V75 Tips Halmstad 6/7

Publicerad på 6 Jul 2023 - 07:56

DrTrav

DrTrav

6 Jul 2023 - 07:56

Vi har en extra V75-omgång på torsdag då det har blivit dags för den årliga upplagan av Sprintermästaren. Värt att tänka på är att de tre inledande avdelningarna är försöksheat där de tre främsta ekipagen tar sig vidare till final senare under kvällen. Jag spelar med två spikar i omgången, 6 Staro Mack Crowe i V75-3 samt 13 Ultra Violet i V75.4

V75 Halmstad 6/7
V75-1 1.3.7
V75-2 2.3.4.6.8
V75-3 6 Staro Mack Crowe
V75-4 13 Ultra Violet
V75-5 4.7
V75-6 1.2.3.4.5.6.9
V75-7 2.4.5.8.9.10.11.12.13.14

2100 rader x 0,50kr = 1050kr

Sagens Dubbel Halmsad 6/7
DD-1 4 Kayla Westwood
DD-2 5.8.9.14

4 rader x 50kr = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V75-1 1609m Auto
3 Joe Dalton är inte helt att lita på och var kanske inte som bäst senast heller när han kastade in handduken tidigt från ledningen.
Jag tror vi kommer få se en mycket bättre insats nu när han är ute över sin rätta distans och jag är inne på att Magnus A Djuse tar längden på 1 Following från start och sitter i ledningen. Samtliga segrar i karriären är tagna från just ledningen och för blott andra gången i karriären kommer man att tävla utan skor på samtliga hovar.

7 Periculum har fått många tuffa lopp och man vill nog gärna undvika dödens den här gången. Målet är såklart först och främst att ta sig till en final men jag håller honom högst i fältet och han kommer bli svår att stå emot till slut när Örjan sätter in slutstöten.

1 Following har spår innanför 3 Joe Dalton och skulle mycket väl kunna hålla ut honom från start och lyckas Björn Goop med det är såklart mycket vunnet i ett försökslopp över kort distans.

Min Vinnare: 3 Joe Dalton
Spets efter 500m: 3 Joe Dalton / 1 Following
Skrällen: 3 Joe Dalton
Rankingen A:3.7.1 B:2.8.5.4 C:6

V75-2 1609m Auto
2 Game Brodde spikade jag med framgång i sitt försöksheat för ett par veckor sedan och han kunde vinna tämligen enkelt efter att ha tagit hand om ledningen. Spetsstriden är mer oviss nu men jag har honom som favorit till att sitta i den positionen och därifrån är det hästen att slå.

8 Xanthis Harvey vann kriteriet i fjol och ska såklart räknas tidigt men han får bära sitt favoritskap mycket på gamla meriter. Det är den bästa hästen i fältet men man har haft svårt att hitta lopp åt honom och det är långt ifrån någon toppform nu. Örjan kommer säkerligen att lotsa sin häst till final men man vill inte vinna loppet till varje pris.

6 Hustle Rain blev störd till galopp senast men såg fin ut därefter och man låter väldigt uppåt inför den här uppgiften. Magnus A Djuse lär göra ett försök att nå ledningen men det är en rejäl häst som tål olika typer av upplägg.

3 Drake Kronos har inte fått det att stämma fullt ut och har tre galopper i raden men han är kvick iväg bakom bilen och kommer med stor sannolikhet att få en passande resa på innerspåret vid en felfri avgång.

4 Dea Grif vann en E3-final för ston över kort distans i fjol och senast såg hon formstark ut när hon satt fastlåst med mycket krafter sparade över upploppet.

Min Vinnare: 2 Game Brodde
Spets efter 500m: 2 Game Brodde / 3 Drake Kronos / 6 Hustle Rain
Skrällen: 3 Drake Kronos
Rankingen A:2.8.6 B:3.4.7.5.1

V75-3 1609m Auto
6 Staro Mack Crowe var sanslöst bra senast när han vann Prix Readly Express från dödens lekande enkelt och det såg dessutom ut som att det fanns gott om krafter obrukade över mål. Han kan inte spetsa av egen kraft men konkurrenterna har såklart koll på insatsen senast och jag är inte helt främmande för att man kan få överta ledningen av 2 Pure Muscle som bör spetsa initialt. I ledningen har jag svårt att se hur någon ska kunna hota honom men han är inte heller beroende av någon ledning för att vinna loppet.

Motbud
2 Pure Muscle är kvick iväg bakom bilen och jag tror att man tar längden på invändiga 1 My Dreams från start. Han har 4/5 från ledningen och är hästen att slå från den positionen men det är ett försökslopp och frågan är om man inte är nöjda med ryggen om Rikard N Skoglund ställer frågan med Staro Mack Crowe?.

7 Friend Of Elves är kapabel för klassen och har fått pusta ut lite efter sin senaste start under elitloppshelgen. Han var anmäld till Prix Readly Express men man valde att starta honom här istället och är säkert väl förberedd.

Min Vinnare: 6 Staro Mack Crowe
Spets efter 500m: 6 Staro Mack Crowe / 2 Pure Muscle
Skrällen: 2 Pure Muscle
Rankingen A:6 B:2.7.4.5 C:3.1

V75-4 2140m Volt
13 Ultra Violet är ett rejält sto som har vunnit samtliga lopp som hon har varit felfri i år. Hon bör kunna få en bra start från sitt springspår på tillägg och med tanke på hur hästen har sett ut på slutet bör André Eklundh inte vara rädd för ett offensivt upplägg. Vid gardering är det ett vidöppet lopp som kräver sina streck men jag är helt inne på att Ultra Violet löser den här uppgiften och tycker att hon står för klassen i gänget.

Motbud
8 Cheri Cheri Lady har dokumenterad toppform och stod för en riktigt bra prestation senast när hon var tvåa bakom Crown Wise As på V75. Det är som sagt väldigt öppet bakom min spik och jag tycker inte att hon är mycket sämre än någon annan här.

12 Toscana Southwind har vunnit 8/18 lopp och kan mycket i grunden och ser ut att bli allt bättre i sin nya regi. Hon vann i ett lite enklare sällskap senast och nu viskas det om att man eventuellt rycker samtliga skor.

Min Vinnare: 13 Ultra Violet
Spets efter 500m: 6 Vikens Takecool
Skrällen:
Rankingen A:13 B:8.12.10.3.6.7.14.15.4 C:1.5.11.9.2

V75-5 1640m Auto
4 Destiny Effe inledde lovande på svensk mark med tre raka segrar under fjolåret men tappade sedan formen och presterade inte alls på samma nivå. Nu har hon visat toppform hemma i Italien och det låter på Gocciadoro som att hästen har tagit enorma kliv till i år. Loppet blev väldigt passande och jag tror att Gocciadoro dundrar till ledningen och sedan bör hon bli mycket svårslagen.

Jag dubblar ändå mitt system med 7 Charlotte Bailey som trivs över distansen och som jag tycker var väldigt positiv senast som tvåa från ett hopplöst utgångsläge. Jag har fastnat för den här fyraåriga damen som kan flytta på sig riktigt fort och att det är täta starter nu är extra intressant.

Min Vinnare: 4 Destiny Effe
Spets efter 500m: 4 Destiny Effe
Skrällen:
Rankingen A:4.7 B:5.2.9.1.3.6.8.11 C:12.10

V75-6 1609m Auto
4 Kayla Westwood vann sitt försök från dödens och var inte tom i mål. Med den insatsen på näthinnan är hon min favorit till att vinna stosprintern men hon är inte speciellt snabb iväg bakom bilen och kommer troligen få göra jobbet på egen hand nu också.

1 Global Dancer är kvick iväg bakom bilen och trivs bra i ledningen med tre segrar på fyra försök. Björn Goop lär ladda vad som går från start och lyckas han försvara innerspåret blir hon inte lätt att slå över den korta häcken.

3 Julia Sisu vann i ohotad stil från ledningen i sitt försök och Robin Bakker vill säkert nå den positionen igen även om Paul J P Hagoort tycker att hon är ännu bättre i ryggar.

5 Jennifer Sisu gick bland de snabbaste tiderna i försöket och har en sylvass speed till slut om hon får gå med i ryggar.

2 Mellby Korall kommer med två raka segrar i raden och ska ha gått framåt ytterligare med loppet senast.

6 Jiggi gick väldigt bra till slut bakom Kayla Westwood i sitt försök och chansen till seger bör vara klart högre än de 1% som hon är spelad till.

9 Nycora får också plats på kupongen även om man får hoppas på ett högt tempo från det här utgångsläget.

Min Vinnare: 4 Kayla Westwood
Spets efter 500m: 1 Global Damcer / 3 Julia Sisu
Skrällen: 6 Jiggi
Rankingen A:4.1 B3.:5.2.6.9 C:7.8.10

V75-7 3140m Volt
9 Yuvraj har varit bra under hela året och har tagit rejäla kliv till den här säsongen. Han var trea i en V75-final näst senast och senast gick han i mål med sparade krafter efter ett snällt upplägg. Distansen har han inga problem med och uppgiften ser överkomlig ut på förhand.

14 Ferrari Sisu är gynnad av den dryga distansen och har meriter som få hästar i fältet kan mäta sig med. Han har inga problem att göra jobbet ute i spåren och Conrad Lugauer lär köra som att han har den bästa hästen.

8 Gangnam Style K. vann stayerloppet under Charlottenlunds V75-omgång samt under Bjerkes V75-omgång och han trivs verkligen över den dryga distansen. Senast stod han egentligen ganska hårt inne i loppet men det bekymrade inte Gangnam Style K som kunde vinna relativt enkelt. Toppform.

5 Let It Be V.P rankade jag etta i mina tips under Rättviks midsommartrav och för en gång skull såg han travsäker ut och vann också loppet. Nu är det betydligt tuffare emot men det här är en häst som har för lite pengar på sig sett till sin kapacitet. Han är inte alls att lita på men förhoppningsvis fortsätter man på den inslagna vägen.

Min Vinnare: 9 Yuvraj
Spets efter 500m: 2 Dubai Kronos
Skrällen: 5 Let It be V.P
Rankingen A:9.14 B:8.5.2.11.13.12.10.4 C:15.7.6.3

Lycka till 
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto