Publicerad på 17 Jun - 16:33

0
article-img Foto: Bildbyrån

Erbjudande: Ronaldo målskytt - dubblar din insättning

Sist men inte minst är det dags för grupp F i EM 2024. På tisdagskvällen kliver Portugal in i turneringen mot Tjeckien och ett speltips som kan vara intressant är Ronaldo som målskytt till 2.10 hos X3000! 

Nya kunder hos X3000 får 100% insättningsbonus upp till 1000 kronor! 

Hämta erbjudande hos X3000!

Portugal är av många sedda som en rejäl utmanare till EM-titeln. I gruppspelet väntar Tjeckien, Turkiet och bottentippade Georgien. Om man ser till genrepet så verkar Portugal ha prickat formen. Visst, det var mot Irland, men ändå. Portugal var det klart bättre laget och vi fick ett formbesked från Cristiano Ronaldo som satte två mål i minut 50' och 60'. Ett av målen var ett riktigt klassavslut. 

Med Roberto Martinez som manager så har Portugal byggt upp ett riktigt intressant lag där spelare som Bruno Fernandes och Rafael Leao blir intressanta att följa utöver CR9. I den första matchen väntar Tjeckien som är vana att vinna. Laget har faktiskt fem raka matcher och har en del bra spelare, men inte med samma höjd som i det portugisiska laget. 

Om man tror på en portugisisk seger i premiären så finns det här speltipset att läsa från vår spelexpert Alexander Snäcke. Han tror på Portugal och över 1.5 mål i matchen. Ett annat bra tips tycker vi är Cristiano Ronaldo att göra mål i matchen.

Det ger 2.10 hos spelbolaget X3000 som dessutom erbjuder nya kunder 100% insättningsbonus upp till 1000 kronor! 

100% bonus hos X3000!

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto