V75 Tips Färjestad 6/4

Publicerad på 6 Apr 2023 - 12:34

DrTrav

DrTrav

6 Apr 2023 - 12:34

Springrace fortsätter idag i Karlstad och körs närmare bestämt på Färjestads travoval. Jag kommer spela med två spikar, 9 Clarissa i den första avdelningen och 1 Jackpot i den tredje avdelningen.

Min lösning finner ni nedan.

KLICKA HÄR FÖR TA DIG TILL OMBUDET DÄR VÅRA ANDELAR NUMERA FINNS!
(Obs! Glöm ej hjärta-markera butiken så missas inga spel!)

V75 Tips Färjestad Fredag 7/4
V75-1 9 Clarissa
V75-2 3,5,8,11,12,13,14
V75-3 1 Jackpot
V75-4 1,4,7,8,9,11
V75-5 Alla
V75-6 2,4,5
V75-7 1,14

3024 rader x 0,50 = 1512 kr

DD Tips Färjestad Fredag 7/4
DD1: 2,4,5
DD2: 1,14

6 rader x 50 kr = 300 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V75-1 2140m auto
Vi inleder omgången med att spika hästen som kapacitetsmässigt är huvudet högre än sina konkurrenter idag,9 Clarissa. Detta är en individ som förra året visade upp högt kunnande och tampades i tuff konkurrens. Nu handlar det om årsdebut och formen är givetvis svårbedömd. Men den gula bålgetingen Alessandro Gocciadoro är väl medveten om vad han har i tömmarna här och med enbart en normal prestation möter han ikväll konkurrenter som han ska lägga bakom sig över upploppet. Spik.

Motbud
3 Red Lady Express satt fast med allt sparat för två starter sedan men senast var hon sjuk och den insatsen är bara att glömma. Tränare Christian Persson låter positiv inför dagens start och utgångsläget är passande. Red Lady Express är den troliga ledaren av loppet och i den positionen har fem av karriärens sex segrar bärgats. Från ledningen är Red Lady Express hästen att slå för min spik.

Nämner även 6 Faeza Zet som också gör årsdebut idag. Men hon vann årsdebuten förra året och ska enligt rapporter vara väl förberedd inför dagens uppgift. Kapacitetsmässigt är hon en av de som tidig ska räknas bakom min spik.

Min Vinnare: 9 Clarissa
Spets efter 500m: 3 Red Lady Express
Skrällen: 6 Faeza Zet
Ranking: A 9 B 3,6,4,7,2 C 5,8,1

V75-2 2140m auto
Ett öppet lopp på förhand som kommer kräva många streck. 8 Hipster K. kommer med två klart bra prestationer mot tufft motstånd bakom sig. Han kan dessutom öppna bra och kliver ner i klass här. Utgångsläget kunde varit bättre men vi kan räkna med att Linda Sedström kommer att vara offensiv från start. Skulle man till och med komma hela vägen till spets så är såklart mycket vunnet. Men Hipster K ska räknas in i segerstriden även från andra positioner också. Att det är anmält barfota runt om nu är också ett plus.

Skrällen är 14 Trefilov som senast stod för en mersmakande insats efter sin galopp på V75. Intrycket var positivt och formen sitter där. Skulle det bli uppskruvat tempo på loppet gynnar det Trefilov som kommer ha en rapp avslutning att tillgå. Endast 6%!

11 Steady Victory vann på bra sätt senast och kommer med bevisad form. Att det är barfota runt om nu är ett plus och även detta är en individ som skulle gynnas om tempot blir högt idag.
Nämner även 3 Listas Pippi som har inlett året positivt och nu ska hon dessutom gå i en amerikansk vagn för första gången vilket är spännande. Från stallet är man optimistiska på förhand och hon är ett givet streck på kupongen.

Min Vinnare: 8 Hipster K.
Spets efter 500m: 8 Hipster K. / 3 Listas Pippi
Skrällen: 14 Trefilov
Ranking: A 8,14 B 11,3,13,12,5,9,15,7 C 10,5,6,2,1

V75-3 2140m volt
Här hittar vi omgångens andra spik, 1 Jackpot. Detta är en bra häst för klassen som under sin treårings säsong hade en hel del skadeproblematik. Detta i sin tur har medfört att Jackpot enbart hunnit med fem starter i livet men insatserna går knappast att klaga på. Senaste avslutade han rappt som tvåa och tränare Oscar Berglund låter väldigt konfident med sin talang. På fem starter har det blivit tre segrar och två andraplatser. Jackpot är kvick iväg från start och han är min troliga ledare av loppet. Väl i den positionen kommer han sen bli svårslagen. Spik!

Motbud
5 Jollywood har inte startat på ett tag vilket gör formen svårbedömd. Men detta är en individ som visade hög kapacitet som treåring och klarar han bara ett snävt femte spår i volten så kommer Jollywood med en normal insats vara långt framme i ett lopp som detta.

8 Dee Godfather kommer ikväll kunna få ett passande smyglopp. Han är kvick i benen och lever på sin speed. Uppenbarar sig bara lyckan i tid kommer det gå undan över upploppet.

Min Vinnare: 1 Jackpot
Spets efter 500m: 1 Jackpot
Skrällen: 5 Jollywood
Ranking: A 1 B 5,8,7,10,3,6 C 9,4,2,11

V75-4 1640m volt
1 Alm Kevin hade tur med spårlotten idag och har fått ett perfekt utgångsläge med spår ett i volten över kort distans. Han är min troliga ledare i loppet och i den positionen kommer Alm Kevin sen leda länge. Att man dessutom har rätt att köra med körspö idag vilket Alm Kevin vanligtvis inte är van vid kan vara en effekt som gör att han håller undan hela vägen.

11 Ramstad Balder har visat sig besitta bra fart samtidigt som vinnarinstinkten finns där. Det har blivit 21 segrar på 70 starter. Idag handlar det om comeback och formen är svårbedömd men kapacitetsmässigt står Ramstad Balder bra inne i loppet och han ska ses som en given segerkandidat trots sitt utgångsläge.

Nämner även 8 V.G.Prinsen som visade form senast vid segern och får nu Björn Goop i vagnen för första gången vilket är spännande.

Min Vinnare: 1 Alm Kevin
Spets efter 500m: 1 Alm Kevin
Skrällen: 8 V.G.Prinsen
Ranking: A 1,11 B 8,4,9,7,12,6,14,13 C 15,5,10,3

V75-5 2140m auto
Ett vidöppet lopp där jag plockar samtliga tolv hästar på mitt system.

8 Kind of Steel är en kapabel norsk gäst som besitter bra kunnande för denna typ av lopp. Utgångsläget är dock missgynnande men skulle Kind of Steel komma till bra från start är troligtvis han hästen att slå för övriga.

1 Wishful Order är en spännande häst för framtiden. Han har visat sig besitta mycket fart i sig och tränaren Thor Borg låter optimistisk inför dagens uppgift. Wishful Order tränar positivt och ska vara redo för en bra insats direkt i comebacken här. Wishful Order kan öppna bra och siktet är inställt på att köra i ledningen från start till mål idag.

6 Önas Rose kommer med ett lopp i kroppen nu. Han stod för en bra årsdebut senast och bör nu gå framåt med den genomköraren i kroppen. Det är dessutom anmält barfota bak för första gången vilket är spännande.

Min Vinnare: 8 Kind of Steel
Spets efter 500m: 1 Wishful Order
Skrällen: 6 Önas Rose
Ranking: A 8,1,6 B 2,4,11,9,10,12,7,5,3 C -

V75-6 1640m auto
Prins Carl Philips lopp med 300.000kr i förstapris.

2 Seven Nation Army gjorde comeback och årsdebut senast på Momarken. Han stod då för en klart bra avslutning på en bana med speciella förutsättningar. Då hade han dessutom skor på hovarna. Nu väntar en fin bana, barfota runt om och lopp i kroppen för Seven Nation Army vilket är högintressant. Utgångsläget är passande och från bricka två har han goda möjligheter att hitta till spets. Väl i den positionen är sesn segerchansen god.

Det ska även bli spännande att se topphästen 4 Iznogoud Am som idag gör en spännande årsdebut. Iznogoud Am kommer med ett bra 2022 bakom sig, han slutade bland annat tvåa i Sprintermästaren bakom Francesco Zet. Iznogoud Am besitter både snabbhet och styrka vilket gör honom allround. Från stallet meddelar man att Iznogoud Am är redo för en bra prestation direkt och givetvis ska han räknas in i segersnacket.

Nämner även 5 Jimmy Ferro B.R. som är en spännande Love You avkomma. Förväntningarna är höga på hästen och farten har han redan visat finns där. Skulle det bli lite körning i loppet initialt och Jimmy Ferro B.R får smyga med och spara på speeden kommer det gå undan tillslut.

Min Vinnare: 2 Seven Nation Army
Spets efter 500m: 2 Seven Nation Army
Skrällen:
Ranking: A 2,4,5 B 3,1 C 7,6,8

V75-7 3140m volt
1 Round Cube trivdes inte med banan senast i comebacken så den prestationen ska man inte dra för stora växlar av. Detta är en individ som lever på sin styrka och som gynnas av den längre distansen idag. Formen ska vara uppåt enligt tränaren Fredrik B Larsson som meddelar att Round Cube tränar positivt.Från bricka ett på start här är Round Cube min ledare av loppet och på en snabb Färjestads bana är jag inne på att han sen kommer leda loppet länge. Tipsetta.

Väljer ändå att dubbla systemet med 14 Elegant C.N. som imponerat flera gånger då han besökt Sverige. Elegant C.N är allround och gör alltid sitt oavsett vilket upplägg på loppet det handlar om. Tre varv idag ska inte vara några problem och han trots 40m tillägg är jag inne på att han kommer kunna utmana Round Cube när upploppet närmar sig.

För den som sen har råd känns också 13 Certainly tidigt. Han gjorde bort sig tidigt i ett stayerlopp på Solvalla senast. Men från stallet är tydligt att man siktar mot de stora långloppen under året och med tanke på detta kan vi förvänta oss en bra prestation från Certainly idag med tanke på plumpen senast. Han har utvecklat sin snabbhet mycket det senaste året och med tanke på detta ska han räknas tidigt bakom mitt lås idag.

Min Vinnare: 1 Round Cube
Spets efter 500m: 1 Round Cube
Skrällen:
Ranking: A 1,14 B 13,9,2,5,6,3 C 12,15,7,8,11,10,4

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto