotten den senaste tiden. Men kunnande finns det gott om hos hästen. Nu har man äntligen fått ett okej läge och får han bara ett passande lopp idag är detta en individ som inte ska nonchaleras på barfota balansen idag.

Min Vinnare: 7 Periculum
Spets efter 500m: 1 Dakovo Mail / 2 Joe Dalton
Skrällen: 5 Coquaholy
Ranking: A 7,1 B 5,3,2,4,9,6,8

V75-4 2140m volt
6 Beauty Smart Face vet vi Christoffer Eriksson håller högt och hästen har visat upp både bra kapacitet men också bra fartresurser som med rätt lopp alltid är farlig i dessa sammanhang. Han håller dessutom bättre form än vad resultatraden antyder och till endast 13% från sitt springspår idag tycker jag spelvärdet är högt och tippar honom etta.

1 Mahala kommer nu med två lopp i kroppen efter sitt uppehåll och det har också resulterat i två enkla segrar. Detta är en häst som trivs i spets och lyckas Mahala försvara innerspåret i starten kommer hon sen kunna leda länge. Given på kupongen vid gardering.

2 Independence Day gör idag en spännande debut för Timo Nurmos. Hon har inte startat på hela sju månader men det brukar sällan ligga Nurmos hästar i fatet. Detta är en speedig dam som kan öppna snabbt och att det dessutom är anmält barfota runt om för första gången är såklart extra spännande.

Min Vinnare: 6 Beauty Smart Face
Spets efter 500m: 1 Mahala
Skrällen: 2 Independence Day
Ranking: A 6,1,2,4 B 12,10,5,14,3,9,8,7 C 11,15,13

V75-5 1640m auto
Här hittar vi dagens första spik, 3 De Facto. Han gjorde comeback efter ett långt uppehåll senast men visade då ingen ringrost, utan vann direkt på bra sätt. Nu med lopp i kroppen lär knappast formen vara bättre och från ett passande utgångsläge har De Facto bra segerchans. Magnus A Djuse bör ha siktet inställt på ledningen och kommer han väl dit kommer övriga få svårt att rå på honom.

Motvud
5 Spartakus kan öppna snabbt och skulle kunna vara en utmanare till ledningen. Skulle så bli fallet ökar således segerchansen och Per Nordström gör säkerligen resan till Eskilstuna i ett angeläget ärende. Men trots det tror jag man både kommer få svårt att ta sig förbi min spik initialt, men också att stå emot De Facto om Magnus A Djuse istället väljer en lugn dödens.

Vid gardering ska inte 6 Landmark River nonchaleras. Han kanske har en resultatrad som lutar åt fel håll, men kapacitetsmässigt är han bra för klassen och skulle med rätt lopp bör Kenneth Haugstad lyckas lura Landmark River först över linjen inom snar framtid.

Min Vinnare: 3 De Facto
Spets efter 500m: 3 De Facto / 5 Spartakus
Skrällen: 6 Landmark River
Ranking: A 3 B 5,6,2,10,9,1,7,8 C 4,11,12

V75-6 2640m auto
Här kommer jag att ta ställning för 3 Ferrari Sisu. Senast stod han för en klart bra insats i Örebro Int'l det räckte till en mersmakande andraplats, och frågan är om det inte var segern som rök i sista sväng då det blev lite strul med positionerna. Nu jagar han revansch. Formen är på topp och även om Ferrari Sisu inte är någon blixt från start kommer han tidigt sitta bra på det. Han är allround och kan vinna loppet på olika sätt. Nu blir det även amerikansk vagn igen och när dessutom de värsta motbuden har sämre utgångslägen kommer jag till 16% gå rakt ut på Ferrari Sisu!

Motbud
9 Admiral As gör här en spännande debut för Daniel Redén och även om man från stallet i första hand vill se att han tar sig an loppet på ett bra sätt. Så ska vi komma ihåg att detta är en topphäst när han presterar på topp och att en viss Daniel Redén tidigare stått för flera förvandlingsnummer när hästarna kommit in i hans träning. Given vid gardering.

Nämner även 5 Revelation som idag gör årsdebut men med risk för att låta tjatig ska vi komma ihåg att Timo Nurmos hästar sällan behöver lopp i kroppen för att prestera. Så vi kan nog räkna med att även Revelation kommer väl förberedd till dagens uppgift. Han öppnar okej från start och skulle han komma till spets ökar hans segerchans.

Min Vinnare: 3 Ferrari Sisu.
Spets efter 500m: 5 Revelation
Skrällen:
Ranking: A 3 B 9,5,11,4,8,10,12 C 1,7,6,2

V75-7 2140m auto
5 Great Skills blir min knappa tipsetta här. Vi pratar alltså om Daniel Wäjerstens stjärna som förra året bland annat vann Stochampionatet. Då besegrade hon Lara Boko men hon har också fått se sig besegrad av Timo Nurmos häst vid andra tillfällen. Men inför dagens start kommer Great Skills med lopp i kroppen samt att hon ska tävla barfota runt om. Lägg därtill att Great Skills har ett bättre utgångsläge än värsta motbudet Lara Boko. Detta summerat väger över för att ranka Great Skills etta i avslutningen.

7 Lara Boko är dock en given utmanare till segern här. Hon står sett till kunnande och kapacitet billigt inne i loppet och bara under förra året sprang hon in över fem miljoner. På sitt CV har hon segrar i Derbystoet och Breeders’ Crown samt ett andrapris i Stochampionatet bakom Great Skills. Idag handlar det om årsdebut men hon vann årsdebuten förra året på bra sätt och med en normal insats är Lara Boko given i segerstriden pånytt.

Skrällen är 9 Kagan som enligt rapporter från stallet visat upp fin utveckling under vintern. Hon har dock haft endel otur i loppen på slutet och med bättre klaff idag har Kagan visat att hon besitter kapacitet för att vara med långt framme i ett lopp som detta. Spännande till 4%.

Min Vinnare: 5 Great Skills
Spets efter 500m:
Skrällen: 9 Kagan
Ranking: A 5,7 B 9,3,2,6,4,12 C 11,10,1,8

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto