Rekatochklart's VM-tips

Rekatochklart satsar inför Fotbolls-VM i Qatar med en VM-tips tävling där du tippar på turneringen gratis och kan vinna stora pengar. Tävlingens jackpot ligger på hela €100 000 för den som tippar alla matcher och antalet mål rätt!

Gå till VM-tipset

Vad är Rekatochklart's VM-tips?

Rekatochklart's VM-tips är just ett klassiskt VM-tips där du skall tippa utgången i samtliga gruppspelsmatcher och det totala antalet mål i turneringen. Det är helt utan kostnad att delta då vi vill att så många som möjligt deltar för att skapa en riktigt rolig tävling.

Tävlingen är uppdelad i olika steg under turneringen. Det första är gruppspelet, sedan åttondelsfinal, kvartsfinal, semifinal och final. Men det största priset delas givetvis ut till spelaren som är bäst över hela turneringen.

Det bästa är att du också kan tävla mot dina vänner genom att skapa privata ligor för att kamma hem den bästa tipparen i kompisgänget. Utöver din privata liga så deltar du givetvis automatiskt i den stora tävlingen med priser.

Skapa ett konto och börja tävla

Vi har valt att göra det snabbt och enkelt att skapa ett konto. Det enda som krävs är din mejladress, lösenord och användarnamn för att komma igång. Därefter behöver du aktivera ditt konto genom ett mejl och sedan är du igång.

Priserna du kan vinna

Trots att tävlingen är gratis så har vi tryckt in ett gäng härliga priser. Vi delar ut rena kontanter i några av priserna men också prylar från Rekatochklart.

  • Totalvinnare: 10 000 kr
  • Kvart, semi & final: 2500 kr
  • Åttondelsfinal: 2500 kr
  • Gruppspelet: 5000 kr

Utöver dessa priser så får tvåan och trean i varje runda en Rekatochklart t-shirt samt en fräsch vattenflaska!

Bettingbonusar för nya kunder

Odds kan ändras. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Bli medlem, sätt in 50 kr eller mer till ditt konto och bet365 matchar din kvalificerade insättning med spelkrediter (upp till 1.500 kr) när du placerar kvalificerade spel till samma värde, och de är rättade. Sätt in 500 kr eller mer så får du även 100 gratisspel att använda på utvalda slotspel. Min. insättning för spelkrediter är 50 kr. Utbetalningar exkluderar insatsen med spelkrediter. Villkor, tidsbegränsningar och exkluderingar tillämpas. Min. insättning för gratisspel är 500 kr. Max. pris, spelrestriktioner, tidsbegränsningar samt villkor tillämpas.
Endast för nya kunder. Upp till 100 kr. Bonusen är en 100% matchning av den första insättningen. Lägsta insättning 100 kr. Omsättningskrav 10x bonussumman. Ytterligare villkor gäller. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus.se. Regler & Villkor gäller 18+
Giltig för nya spelare med första insättning på minst 100 kr. Gratisspelet krediterats när du omsatt din insättning 1x till min. odds 1.80. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor härStödlinjen.se" rel="nofollow" target="_blank"> Stödlinjen.seSpelpaus.se" rel="nofollow" target="_blank">- Spelpaus.se . Regler & Villkor gäller 18+
18+, Gäller nya kunder. Min insättning 100 kr. Max bonus 500 kr, gäller 60 dgr. Lägg ett eller flera spel med minsta odds 1,5 för fulla värdet av din insättning för att aktivera bonusen. Omsättningskrav för bonusen är 6x med min odds 1,8 för singelspel, 1,4 per val för multiplar. Spela ansvarsfullt: http://Stödlinjen.se , http://Spelpaus.se . Fullständiga villkor gäller.