Publicerad på 12 Sep - 11:16

0
article-img
Foto: Bildbyrån

Bästa erbjudandet på Sverige-Österrike!



Estland blev en munsbit för det svenska laget. Men nu är det på allvar. En seger är ett måste hemma mot Österrike. Hur tror du att matchen slutar? 

Vi har samlat spelbolagens bästa erbjudanden på matchen!

Det blev aldrig något snack borta mot Estland. Ett piggt svenskt landslag vann till slut med hela 5-0 (3-0) efter mål av Viktor Gyökeres, Dejan Kulusevski, Alexander Isak, Robin Quaison och Viktor Claesson. En annan spelare som stod för en väldigt lovande insats som ytterback var Ken Sema. Han utgick till vänster och var ett ständigt hot, något som verkar premieras av förbundskapten Janne Andersson.

Förväntad startelva


Enligt Sportbladet kommer Sverige att ställa upp med följande lag:

Robin Olsen – Linus Wahlqvist Egnell, Isak Hien, Victor Nilsson Lindelöf, Ken Sema – Dejan Kulusevski, Jens Cajuste, Albin Ekdal, Emil Forsberg – Viktor Gyökeres, Alexander Isak

Det blir således bara en förändring med Samuel Gustafson ut och Albin Ekdal in.

– Albin har varit bra i landslaget och väldigt pålitlig. Han hade en ingång i det här där han inte hade spelat så många matcher. Men Albin är en bra och viktig spelare. Det är ens av de grejerna jag får smaka av här under eftermiddagen, sa Janne Andersson på presskonferensen.

Sverige ligger trea i kvalgrupp F på sex poäng, fyra poäng bakom tvåan Österrike och ettan Belgien. Allt annat än tre poäng skulle göra Sveriges chanser till avancemang mycket små. Därför lär vi få se ett landslag som går stenhårt för tre poäng på Friends arena.

Bästa kampanjerna på matchen


Expekt erbjuder 1500 kronor i riskfritt spel + 250 kronor i BetBuilder på matchen!

Till Expekt

Betway har ett bra erbjudande med upp till 1000 kronor i riskfritt spel på en kombo av tre val.

Till Betways erbjudande!

Vårt bästa speltips


Vår tipster Christian Polsäter har plockat ut ett hörnspel som han tror på i matchen.

Klicka här för att läsa speltipset!

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto