V75 Tips Jägersro 25/7

Publicerad på 24 Jul 2023 - 21:52

DrTrav

DrTrav

24 Jul 2023 - 21:52

Tisdag och idag handlar det om Jägersro stora kväll, det handlar om V75-tävlingar med Hugo Åbergs Memorial som kvällens stora höjdpunkt. Vi bjuds på många fina lopp att se fram emot.

KLICKA HÄR FÖR TA DIG TILL OMBUDET DÄR VÅRA ANDELAR NUMERA FINNS!
(Obs! Glöm ej hjärta-markera butiken så missas inga spel!)

Nedan följer mina V75-tips.
Jag spelar med två spikar, 8 Mick N.Boko, i den tredje avdelningen och 2 Ester Degli Dei i den fjärde avdelningen.

V75 Tips Jägersro Tisdag 25/7
V75-1 1,3,4,5,10
V75-2 1,2,3,4,5,6,8,12
V75-3 8 Mick N.Boko
V75-4 2 Ester Degli Dei
V75-5 1,2,3,4,5,6,7,10
V75-6 2,4
V75-7 1,3,7,8,12

3200rader x 0,50 = 1600kr

DD Tips Jägersro Tisdag 25/7
DD1: 2,4
DD2: 1,7

4 rader x 50 kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V75-1 1640m auto
1 Nova Mahiron vann från ledningen på Charlottenlund för tre starter sedan, då besegrade man bland annat 3 Riet Hazelaar på bra sätt. Det var tredje raka segern för Nova Mahiron då, men senast fick man se sig besegrad från just spets. Men då var loppet 500m längre. Nu är det återigen kort distans och från ett passande utgångsläge så är hon en given segerkandidat. Hade jag med säkerhet vetat att Nova Mahiron kommer till spets hade jag kunnat gå rakt ut på henne. Men det finns flera startsnabba med i loppet så nöjer mig med att tippa henne etta.

3 Riet Hazelaar var tvåa bakom Nova Mahiron för tre starter sedan och näst senast blev hon återigen tvåa men denna gången hette segraren Zeudi AMG. Senast var hon dock inte som bäst och formen är nu svårbedömd. Däremot är kunnandet högt när hon presterar på topp och utgångsläget ikväll är passande. Given på kupongen vid gardering trots allt.

Skulle Bo Westergård bakom 4 Gabi Kyvsgård hitta till spets kommer man inte att bli enkel att plocka ner för övriga. Detta är en speedig individ som både kan öppna bra men som också kan avsluta. Men det är från just ledningen på Jägersro som jag ser henne som en spännande segerkandidat.

Min Vinnare: 1 Nova Mahiron
Spets efter 500m: 1 Nova Mahiron / 4 Gabi Kyvsgård
Skrällen:4 Gabi Kyvsgård
Ranking: A 1,3 B 4,10,5,8,6 C 9,7

V75-2 1640m auto
Ett lopp där jag kommer spela för skräll trots att de två betrodda hästarna i loppet är bra. Jag är nämligen inne på att 2 Wall Of Moni och 6 Damon Hill Treb kommer köra hårt emot varandra direkt från start och det skulle kunna öppna sig för skräll tillslut.

2 Wall Of Moni är en spännande jänkare som imponerat i Norge. Det har på fem starter blivit tre segrar och två andraplatser. Samtliga loppen har gått över 2100m och att det ikväll är första gången över kort distans känns spännande. Utgångsläget är passande och med Erik Adielsson i vagnen är man hästen att slå för övriga. Wall Of Moni är kvick i benen och han är min troliga ledare i loppet.

Men den tuffa och starka 6 Damon Hill Treb kommer inte göra det lätt för tipsettan ikväll. Damon Hill Treb galopperade kort efter start senast, men han stod för en mersmakande upphämtning och gick imål som trea tillslut. Formen och styrkan besitter Damon Hill Treb så vi kan räkna med att Alessandro Gocciadoro kommer att vara offensiv direkt och det kommer att bli en spännande duell att följa i V75-2.

Men när två träter öppnar det gärna upp sig därbakom. Därför vill jag lyfta fram 5 Ermar Di Gio som visserligen tappade travet till slut senast vilket också kostade segern i loppet. Men skulle han få ett passande smyglopp här ikväll blir inte jag förvånad om han skulle få en snabb revansch ikväll trots tuffare motstånd. Given skräll på kupongen.

Nämner även 1 Marcury Boko som tidigare öppnat snabbt från innerspåret och är således garanterad ett bra lopp ikväll. Ska inte nonchaleras vid gardering.

Min Vinnare: 2 Wall Of Moni
Spets efter 500m: 2 Wall Of Moni
Skrällen 5 Ermar Di Gio
Ranking: A 2,6 B 5,1,3,4,12,8,10,111 C 9,7

V75-3 2140m auto
Här är jag inne på att startspåret inte kommer spela någon roll utan bästa hästen bara vinner. Jag går all in på 8 Mick N.Boko. Han har åtta segrar på tolv starter men står trots det billigt inne i loppet med 211.000kr på kontot. Denna Propulsion avkomma utstrålar klass och av intrycket att döma kommer han ha en ljus framtid framför sig. Han kommer köras framåt direkt och när krutröken lagt sig sitter Mick N.Boko antingen i spets eller i dödens och sen tror jag bara han är bäst och vinner. SPIK!

10 Cayenne S.L.M. gjorde debut i Sverige för två starter sedan, men den insatsen är bara att glömma. Senast visade han dock upp sitt fina kunnande, han tackade för ett passande lopp med att sätta nosen först över linjen. Utvecklingen pekar uppåt och trots ett bakspår ikväll är Cayenne S.L.M främsta motbudet till min spik på förhand.

Nämner även 1 Capitano om han skulle lyckas försvara innerspåret från start. Han lyckades dock inte ta sig till spets senast och gick därför i mål med allt sparat från rygg på ledaren. Intrycket var mersmakande och skulle Thomas Uhrberg komma till spets ger han sig inte utan strid.

Min Vinnare: 8 Mick N.Boko.
Spets efter 500m: 8 Mick N.Boko / 1 Capitano
Skrällen 1 Capitano
Ranking: A 8 B 10,1,4,6,7,12 C 11,3,2,5,9

V75-4 1640m auto
I ett spännande treåringslopp med 800.000kr i förstapris är det i första hand 2 Ester Degli Dei mot Alessandro Gocciadoro. Men vinnande i spårlottan blev 2 Ester Degli Dei och från stallet låter man väldigt uppåt och optimistisk kring kvällens uppgift. Ester Degli Dei har gjort fyra starter i karriären och han vet fortfarande inte hur det känns att förlora. Han vann sitt uttagningslopp på imponerande sätt, klockan stannade på 11,4 över 1640m och Ester Degli Dei såg helt okörd ut. Han är kvick i benen och från bricka två står det spets i programmet och då är det också mycket som talar för slut. Spik!

Motbud
1 Everything Bi som kanske är det främsta motbudet av Alessandro Gocciadoros fyra hästar på förhand. Men han misslyckades också med att ha bricka ett från start då Everything Bi inte är någon blixt från start. Han vann sitt försökslopp genom att plocka ner 4 Eros Jet från dödens. Så styrkan finns där och kommer han bara ut i ett andraspår vilket stallkamraterna borde se till så kommer Everything Bi bjuda upp till kamp även i detta lopp.

4 Eros Jet har varit tvåa respektive etta i uttagningsloppen och detta trots att auktionen inte varit helt perfekt. Skulle han i takt med utvecklingen få travet att flyta allt bättre redan ikväll är även detta en individ som ska räknas tidigt ikväll.

Min Vinnare: 2 Ester Degli Dei
Spets efter 500m: 2 Ester Degli Dei
Skrällen 4 Eros Jet
Ranking: A2 B 1,4,3,5,10,6 C 7,9,8

V75-5 2140m auto
6 Carloforte Font har för fem starter sedan en seger från Vincennes på sitt CV. Nu senast kommer han från två insatser hemma i Nederländerna då han trots uteblivna segrar stått för bra insatser. Så detta är en individ som kommer med bra form och som tidigare visat sig gjort det bra mot tuffa konkurrenter. Utan strul med positionerna är jag inne på att Carloforte Font återigen kommer stå för en bra prestation ikväll och jag rankar honom etta.

Men tidig är också 4 Rossi Garline som senast stod för en rapp avslutning och det lyfte onekligen form kring Rossi Garline då. Ikväll är dessutom utgångsläget bättre och sitter han bara bra till när slutkurvan närmar sig, kommer hans speed att bita bra i solnedgången över Jägersro.

Vill även nämna skrällen 5 Il Forte som vi vet är kusligt snabb från start och senast gjorde han det bra från just spets trots dryg distans, Nu är det 500m kortare att trava och på spetsbanan Jägersro ska man inte nonchalera Il Forte om han kommer dit.

Min Vinnare: 6 Carloforte Font
Spets efter 500m: 5 Il Forte / 1 Boli You S.M.
Skrällen 5 Il Forte
Ranking: A 6,4 B 5,1,7,3,10,2 C 9,8,11

V75-6 1609m auto
Kvällens stora höjdpunkt, Hugo Åbergs Memorial ska avgöras med 1.609.000kr i förstapris. Det är ett öppet och spekulativt lopp men med tanke på att jag har en systemkostnad att förhålla mig till så kommer jag att låsa loppet med två streck.

4 Hail Mary trodde jag en hel del på i årets upplaga av Elitloppet, där fick man efter en tuff löpning i finalen trötta ben redan i slutkurvan. Men efter det har han stått för två rejäla insatser. Näst senast övertygade Hail Mary i Jämtlands Stora Pris och senast tog sedan resan över till Finland där han var den moraliska vinnaren i loppet efter att han slutat tvåa från dödens. När Hail Mary presterar på topp tillhör han landets bästa hästar. Hans stora styrka är kanske att han är så pass allround och kan hantera de allra flesta löpningsförlopp. Att Örjan Kihlström sitter i vagnen är ett plus i dessa loppen och i en öppen upplaga av Hugo Åbergs Memorial är Hail Mary min vinnare.

Den jag väljer att dubbla systemet med är 2 Önas Prince, fyran från Elitloppet 2023 fick ett tufft lopp senast men stod trots allt för en okej insats. Tränaren Per Nordström menar att Önas Prince kommer att bli förbättrad till ikväll jämfört med senast. Utgångsläget blev passande och det väntar dessutom ändringar kring huvudlaget, allt för att göra Önas Prince ännu vassare från start. Håller man upp ledningen kommer han sen bli en svår nöt att knäcka för övriga.

Bakom dessa är 6 Vivid Wise As tidig som trots sina nio år visade att kunnandet fortfarande finns där i sitt Elitloppsförsök tidigare iår. Sen måste även tvåa i årets upplaga av Elitloppet 10 Go On Boy tas med respekt. Utgångsläget blev vad det blev, men han har en vass speed och med rätt lopp är även han med långt framme när mållinjen närmar sig.

Min Vinnare: 4 Hail Mary
Spets efter 500m: 2 Önas Prince,
Skrällen
Ranking: A 4,2 B 6,10,5,3,1 C 8,9,7

V75-7 3140m volt
Malmö stads pris 2023 ska köras, 3140m är det som gäller och mitt drag i loppet är 1 Kenzo W. Detta är en individ som segrat i 19 av sina 29 starter hemma i Nederländerna och från stallhåll är man väl medvetna om vad resan till Sverige innebär men trots det ser fortsatt optimistisk på uppgiften. Att styrkan finns där visade Kenzo W. inte minst senast när han vann på bra sätt från dödens. Han är även härdad i tuffa gäng och besitter hårdheten som krävs i dessa typer av lopp. Tränaren meddelar att han tror Kenzo W. går en 13-tid från ledning och gör han det kommer övriga få svårt att hinna förbi honom. Tipsetta!

7 King Schermer är en häst med höga toppar som flera gånger visat att han besitter ett rejält slutvarv i över distansen och även om utgångsläget med spår fem på tillägg inte är det bästa så måste han räknas tidigt med lite klaff. Både styrka och fart finns för att vinna loppet.

Även 3 Versace Face och 12 Ferrari Sisu är individer som besitter toppar som gör att man inte kan utesluta dem ur segerstriden ikväll. Ingen av dem presterade på topp senast, men skulle de ha dagen går ingen säker över upploppet. 

Min Vinnare: 1 Kenzo W.
Spets efter 500m:1 Kenzo W.
Skrällen
Ranking: A 1,7 B 3,12,8,2,10,14,15,9 C 6,11,5,4,14

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto