V75 Tips Solvalla 9/4

Publicerad på 8 Apr 2023 - 18:52

DrTrav

DrTrav

8 Apr 2023 - 18:52

V75 racet under påskhelgen ska avslutas och det med en multi jackpot där vi har hela 67 miljoner att spela om. Omgången arrangeras av Solvalla och nedan följer mina V75-tips.

KLICKA HÄR FÖR TA DIG TILL OMBUDET DÄR VÅRA ANDELAR NUMERA FINNS!
(Obs! Glöm ej hjärta-markera butiken så missas inga spel!)

Jag spelar med två spikar. 4 Baltimore Face i den första avdelningen och 7 Guli Fantom i den fjärde avdelningen.

V75 Tips Solvalla Söndag 9/4
V75-1 4 Baltimore Face
V75-2 1,2,3,8,9,10,12
V75-3 3,4,8,10
V75-4 7 Guli Fantom
V75-5 2,3,4,6,9
V75-6 3,5,6,7,9
V75-7 3,4,5,7,11

3500 rader x 0,50 = 1750 kr

DD Tips Solvalla Söndag 9/4
DD1: 5,7
DD2: 3,4,5,7,11

10 rader x 25 kr = 250 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V75-1 2140m volt
Vi inleder med att ta ställning för 4 Baltimore Face. Detta är en talang som imponerat stort i årets starter. I årsdebuten för två starter sedan satt han i spets efter ett 500m och höll sen uppe tempot hela vägen Segern blev övertygande på en topptid. Senast vann han återigen på mersmakande sätt och nu med två lopp i kroppen räknar jag med att Baltimore Face återigen är redo för en topprestation. Intrycket är mäktigt och till 22% kommer jag att ta ställning och spika direkt.

Motbud
6 Even Younger attackerade tidigt senast men han fick oväntat svar vilket innebär att den insatsen bara är att glömma. Men dessförinnan har Even Younger imponerat i sina starter och han är en individ med sylvass speed. Skulle han sitta bra på det tidigt och sen få avvakta med attacken in på slutvarvet kommer Even Younger utmana min spik över upploppet.

Nämner även 7 Northman Maximus som nu har fyra raka segrar på kontot vilket är imponerande. Utvecklingen pekar uppåt och skulle Northman Maximus med sin startsnabbhet tidigt hitta till spets kommer han leda länge. Men från spår sju finns även vingelrisk från start och han bli därför bara en utmanare vid gardering.

Min Vinnare: 4 Baltimore Face
Spets efter 500m: 4 Baltimore Face / 6 Even Younger / 7 Northman Maximus
Skrällen: 7 Northman Maximus
Ranking: A 4 B 6,7,8,9,11,3 C 10,12,1,5,2

V75-2 2640m auto
12 One Cristal är en häst som imponerade på mig under fjolåret när han gjorde flera bra lopp i tuff konkurrens under fjolåret. Efter en nyttig vinterträning i kroppen nu stod One Cristal för en mersmakande årsdebut senast. Nu kommer han med lopp i kroppen och ska dessutom tävla barfota runt om. Utgångsläget är inte det bästa men i min bok är detta trots allt tipsettan.

2 Money Smile visade även han i sin årsdebut senast att han kommer ha ett fint år framför sig. Nu kommer han med två raka segrar på kontot och har ett passande utgångsläge. Han står bra inne i klassen och när det dessutom blir barfota runt om är han ett tidigt streck på kupongen.

Skrällen är 8 Global Above All som senare inte kunde svara Golden Guard när han attackerade med varvet kvar till mål senast. Men avslutningen var bra från Global Above All och lång distans är ett plus för denna starka häst. Med lite överpace på loppet från start bjuds Global Above All in i matchen och till 8% är han tidig vid gardering.

Min Vinnare: 12 One Cristal
Spets efter 500m: 2 Money Smile
Skrällen: 8 Global Above All
Ranking: A 12,2 B 8,9,10,3,1 C 11,7,5,6,4

V75-3 1640m auto
3 Heroine Darling är ett sto som jag ofta lyfter fram här i tipsen. Hon har visat att hon står sig bra i stoeliten och nu när ston med mer pengar på kontot får tävla i Bronsdivisionen ser uppgiften spännande ut idag, Utgångsläget är passande och oavsett om det blir ledningen från start eller inte så har Heroine Darling visat att hon tål att göra en del jobb på egen hand om det behövs. Oavsett loppscenario är Heroine Darling mitt förstaval på förhand. Men jag kommer trots allt gardera på V75.

Skrällen för mig 8 A Perfect Face som gjorde årsdebut i början av februari och stod då för en bra prestation. Utgångsläget över kort distans är såklart inte optimalt, men detta är ett sto som visat skyhög kapacitet när hon tävlar på topp och jag är inne på att stall Kolgjini inte gör resan till Solvalla idag utan att vilja vara med och tävla i loppet. 14% är spännande och jag streckar tidigt.

Nämner även 4 Illfindmywayhome som idag gör en spännande årsdebut för Daniel Redén. Från stallet låter det som Illfindmywayhome tagit vinterträningen på bra sätt. Distansen är passande och han är utrustad optimalt direkt. Vi kan nog räkna med att vi kommer få se en bra prestation och Illfindmywayhome är tidig vid gardering.

Min Vinnare: 3 Heroine Darling
Spets efter 500m: 3 Heroine Darling
Skrällen: 8 A Perfect Face
Ranking: A 3 B 8,4,10,5,6,1,9 C 11,2,12,7

V75-4 2140m volt
7 Guli Fantom har gått från att vara en strulpelle till en segerstaplare av rang. Sju raka segrar kommer han med till dagens start och med en normal prestation idag blir han svårslagen pånytt. Kapaciteten och kunnandet vet vi är högt och löser han bara uppgiften med ett passande springspår på start så är han den givna ledaren av loppet och då också hästen att slå för övriga. Toppchans på förhand. Spik.

Motbud
13 Alm Randers är det främsta motbudet på förhand. Detta är en individ som kommer med bra form. Han har visat sig besitta bra kunnande och att det nu är anmält barfota runt om är spännande. Vid de två senaste segrarna har han imponerat och även om vinsterna tagits från spets så ska Alm Randers ses som en utmanare idag.

Nämner även 2 Fantomet som visat fin utveckling under året. Han har på sina fem starter 2023 inte varit sämre än trea. Idag kommer Fantomet tidigt sitta bra till i loppet och den som letar skräll i loppet ska inte nonchalera Fantomet.

Min Vinnare: 7 Guli Fantom
Spets efter 500m: 7 Guli Fantom
Skrällen: 2 Fantomet
Ranking: A 7 B 13,2,3,11,6,8,4 C 5,10,12,9,1

V75-5 2140m auto
4 Readly Lavec är en topphäst som Oskar J Andersson förfogar över. Senast vann han Gulddivisionen på ett bra sätt. Men eftersom han fortfarande är kvar i silver sett till pengar på kontot så går han ner i klass nu. Readly Lavec är kvick i benen och är med en normal insats den troliga ledaren och vinnaren i loppet. Från spets har Readly Lavec åtta segrar på tio försök. Han blir hårt betrodd och för att skapa stunds i systemet kommer jag gardera på V75.

3 Hannibal Face gör här en spännande årsdebut. Han avslutade fjolåret med att vinna en final i Bronsdivisionens final under annandag jul. Kunnandet är inget jag oroar mig för nu när han går upp i klass. Hannibal Face är en häst som hade haft mer pengar på kontot om han inte haft endel galopper i raden. Idag är utgångsläget passande och skulle Magnus A Djuse som håller i tömmarna hitta ett bra slagläge från start är ekipaget min givna utmanare till Readly Lavec.

Skrällen är 2 Mister Mah Can som bör kunna få ett perfekt lopp i rygg på Readly Lavec från start. I årsdebuten senast handlade det om debut för Sofia Aronsson och insatsen var mersmakande. Nu med lopp i kroppen och låg procent är detta min skräll.

Min Vinnare: 4 Readly Lavec
Spets efter 500m: 4 Readly Lavec
Skrällen: 2 Mister Mah Can
Ranking: A 4 B 3,2,9,6,5,10,8,12 C 7,11,1

V75-6 2140m auto
5 Ballerina Indika fick ett tufft lopp senast men avslutade klart bra över upploppet. Formen är bra och nu med två lopp i kroppen är jag inne på att vi kommer få se en rejäl insats idag. Ballerina Indika är kvick iväg från start och trivs i spets. Hon är min troliga ledare i loppet här och väl i den positionen blir Ballerina Indika sen hästen att slå. Tipsetta.

7 Invidia vann senast på bra sätt och även om bricka sju från start inte är optimalt idag och viss vinkel risk finns. Invidia är kvick i benen och med tanke på formen hon visat på slutet, tre segrar på de fyra senaste starterna så är hon tidig på kupongen. Att Olle Wäjersten sitter i vagnen i detta lärlingslopp är också en plusfaktor då han känner Indiva väl.

Nämner även 6 Vilja T.Y.C. som är vass på speed. Hon visade senast att formen sitter där och skulle tempot bli lite uppskruvat från start kommer Vilja T.Y.C. kunna profitera på det när hon sätter in sin slutattack över upploppet.

Min Vinnare: 5 Ballerina Indika
Spets efter 500m: 5 Ballerina Indika
Skrällen: 6 Vilja T.Y.C.
Ranking: A 5,7 B 6,3,9,2,12,1 C 8,11,10

V75-7 2140m auto
3 Ultion Face vet vi är en topphäst som kan otroligt mycket när han väl presterar på topp. Idag är dessutom förutsättningar passande. Senast gjorde han ett klart bra lopp i en guldfinal men det blev trötta ben tillslut. Det ska dock sägas att det handlade om comeback den gången och nu med lopp i kroppen lär en rejäl prestation ligga på vänt. Ultion Face kan öppna snabbt och är den troliga ledaren. Det ska dock sägas att han blir hårt betrodd i mina ögon och för mig är det givet att gardera.

10 Mister Hercules gör intressant comeback och årsdebut. Det hästen visade upp under fjolåret visar på att detta är en topphäst som kommer ha ett fint åt säsong sig. Känslan är också att Mister Hercules inte är den typen av häst som behöver lopp i kroppen för att prestera. Dock är utgångsläget inte det bästa men han tål att göra en del jobb på egen hand om det skulle behövas.

Loppets skräll är 4 Axel Ruda som visserligen är färsk i högsta klassen men formen är onekligen på topp. När det dessutom finns lite frågetecken kring det betrodda i loppet och man får 9% på Axel Ruda så är han given på min kupong.

Nämner även 7 Missle Hill som alltid måste räknas sett till sin höga kapacitet. När han tävlar på topp och det klaffar är det en individ som tillhör de bästa hästarna i landet. Nu handlar det om comeback och ett tufft utgångsläge men vid gardering är han trots allt given.

Min Vinnare: 3 Ultion Face
Spets efter 500m: 3 Ultion Face
Skrällen: 4 Axel Ruda
Ranking: A 3,10 B 4,7,5,10,2,6,8,12 C 1,9

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto