Speltips: Portugal vinst & Över 1,5 mål i matchen till 1.82 hos Bethard .

Portugal mot Tjeckien står på menyn under tisdagskvällen!
Portugal ses av många, inklusive mig, som en av nationerna som har kapaciteten att gå och vinna hela mästerskapet. Bredden man har i truppen skulle jag säga är i paritet med både England och Frankrike.

I genrepet inför mästerskapet kommer man med en 3-0 seger i ryggen mot Irland där Cristiano Ronaldo stod för 2 mål. Ett av frågetecknena inför turneringen är just runt Ronaldos vara eller icke vara i startelvan, och hur förbundskapten Roberto Martinez kommer matcha detta lag, för det är ett pussel att få ihop.

Premiärmotståndaren Tjeckien kommer till det här mästerskapet med 5 raka segrar på kontot. Motståndet har visserligen inte varit toppklass, men det är ett landslag som inte ska underskattas.
West Ham-spelarna Tomas Soucek och Vladimir Coufal bildar någon form av stomme i detta landslag, samtidigt som man längst fram har Patrick Schick som delade skytteligasegern med Portugals Cristiano Ronaldo senast EM begav sig.

Portugal kliver in i mästerskapet

Portugal kliver givetvis in i den här matchen som rättmätiga favoriter, och det är inget jag kommer sätta mig på tvären emot. Jag håller Portugal väldigt högt och precis bakom Frankrike och England inför det här mästerskapet.

Tjeckien är ett landslag som saknar klara världsstjärnor, trots ett par spelare som vi känner igen. Det är ett starkt kollektiv som kommer försöka göra det jobbigt för Portugal och stå emot så länge som möjligt, men jag ställer mig tveksam till hur länge man orkar göra just det.

Kommer Portugal upp i nivå ska man inte ha några större problem med att slå detta Tjeckien. Det finns så otroligt mycket offensiv kvalité, men även de defensiva lagdelarna ser jag som bättre än på väldigt länge.

Tjeckien behöver dock inte vara helt ofarliga framåt med Patrick Schick som brukar kliva fram i mästerskap.
Den raka segern på Portugal känns fin att ha med, men jag slänger även in över 1,5 mål i spelet. Det spelas till 1.82 hos Bethard !

This is the stats tab
This is the post tip