Publicerad på 24 Jun - 15:52

0
article-img Foto: Bildbyrån

Erbjudande för nya kunder: 10 gånger på England!

På tisdagskvällen ska grupp C avgöras och tror du att England knyter ihop säcken så får du 10 gånger pengarna som ny kund hos ComeOn! 

Till ComeOns oddsboost på England!


Danmark överraskade och tog poäng mot England i omgång två av grupp C. Smolk i bägaren för Southgate och hans mannar då det betyder att England inte kan ta matchen mot Slovenien med en klackspark och rotera laget för mycket. Detta då tre poäng krävs för att vara helt garanterade att vinna gruppen. 

Danmark och Slovenien står på två pinnar varadera och Serbien på en poäng. Inte ens Serbien är alltså att räkna ut då de vid seger mot Danmark troligtvis kan gå vidare som en av de bästa grupptreorna, i sämsta fall.

Vår spelexpert Christian Polsäter är till och med inne på att England vinner med minst två måls marginal i sitt speltips på matchen

"Min take är att ett utskällt England hittar lite mer rätt här. Gör de bara det ska de ha bra chans att vinna mot ett begränsat Slovenien. Alltid tufft med hcp-spel, men tar England ledningen måste Slovenien gambla och då kan det rassla på då England har bra kontringsspelare. Om de bara bryr sig om att försöka anfalla lite den här gången. Ska skilja en klass i grunden, dags för England att visa det", skriver han. 

Tror du som jag att England ändå går ut och gör jobbet som krävs mot Slovenien?
Då finns ett fint erbjudande för nya kunder hos ComeOn! 

Hämta 10x på England hos ComeOn!

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto