Publicerad på 6 Maj - 19:14

0

Snabbare Revanschen - Så fungerar den nya bonusen

Snabbare är kända för att erbjuda sina nya spelare lukrativa erbjudanden och den 6/5-22 så lanserade man en ny bonus. Bonusen heter Revanschen och är en av de bästa betting bonusarna som vi hittills sett från spelbolaget. I den här artikeln går vi igenom vad Snabbare Revanschen faktiskt innebär och hur du utnyttjar din bonus.

Hämta Revanschen→
18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller

Såhär hämtar du Revanschen

1. Klicka på knappen nedan och sätt in minst 100 kr.
2. Välj din spelkupong. Inget minsta odds krävs.
3. Välj "Revanschen" i rullgardinen på kupongen. Placera sedan spelet.

Hämta Revanschen→
18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller

Snabbares Revanschen bonus återbetalar i cash

Något som är unikt med Snabbares nya bonus är att man både vid vinst och förlust delar ut pengarna i kontanter, det vill säga att du som spelare kan ta ut pengarna igen oavsett utfall. Om du vinner så går du plus och om du förlorar så får du tillbaka det du satsat, och kan plocka ut pengarna igen. Det gör bonusen mycket populär bland svenska spelare just nu trots att flera frågar sig hur man kan erbjuda en sådan attraktiv bonus. Svaret är att spelbolaget hoppas att du skall tycka om deras produkt och stanna kvar som trogen kund en längre tid, vilket gör att man satsar på en riktigt bra bonus redan från start.

Om du inte ser rullgardinen på kupongen

När du skall placera spelet så måste du klicka i "Revanschen" före att du lägger spelet. I vissa fall har spelare rapporterat att denna ruta inte syns, men det kan man lösa genom att logga ut och sedan in på spelbolaget direkt efter. Du brukar rutan dyka upp omedelbart.

Återbetalningen kan dröja 24h

I de flesta fall återbetalas pengarna direkt om ditt spel förlorar. Det finns dock undantagsfall som gör att det kan dröja upp till 24 timmar om det är ett högt tryck på spelbolagets sajt från folk som vill ta sin bonus. Det är dock väldigt ovanligt att det dröjer så länge.

Är det ett riskfritt spel?

Nej, betting är aldrig riskfritt och därför bör du inte se det som ett sådant. Du kan inte förlora dina pengar som du satsar, men risken finns givetvis att du väljer att fortsätta spela för din återbetalda insats och förlorar pengarna den vägen. Du skall endast spela för pengar som du har råd att förlora!

Hämta Revanschen→
18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto