V75 Tips Halmstad 11/3

Publicerad på 9 Mar 2023 - 22:37

DrTrav

DrTrav

9 Mar 2023 - 22:37

V75 från Halmstad denna lördag. Vi har en öppen och spelvärd omgång på menyn. Nedan följer min lösning på omgången.

Jag spelar med två spikar, 3 Judge D. i den femte avdelningen och 5 E.L.Jetpack. i den sjätte avdelningen.

V75 Halmstad Lördag 11/3
V75-1 1,3,5,7,9
V75-2 1,3,4,5,6,8,9
V75-3 5,6,10
V75-4 2,5,8,11,13,14,15
V75-5 3 Judge D.
V75-6 5 E.L.Jetpack.
V75-7 2,4,5,7

2940 rader x 0,50 = 1470kr

Dagens Dubbel Halmstad 11/3
DD-1 5 E.L.Jetpack.
DD-2 2,4,5,7

4 rader x 50kr = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V75-1 2140m auto
1 Hirondelle Sibey gör idag en spännande årsdebut och debut för Björn Goop. Detta är en individ som visat skyhögt kunnande, bland annat var man tvåa i Europaderbyt som fyraåring bakom Calgary Games och man var även hårt betrodd i Prix de Luxembourg senast. Dock slutade den dagen med galopp på upploppet. Att det idag är första starten för Björn Goop är intressant och skulle Hirondelle Sibey försvara innerspåret från start är detta hästen att slå för övriga i loppet.

Nämner även 7 EenymeenyminymoeDK som är en häst jag tagit till mig. Han är både snabb och stark och besitter ett rejält slutvarv som är effektivt de gånger han presterar på topp. Utgångsläget är dock inte det bästa, men med endast tio startande så är det inte fullt lika illa som med ett fullt startfält. Jag räknar dessutom med att Flemming Jensen inte gör resan över sundet utan att ha iordningställt. 4% är tilltalande.

3 Digital Class är en bra häst för klassen som alltid gör sitt i loppen. Hen är vass på speed och skulle gynnas om det blir bra tempo på loppet. Dessutom är det barfota runt om idag vilket är spännande. Från ett bra utgångsläge bör Digital Class kunna få ett passande lopp och vid gardering är han tidig på kupongen.

Min Vinnare: 1 Hirondelle Sibey
Spets efter 500m: 1 Hirondelle Sibey
Skrällen: 7 EenymeenyminymoeDK
Ranking: A 1 B 7,3,9,5,4,6 C 2,10,8

V75-2 2140m volt
9 Noxx Vrijthout stod för en bra insats senast när han vann på 11,8 sista 1000m. När väl attacken sattes in från rygg på ledaren var intrycket mersmakande och det norska huvudlaget förblev oryckt. Idag kommer han sitta bra på det i ett andraspår direkt och när väl Robin Backer väljet att sätta in attacken kommer det kunna gå undan. Tipsetta i ett öppet lopp.

Att 8 Brady D.E. aldrig varit sämre än tvåa efter flytten till Håkan K Persson är imponerande, dessutom kommer nu Brady D.E. med två raka seger på kontot. Formen är på topp och även om utgångsläget är chansartat samt att vanlig vagn ses som ett minus så ska Brady D.E. lättas i balansen och med minsta klaff kommer han kunna utmana om segern på nytt.

6 Drizzle har idag fått ett spännande utgångsläge. Med ett springspår tillsammans med Björn Goop talar det mesta för att det blir ledningen idag. Att det dessutom är barfota runt om för andra gången i livet är såklart spännande. Måste ses med chans från spets.

1 Fönix Vang kommer med imponerande fem raka segrar på kontot och dessutom har segrarna tagits med sparade krafter. I de två senaste starterna har Fönix Vang gått i mål med både tussarna och det norska huvudlaget oryckt. Det blir även lättning i balansen till dagens start vilket är intressant.

Min Vinnare: 9 Noxx Vrijthout
Spets efter 500m: 6 Drizzle
Skrällen: 8 Brady D.E.
Ranking: A 9,8,6,1 B 3,5,4,11,12 C 2,7,10

V75-3 2140m auto
Vilket spännande Gulddivision vi bjuds på denna helgen. Årsdebutanterna 6 Önas Prince och 5 Very Kronos ställs mot vinterns kung 10 Four Guys Dream.

Per Nordström har varit väldigt tydlig med att det är Elitloppet som siktet är inställt på för 6 Önas Prince. Han jagar revansch där efter att galopperat bort en framskjuten placering förra året. Att detta är en spännande årsdebut är inget att hymla om och även om spår sex bakom bilen inte är prefekt finns det på kartan att Per Nordström laddar vad som går för att ta sig till spets och lyckas han komma dit är sen segerchansen hög. Från stallet tror man på en bra insats direkt och man är väldigt nöjda med hur Önas Prince känns för dagen.

10 Four Guys Dream har glänst under vintern och har nu fyra segrar på sina fem senaste starter. Senast stod man för en mycket rapp avslutning när man plockade ner Chapuy över upploppet via 09,8 sista 800m. Det passar Four Guys Dream perfekt att få lifta med och spara speeden tillslut och med högt tempo direkt från start ökar också Four Guys Dreams segerchanser. Att det nu dessutom är anmält barfota runt om är spännande. Han kommer med bevisad toppform och ska ses som en given segerkandidat i loppet.

Strulpellen 5 Very Kronos verkade tillslut få till det fullt ut under förra året. Han avslutade nämligen 2022 med att ta tre raka segrar. Att detta är en individ med skyhög kapacitet när han fungerar är inget att tvivla på. Nu är det årsdebut och enligt stallet ska han vara redo förberedd för en bra insats direkt och kan därmed inte nonchaleras vid gardering.

Min Vinnare: 6 Önas Prince
Spets efter 500m: 6 Önas Prince
Skrällen:
Ranking: A 6,10,5 B 9,1,7 C 8,3,11,4,2

V75-4 2140m volt
Ett öppet lopp på förhand där 13 Olga Utca blir mitt förstaval. Hon kommer med fin form och har gjort flera bra insatser på slutet. Senast vann hon efter att gjort en hel del grovjobb på egen hand. Olga Utca är ett tufft sto som tål att göra jobb på egen hand vilket också lär behövas med 40m tillägg. Hårdheten finns och måste jag välja en häst så blir det Olga Utca även om jag rekommenderar att gardera.

8 Timeless stod för en bra insats som tvåa förra veckan, men hon fick tillslut se sig besegrad av Athena Face den sista biten. Dessförinnan har Timeless två raka segrar och löser det sig bara från det invändiga läget på mellanvolten är hon ett given utmanare i loppet.

Nämner även 14 Sanibel som stod för en mersmakande insats senast och kommer onekligen med fin form tills dagens start. Simon Helm är en skicklig kusk för sammanhanget och ekipaget är ett tidigt streck på min kupong.

11 Magical Mile är anmäld barfota runt om idag vilket är spännande. Hon vann enkelt senast och ska inte nonchaleras här idag.

Min Vinnare: 13 Olga Utca
Spets efter 500m:
Skrällen: 11 Magical Mile
Ranking: A 13,8,14 B 11,2,15,5,9,1,6,4 C 3,7,12,10

V75-5 2140m auto
Här hittar vi omgångens första spik, 3 Judge D. Senast vann han med krafter sparade efter att kört sig till ledningen efter 500m. Då handlade det om årsdebut och nu kan Judge D stoltsera med tre raka seger på kontot. Nu med ett lopp i kroppen bör formkurvan peka uppåt idag och från ett perfekt utgångsläge idag är han min troliga ledare av loppet. Han står perfekt inne på pengarna och bör ha toppchans från ledningen idag. Spik.

Motbud
1 Alessio kommer även han med tre raka segrar på kontot. Intrycket har varit mersmakande och även om innerspåret inte är optimalt idag så är Alessio en tidig utmanare om luckan uppenbarar sig i tid.

Nämner även 12 Mister Jigolo som senast var ute i ett tufft lopp och galopperade. Inför idag har han fått återhämta sig en del och med tanke på hästens talang är han tidig vid gardering trots sitt utgångsläge idag.

Min Vinnare: 3 Judge D.
Spets efter 500m: 3 Judge D.
Skrällen: 12 Mister Jigolo
Ranking: A 3 B 1,12,2,10,11,4 C 5,9,6,8,7

V75-6 2640m auto
Här hittar vi omgångens andra spik, 5 E.L.Jetpack. Detta är en individ som besitter hög kapacitet. Han gjorde senast årsdebut och visade då ingen ringrost, utan vann på bra sätt från ledningen. Nu med lopp i kroppen bör formkurvan peka uppåt ytterligare nu. E.L.Jetpack är visserligen ingen blixt från start, men distansen är bra och segerchansen är hög. E.L.Jetpack kan vinna detta lopp på flera olika sätt och jag väljer att spika.

Motbud
2 Jello W. vann på bra sätt senast efter en rapp avslutning. Formen är bra och utgångsläget är tilltalande. Motståndet idag är visserligen tuffare än senast men med rätt lopp och tempo på tillställningen kommer Jello Ws avslutning bita bra även här.

1 Catullo Jet gör idag en spännande debut på svensk mark. Han galopperade senast i Italien när attacken skulle sättas in 700m från mål. Men fången före visade Catullo Jet bra kunnande och kapacitet när han vann från dödens. Catullo Jet var ute i tuffa fyraåringslopp i Italien i förra året och även om hästen är ovan över 2640m så ska han inte nonchaleras vid gardering.

Min Vinnare: 5 E.L.Jetpack.
Spets efter 500m: 5 E.L.Jetpack.
Skrällen:
Ranking: A 5 B 2,1,7,4,3,6,10 C 8,12,11,9

V75-7 1640m auto
5 Eros Zola var jag nära att gå på med tanke på att det nu är kort distans och barfota runt om. Hästen kan öppna kvickt och lär sitta bra på det från start. Men Flemming Jensen låter inte super påställd och även om han såklart ofta är passiv i sina kommentarer så infinner sig inte riktigt den där toppkocken trots allt. Flemming meddelar att man har siktet inställt på finalerna någon vecka längre fram vilket gör att jag kommer gardera. Men jag håller honom trots allt som etta i loppet.

7 Laradja Vrijthout är en startsnabb och spetsberoende individ som de flesta känner till vid det hät laget. Han gjorde det bra från just spets senast i Silverdivisionen på Bergsåker i december. Då vann han på bra sätt. Kapaciteten är bra för klassen och även om utgångsläget inte är det bästa idag så lär det laddas från start. Laradja Vrijthout har vunnit direkt efter vla tidigare och även om det är skor på hovarna idag så är han tidig vid gardering.

Skrällen är 2 Bravo Sabotage är också är kvick iväg från start och som för dagen håller fin form. Idag är han garanterad ett passande lopp och med lite klaff längs vägen känns 5% lågt när det nu väntas lättning i balansen dessutom.

Min Vinnare: 5 Eros Zola
Spets efter 500m:
Skrällen: 2 Bravo Sabotage
Ranking: A 5 B 7,2,4,11,2,3,1,10 C 12,9,8

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto