Speltips Fotbolls-VM 2022 i Qatar

Speltips Fotbolls-VM 2022 i Qatar

Bettingbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Speltips och rekar på VM i fotboll 2022

Här på Rekatochklart kommer du hitta flera speltips och rekar inför varje match i VM 2018 i Ryssland. Våra tippare och skribenter går igenom matcherna noga och gör grundliga analyser för att du som läsare ska få de bästa spelen och oddsen på VM 2022. Det kommer även finnas rekar och speltips på en rad olika långtidsspel som vinnare av VM och VMs skyttekung och bästa målgörare mm. Det bästa av allt är att all info och alla rekar och speltips på Rekatochklart är helt gratis.

Vill du utmana våra tipsexperter eller bara dela med dig av dina speltips och idéer till andra så kan du publicera dina egna speltips och rekar under Läsarnas rekar. Alla är välkomna att bidra!

TV-tider och streaming för VM 2022

Fotbolls-VM 2022 spelas i Qatar och SVT delar på sändningarna med TV4 och Cmore. Vill du se matcherna på TV är det SVT1, SVT2 och TV4 som gäller. Vill du streama matcherna online sänds de på SVT Play och på Cmore. TV-tablån är uppdelad mellan SVT och TV4 som sänder 2-4 matcher var i rad. 

Bettingbonusar och Oddsbonusar för VM 2022

Här hos Rekatochklart hittar du de bästa betting bonusarna, odds bonusarna och insättningsbonusarna inför och under VM 2022. Vi erbjuder Sveriges bästa bonusguide med de högsta startbonusarna från de största och mest seriösa spelbolagen på den svenska marknaden. Utöver sportbonusar och spelbolags bonusar kommer du även kunna hitta andra fantastiska erbjudanden som gratisspel och free bets, odds boost och vinst boost med mera. Rekatochklart erbjuder Sveriges bästa bonusguide på VM 2022.

Om Fotbolls VM i Qatar

Det är dags för det 22:a världsmästerskapen i fotboll för herrar. Fotbolls-VM (officiellt FIFA World Cup) har spelats var fjärde år sedan starten 1930 – med undantag för krigsåren 1942 och 1946.

VM-slutspelet deltar sedan 1998 32 lag – vinnaren får inte en plats i nästa års mästerskap?
Anledningen är lätt.
Regerande mästarna fick helt enkelt för dåligt med matcher inför VM och missgynnades att inte få kvala.

2022 avgörs VM i Qatar.

Spelorter i Qatar.

Gruppspelet avgörs mellan 14 och 28 juni och består av totalt 48 matcher där alla i varje grupp möts en gång. Segraren och laget som hamnar på andraplats i gruppspelet avancerar till utslagsspelet.

Fotbolls VM och VMs historia

Sverige har en stolt tradition i fotbolls VM och ligger faktiskt tia i maratontabellen! Blågult har tagit 61 VM-poäng på 11 VM-turneringar. Brasilien, enda nation som varit med i alla 20 VM, toppar inte helt oväntat med sina 227 poäng.

Maratontabellen, fotbolls VM (topp 10):

Brasilien 227 poäng
Tyskland/Västtyyskland 218
Italien 156
Argentina 140
Spanien 99
England 98
Frankrike 96
Holland 93
Uruguay 72
Sverige 61

Nästa VM spelas 2022 i Qatar och blir ett vanligt ”VM”, från och med 2026 utökas antal lag till 48. Dom kommer delas upp i 16 trelagsgrupper och där de två första tar sig vidare.
Enda ansökan om att spå arrangera fotbolls VM 2026 är en gemensam intresseanmälan från Mexiko, USA och Kanada.

Odds, spel och långtidsspel på VM i fotboll 

Bettingmässigt är fotbolls-VM i Qatar enormt stort. Utbudet av olika odds och spelmarknader är enormt och samtliga spelbolag satsar stora resurser inför fotbolls VM i Qatar.

Spelmässigt så har man tjänat på att gå på de stora nationerna, på favoriterna när det gäller VM. Det har varit betydligt fler skrällar i EM (Danmark, Grekland, och nu senast Portugal som exempel). Men ska man satsa sina pengar på ett speltips vem som tar hem ett VM-guld ska man gå på favoriterna.

Det har nämligen varit lag med låga odds som har spelat i princip varje final i modern tid. Så speltipset blir - satsa på favoriterna under fotbolls-VM i Ryssland. I alla fall om du spelar på vem som ska vinna VM-guld, eller gå till VM-finalen.

Sedan 1990 (7 st fotbolls-VM) har bara dessa lag varit i final:
Brasilien 3.
Tyskland 3.
Frankrike 2.
Argentina 2.
Italien 2.
Holland 1.
Spanien 1.

Dessa 7 lag har dominerat finalerna helt och vi får gå tillbaka till VM 1966 för att hitta nästa finallag: England.

Så ska du spela på fotbolls-VM i Ryssland är tipset gå på favoriterna. Bäst chans har Tyskland och Brasilien historiskt – och traditionens makt inom fotbollen är stor.

Skrällar i VM-historien

Det är klart det kommer överraskningslag då och då. Turkiet nöp VM-bronset 2002 och ingen trodde på Sverige när Blågult tog bronset 1994.

Man kan så klart spela på mer än bara slutvinnare, medaljlag – spelmarknaderna på fotbolls-VM är oändligt. Det finns hur mycket specialspel som helst. Och spelbolagen har dessutom väldigt många unika bonusar och erbjudanden lagom till VM.

Det kan vara allt från riskfria spel, till gratisspel eller boostade odds. Boostade odds menar man att spelbolagen marknadsför vissa VM-matcher genom att öka oddsen rejält. Allt för att vi ska välja just det spelbolaget till VM.

Odds på skyttekung och bästa målgörare i VM

Utöver VM-guld, VM-medaljer och gruppsegrare är ett populärt spel vem som vinner VM:s skytteliga eller som det även kallas bästa målgörare, tävlingen som till 2006 hette Golden Shoe heter från och med 2010 Golden Boot.

Sedan 1978 har det krävts i snitt sex mål för att vinna skytteligan i ett VM-slutspel. Även här vinner ofta favoriterna, men trots allt är det fler överraskningar än vilka som till exempel når VM-finalen.

2014 överraskade James Rodriguez när han vann skytteligan med sitt Colombia. Han gjorde 6 mål. Innan dess vann tyskarna Thomas Müller (2010) och Miroslav Klose (2006) på 5 mål vardera.

Största skrällen som skytteligavinnare var utan tvekan Oleg Salenko, Ryssland, som delade på titeln med Hristo Stoitjkov, Bulgarien, efter gjort 6 mål vardera under det underbara fotbolls-VM:et 1994.
Kroaten Davor Suker, som vann skytteligan 1998, får väl också sägas vara lite otippad, trots allt.
Mest gjorda mål i VM totalt har Miroslav Klose gjort, han har svarat för 16 mål på fyra VM. Ronaldo, den äkta, gjorde 15 på tre VM för Brasilien.

Vinnarodds på VM i fotboll 2022

Spelbolagen går också en hel del på historiken. Lagen som ger lägst odds, som spelbolagen anser har bäst vinstchans, är som vanligt giganterna i fotbolls-VM-historien.
bet365 och Unibet ger lägst odds på Brasilien (6.0), Tyskland (6.0), Frankrike (6.50), Spanien (8.50), Argentina (9.00). Alltså de fem lag som varit i flest VM-finaler under modern tid.

Högst odds?
Panama ger 1001 gånger! Precis som Saudiarabien. Höga odds ger bet365 och Unibet även på Sydkorea (501) och Costa Rica (401).


Sveriges chanser?

Spelbolagen tror inte på Janne Anderssons blågula landslag i det här fotbollsmästerskapet i Ryssland. Spelbolagen ger runt 125.00 pengarna på att Sverige vinner hela VM i Ryssland! Spelbolagen tror dock ännu mindre på Danmark (81) och Island (201) om det nu är någon som helst tröst.

Favoriterna brukar nämligen hålla i VM så det är inget gott tecken att vi och våra grannländer ger så höga odds…

Odds, spel och speltips på Sverige i VM 2022

Spelbolagen erbjuder massor av spel och odds på de svenska gruppspelsmatcherna i VM. Det är dock inte allt då man erbjuder flera långtidsspel och specialspel på Sveriges prestationer i VM. Sett till oddsen är Sverige favorit att vinna mot Sydkorea i öppningsmatchen. I andra matchen mot Tyskland är dock Sverige klar underdog då Tyskland är stora oddsfavoriter. I den tredje gruppspelsmatchen är oddsen jämna och spelbolagen verkar ha svårt att bestämma sig för vilket lag som är favorit. Självfallet kommer Rekatochklart erbjuda speltips på alla Sveriges matcher och det kommer även finnas speltips på olika specialspel och långtidsspel som rör Sverige.

Cashout och stänga spel på VM i fotboll

Spelbolagen med bet365, Unibet, Bethard, Betsson, LeoVegas, Ladbrokes kommer ju närmare VM vi kommer ha allt fler spelmarknader öppna. Det kommer att gå på spela på det mesta.

Även bonusar från spelbolagen kommer öka mer och mer ju närmare VM vi kommer. Och på samtliga VM-matcher kommer de största spelbolagen att använda sig av Cash Out-funktion, alltså att man kan stänga sitt spel eller avbryta sitt spel innan domaren har blåst av matchen.


Det här blir det första fotbolls-VM:et med en cash out-funktion, och det gör mästerskapet för alla oss som gillar betting live, livebetting, ännu bättre. Det går att använda cashout på VM 2022 på olika sätt. Man kan stänga hela sitt spel, stänga sitt spel delvis eller även använda cashout och stänga sitt spel då matcherna spelas live.

Livebetting och liveodds på VM 2022

VM i fotboll kommer slå nya rekord vad gäller antalet odds och spelmarknader som spelbolagen kommer erbjuda live då matcherna pågår. Även kallat livespel, livebetting eller liveodds. En del spelbolag kommer erbjuda över 200 spelmarknader live då matcherna spelas och merparten av omsättningen på VM kommer satsas då matcherna spelas i stället för innan avspark.

Sveriges bästa tippare på VM

Här hos Rekatochklart hittar du några av Sveriges bästa tippare och spelexperter på VM i fotboll. Våra tipsexperter lägger ner många timmar och ett stort jobb per rek för att hitta de bästa speltipsen och rekarna åt våra läsare. Det är ingen slump att Rekatochklart har nominerats till en av världens bästa spelinformations-sajter på spelbranschens egen Oscarsgala EGR Awards i London hela tre gånger.

Skador och avstängningar 

Alla som är intresserade av betting och spel vet hur viktigt det är med tillförlitlig information vad gäller skador och avstängningar innan man väljer att lägga sina surt förvärvade pengar på ett spel eller rygga ett speltips eller en rek. Här på Rekatochklart hittar du fullständig information vad gäller skador och avstängningar för VM 2018 i Ryssland. Du hittar även information om de olika lagens och nationernas trupper.