Stryktipset Tips Lördag 24 April

Publicerad på 22 Apr 2021 - 13:43

Tipsexperten

Tipsexperten

22 Apr 2021 - 13:43

Lördagens Stryktips påminner om en kupong från förr då de enbart är engelska matcher i ropet. För alla nostalgiker blir det här således något extra och med 14 millar i jackpot skjuter motivationen i taket. Premier League, The Championship och League One är ligorna som ska avhandlas. Nu åker vi!

NYHET: Var med i vårt andelslag – köp Tipsexpertens utbyggda system för 70 kr – klicka här!

NYHET: Var med i vårt större andelslag – köp Miljonjägarens system för 185 kr! En enda spik!

Spelstopp: 15:591. West Ham - Chelsea 2
The Big Smoke kastar loss med ett derby där dyrbara poäng i jakten på Champions League-platser står på spel. West Ham har hittills stått för en alldeles utomordentlig säsong, men förlusten senast mot Newcastle var blytung. Fjärdeplatsen övergavs då till Chelsea och här lutar vi åt att de blåklädda distanserar sig från stadsgrannen. The Hammers har nämligen ruskigt tunga skadebekymmer. Antonio, Dawson, Rice och Cresswell väntas alla missa detta derby och då blir det svårt att rå på gästerna. Tuchel och company vinner.

2. Sheffield United - Brighton 2
Det var ett tag sedan vi tog adjö av Sheffield United och The Blades ser inte ut att vara särskilt sugna på att lämna med hedern i behåll. Sex raka nederlag alla kategorier och en lång skadelista är inte faktorer som talar för en godkänd prestation när Brighton kommer på besök. Fiskmåsarna har inte sitt på det torra än, men det är bara en tidsfråga innan Potters gäng har lagt bottenträsket bakom sig. Att Ben White är avstängd spelar ingen roll. Brighton vinner ändå komfortabelt.

3. Blackburn - Huddersfield 1
Betydelselös men ändå potentiellt sevärd fajt mellan två aktörer som har hög offensiv kapacitet. Huddersfield har varit ojämna genom hela säsongen men topparna har ändå varit tillräckligt många för att kontraktet ska vara i hamn. Bortaspelet har dock lämnat en del övrigt att önska och här spås en tuff uppgift borta mot Blackburn. The Rovers säsong är överlag en enorm besvikelse, men mot slutet har ändå de blåvita blixtrat till. Större uppgifter väntar för lirare som Elliott och Armstrong och här ska duon kunna ha en rolig eftermiddag. Trolig etta.

4. Coventry - Preston 1
För ett par veckor sedan såg Coventrys chanser till nytt kontrakt mörka ut, men Rolle Nilssons gamla gäng har rest sig på nio. Fyra segrar på de tre senaste, varav tre raka, har tagit The Sky Blues upp på säker mark och det är bara att gratulera nykomlingarna till nytt kontrakt. Preston tilldelas en skämskudde för deras säsong då poängtapp i 28 av 43 matcher är uselt med tanke på gästernas kapacitet. Till mer än en pinne räcker det inte på St. Andrew’s för The Lilywhites. Krysset beges plats med hänsyn till värdet.

5. Derby - Birmingham X
Aitor Karanka fick aldrig ordning på Birmingham och den anrika klubben såg onekligen ut att gå mot en fiaskosäsong och degradering till League One. Sent omsider vaknade dock ledningen och sedan Lee Bowyer gavs ansvaret har The Blues lyft sig rejält. Blott ett nederlag på de sju senaste har inneburit säkrat kontrakt. Derby går å sin sida åt motsatt håll och nu börjar det verkligen osa katt om The Rams. Fyra raka nederlag är minst sagt oroande, men ett slag ska ändå slås för värdarnas kapacitet. På ren motivation inleder 1X, men tvåan ska därefter med snabbast möjligt.

6. Nottingham - Stoke X
Känsliga tv-tittare varnas för vad som komma skall på City Ground. Vackert kommer spelet garanterat inte att bli mellan två i grunden inte så spelskickliga gäng. Varken Nottingham eller Stoke har heller något att spela för. Sherifferna har kryssat i två av de tre senaste och på tal om oavgjorda resultat var det utfallet i det vändande mötet mot Stoke (1-1). The Potters har motiverat sig till en pinne av de senaste tolv möjliga och även om det är en rad som talar för sig själv bör de ändå kunna stå upp okej här. Spikkrysset är lockande.

7. Watford - Millwall 1
Londonderby från Vicarage Road där Watford är det enda laget med något att spela för. Det syntes inte minst senast då Norwich lades på rygg och att döma av scenerna efter matchen var det en förlösande viktoria. Ken Sema och grabbarna ska ses med bra chans mot ett utcheckat Millwall, men då detta trots allt är ett derby samtidigt som Lejonen inte körs över hur som helst är ändå krysset en lockande gardering. Millwall löste 0-0 i det vändande mötet och när mittentecknet rensar fint är det dumt att blunda.

NYHET: Vinn tillsammans med oss! Köp en andel i Miljonjägarens lag fö 185 kr! Klicka här!

8. Middlesbrough - Sheffield Wednesday 2
Middlesbrough har inte räckt till i jakten på en playoff-plats. Trots att högkaratiga spelare som Bolasie, Akpom och Watmore finns i truppen har Boro överlag agerat ojämnt och här lockas vi av att gå emot favoriten. Sheffield Wednesday kommer till Riverside motiverade till tänderna och efter segern mot Blackburn lever hoppet om nytt kontrakt. I vintras slog Ugglorna Middlesbrough med 2-1 och kommer Darren Moores manskap upp i liknande nivå här är inget omöjligt. Tvåan är en rövare men också en ruskigt fin chansspik.

9. Barnsley - Rotherham X
Oerhört mycket står på spel på Oakwell Ground där Barnsley vill säkra playoff samtidigt som Rotherham jagar förnyad biljett i The Championship. Barnsley har överraskat samtliga fotbollsälskare den här säsongen med sitt frejdiga spel och lyckas värdarna hålla fast vid sin playoff-plats förtjänar Valérien Ismaël ädelt beröm. Med det sagt blir The Tykes hårt betrodda och när Rotherham som sagt inte saknar motivation är det läge att gardera rikligt. Högersidan bäddar för hög utdelning och bör finnas med på samtliga kuponger med storkovan i sikte.

10. Cardiff - Wycombe X
Det som såg ut att bli en ljus vår i den walesiska huvudstaden har nu övergått i tomhet. Mick McCarthy blev inte den frälsare han såg ut att kunna bli och med fem raka utan seger är det tydligt att Cardiff har gått på tidig semester. Det har däremot inte Wycombe som fortsätter att strida med näbbar och klor för att klara kontraktet. Blott ett nederlag på de sex senaste är starka papper för ett tidigare uträknat gäng. Cardiff är bättre i grunden, men här luktar det skräll lång väg. Plocka med hela spannet så fort det bara går.

11. QPR - Norwich 1
Spännande fajt mellan två av The Championships allra bästa lag den här sidan nyår. Queens Park Rangers hade förmodligen krigat om en direktplats till Premier League om lirare som Austin och Johansen funnits med från start. Trots att The Hoops inte har något att spela för har de ändå sett starka ut den senaste tiden. Det har inte Norwich som efter det säkrade avancemanget stött på patrull i två raka. Kunnandet är dock skyhögt hos Kanariefåglarna, men Kiyan Prince Foundation Stadium är ingen enkel arena att komma till. Gubben (1-2) spelas i en förmodat svängig historia.

12. Charlton - Peterborough 2
League One avrundar äventyret med två riktiga toppmatcher. Peterborough är på jakt efter en direktplats till The Championship och med Jonson Clarke-Harris på topp ser det ljust ut. Anfallaren vräker in mål och han måste Charlton hålla i schack om de ska få med sig något härifrån. Nigel Adkins har fått rätsida på The Addicks som ser ut att kunna lösa en playoff-plats, men här slår värdarna ändå ur visst underläge. X2 torde vara ett val som räcker hela vägen på The Valley.

13. Lincoln - Hull 2
Hull har genomgående varit League Ones bästa lag och det är bara en tidsfråga innan Tigrarna har löst direktplatsen till The Championship. Wilks och Magennis fördelar målskyttet effektivt och kan gästerna förstärka ett par positioner under sommaren bör de kunna stå sig bra ett steg högre upp i seriesystemet. Lincoln är för tillfället på playoff-plats och det är en position som värdarna siktar på att slå vakt om när tabellettan kommer på besök. Tvåan går först, men krysset får gärna följa på större system.
Kupongens kassaskåp
Chelsea
West Ham har drabbats av tunga skadebekymmer i helt fel skede av säsongen. Chelseas truppläge är betydligt bättre och som uppladdning till veckans Champions League tar de blåklädda en trea i derbyt.

Varningens finger!
Rotherham
Rotherham är i desperat poängbehov för att klara kontraktet. Barnsley har i sin tur en playoff-plats att slå vakt om, men The Tykes har råd med ett snedsteg. Med hänsyn till värdet garderar vi därför hela vägen och håller tummarna för en knall.

144 rader
1. West Ham - Chelsea 2
2. Sheffield U - Brighton 2
3. Blackburn - Huddersf. 1
4. Coventry - Preston 1x
5. Derby - Birmingham 1x
6. Nottingham - Stoke x
7. Watford - Millwall 1x
8. Mboro - Sheffield W 2
9. Barnsley - Rotherham 1x2
10. Cardiff - Wycombe 1x2
11. QPR - Norwich 1
12. Charlton - Peterbor. x2
13. Lincoln - Hull 2

864 rader
1. West Ham - Chelsea 2
2. Sheffield U - Brighton 2
3. Blackburn - Huddersf. 1
4. Coventry - Preston 1x
5. Derby - Birmingham 1x2
6. Nottingham - Stoke x
7. Watford - Millwall 1x
8. Mboro - Sheffield W 2
9. Barnsley - Rotherham 1x2
10. Cardiff - Wycombe 1x2
11. QPR - Norwich 12
12. Charlton - Peterbor. x2
13. Lincoln - Hull x2

KÖP Tipsexpertens utbyggda system – 3500 rader – för 70 kr andelen! Klicka här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto