Publicerad på 14 Jun - 09:54

0
article-img Foto: Bildbyrån

Boostat odds: 15 gånger pengarna på EM-premiären!

EM-premiären går av stapeln på fredagskvällen och matchen mellan värdnationen Tyskland och Skottland. Vi vill slå ett slag för ett fint boostat odds från ComeOn!

Till ComeOns erbjudande!

EM 2024 sparkar igång med Tyskland mot Skottland fredag den 14 juni. Matchen spelas inför fullsatta läktare i München och värdnationen är föga förvånande storfavorit att vinna premiären. EM-pulsen ökar även hos spelbolagen som är flitiga med extra bra erbjudanden och förhöjda odds. 

På den vanliga oddsmarknaden står den raka ettan i runt 1.30 gånger pengarna. Flera spelbolag har dock riktigt fina erbjudanden med boostade odds som kan vara av betydligt större intresse. 

ComeOn erbjuder alla nya spelare hela 15 gånger pengarna på över 2.5 mål mellan Tyskland och Skottland ikväll. 

Allt du behöver göra är att skapa ett konto (går smidigt via Bank-ID) och sätta in pengar för att spela.

Vidare till oddsboost i EM-premiären!

Erbjudandet gäller fram till klockan 21:00 den 14 juni. 

På sajten finns ett speltips som ligger i linje med erbjudandet från ComeOn. Vår tipster Aston rekar Tyskland -1.5 mål så blir det bara tre mål eller fler i matchen så är oddsboosten hemma. 

"Skottlands chans i denna match är att spela hårt, på gränsen till fult och därmed få tyskarna ur balans. Nu lär inte domaren, Clement Turpin inte tillåta detta spel, framför allt inte när Tyskland spelar på hemmaplan. Därmed känns det som att det blir en stabil vinst för "Die Mannschaft" som vinner med ett par bollar" skriver han i sitt tips som även är "Dagens bästa spel" på sajten. 

Klicka här för att komma till reken

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto