Topptipset Tips Onsdag 14/4

Publicerad på 13 Apr 2021 - 22:34

Tipsexperten

Tipsexperten

13 Apr 2021 - 22:34

Onsdagens Topptips bjuder på en salig blandning matcher. Champions League är en given höjdpunkt för den objektive åskådaren, vi tippare kan dock finna både glädje och värde på annat håll. Åtta rätt är målet, häng med på analysen nedan!


Spelstopp: 18:29

TOPPTIPSET TIPS 14/4


1. Liverpool - Real Madrid 1
I Madrid var det full körning från “Marängerna” förra veckan. Vinícius Júnior sprang åttor runt Liverpools försvarare och mesta mästarna vann med 3-1, fullt rättvist. Detta följde Real Madrid upp med att vinna El Clásico. På Anfield lär det bli tuffare för spanjorerna som alltjämt saknar Varane och Ramos i mittlåset. Liverpool har sett förbättrat ut sedan Fabinho tog klivet upp på mittfältet och helgens triumf mot Aston Villa var faktiskt tredje raka i Premier League. Här ska britterna gälla som favoriter. 1X räcker.

 
2. Dortmund - Manchester City 2
Under onsdagen väntar en snudd på omöjlig uppgift för Bundesliga-femman Dortmund. Tyskarna gjorde det överraskande bra på Etihad, men trots detta blev det förlust med 1-2 efter Fodens sena avgörande. Manchester City torskade som bekant helgens ligamatch mot Leeds, men det har ingen större betydelse med tanke på att de ljusblå redan vunnit Premier League. Guardiola vilade flera bärande spelare i lördags så några slitna ben ska det inte vara tal om hos britterna. Då tvåan lutar åt att streckas lågt finns det inte mycket annat att göra än att singla The Citizens!


3. Holstein Kiel - Hannover
Covid-19 härjar i Holstein Kiel och matchen mot Hannover flyttas därför fram, varpå lottning hägrar. Fördelningen 7-4-5 motsvarar procenten 43,75-25-31,25 vilket i nuläget innebär bäst värde på tvåan, men håll ögonen på värdet och lämna in sent om möjligt.

  
4. Osnabrück - Regensburg 2
Zweite Bundesliga tar fart i Niedersachsen istället, där staden Osnabrück är belägen. Något vidare hemmagäng har vi dock inte att göra med, Osnabrück är sämst i klassen vad gäller spel på egen mark, med blott två segrar under säsongen. Sämst är de även på att göra mål och det bådar såklart inte gott när ett starkt Jahn Regensburg möter upp. Gästerna har visat klassen i cupspelet där de tog sig hela vägen till kvartsfinal efter att ha slagit ut bland annat Köln, och i ligaspelet ska man ha med sig att Jahn bara förlorat en bortamatch sedan mitten av januari. Den sviten håller i sig, X2 räcker långt.


5. Rayo Vallecano - Mirandés 2
Rayo Vallecano är av tradition ett mycket bollskickligt lag. Under våren har de lyckats omsätta övertaget i poäng vilket gör att de i nuläget har vantarna på den sista playoffplatsen. Känslan är dock att det kan vända snabbt, målskyttet haltar alltjämt och laget har haft en hel del flyt med sena uddamålssegrar. Om Mirandés spelar som de gjorde i senaste segern mot Sporting Gijón, som ligger före Rayo i tabellen, står gästerna med klart bättre chanser till poäng än vänstervridna streck gör gällande. Helgardera och håll tummarna för skrällen till höger.


6. Clermont - Amiens X
Europas krysstätaste division, Ligue 2, står näst på lappen. Där har Clermont, precis som Rayo ovan, en playoffplats i sina händer. Formen är inte sylvass i stort men när mittenlaget Amiens, som har absolut noll och nada att spela för, står för motståndet ska de hemmastarka värdarna ha väldigt goda chanser att plocka poäng. I egen borg har de förlorat blott en match den här säsongen. Den hårt streckade utgångsettan kompletteras med kryss, men inte mer.

   
7. Gremio - Independiente del Valle 1
Gremio och Independiente går in i returmötet i kvalet till Copa Libertadores lagom till nattmackan. Den första drabbningen vanns av gästande IDV från Ecuador men här förväntas ordningen återställas. Brasilianska Gremio kan matcha ett klart tyngre manskap, Diego Souza år en målman av högt snitt och hemmaplansfördelen spelar av tradition stor roll för brassarna. Under 50 procent är ettan bara att spika av.

 
8. Atlético Nacional - Libertad Asunción 1
Kupongen går i mål i Colombia där Atlético Nacional möter Libertad Asunción från
Paraguay. Paraguayanerna står med 1-0 i handen efter det första mötet och de ska inte vara chanslösa här heller. Atlético är i riktigt dåligt slag, bara en seger finns i facit över de fem senaste matcherna och med gäster som kan backa hem och kontra kan de få problem. Värdarna är favoriter, men alla tecken föredras i jakt på utdelning.

 
Kupongens kassaskåp


Manchester City
Guardiola har kunnat gå runt på fler spelare tack vare att Premier League redan är avgjord. Detta ska britterna kunna utnyttja mot Dortmund som förr eller senare måste blotta sig. Ett lågt streckat City är en stålspik!

 
Varningens finger!


Mirandés
Rayo Vallecano har haft en hel del tur med resultaten. Många sena avgöranden ger intrycket av ett lag som lever på marginalerna och då går det inte att köpa det enorma förtroendet laget fått bland tipparna. Mirandés är ett kompetent lag som mycket väl kan skrälla!

 
144 rader
1. Liverpool - R.Madrid 1x
2. Dortmund - Man City 2
3. Holstein Kiel - Hannover x2
4. Osnabrück - Regensburg x2
5. Vallecano - Mirandés 1x2
6. Clermont - Amiens 1x
7. Gremio - Inde del Valle 1
8. A.Nacional - Lib.Asunción 1x2


I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto