Vilken match det här är. En av dagens absolut främsta outing. Om vi hade varit typ i vecka 4 nu hade 49ers (5-2) känts som en given spelare i Super Bowl, samtidigt som Bengals (3-3) mest försökte få luft ovanför vattenytan. Spola snabbt fram till denna vecka och helt plötsligt undrar alla över 49ers form och Bengals har börjat vinna igen. NFL; det är inte alltid helt enkelt att reda ut. Det vi dock vet är att det här kommer bli en mycket sevärd match!

Jag kommer spela på Bengals QB Joe Cool Burrow att nå +250 passade yards i matchen till oddset 1.86 hos bet365 .com.

Värt att notera:

1. 49ers kommer från två raka förluster och har inte riktigt gått att känna igen. Laget har haft skadebekymmer på ett antal nyckelspelare och det är klart att det spelar in. LT Williams är kanske bäst i ligan på sin position och det har gjort att QB Purdy haft mer "stress" i sin passningsficka. Det som var än mer noterbart i förlusten mot Vikings var att 49ers inte hade en enda sack på QB Cousins. DET om något kändes märkligt. 49ers defense är nr 1 i NFL gällande interceptions, nr 3 i tillåtna poäng och nr 8 i antal tillåtna yards. Det är inte kattskit. 49ers kommer studsa tillbaka igen. Get back to basics och sedan är laget en contender igen? Vi får se. Jag gillar 49ers och när de spelar sitt spel är de riktigt vassa.

2. Bengals har haft en svängig säsong och det beror i största grad på QB Burrows vad som spelat alla ett stort spratt. Bengals har ett s.k. "one dimensional offense", vilket berättar att vi knappt har ett springspel, utan vi litar på QB Joe Burrow att finna de där perfekta bollarna till sina grymma receivers som Chase och Higgins. Om inte Burrow funkar, då hackar den oljade Bengals-maskinen. När laget var 1-3, då hade Joey B en passer rating om 75. Det är genant uselt för en franchise-QB som Burrow. Efter de två senaste matcherna som renderat i två vinster ligger Burrows passer rating på 99, vilket är OK. Det är en av anledningar till varför jag gillar spelvärdet på över 250 passade yards från hans sida. Han kommer bara bli bättre och bättre framåt.

3. 49ers pass rush och deras frontsjua är som sagt nästan ostoppbara när de spelar som bäst. Det kan ingen ta i från dem. Bengals å sin sida har investerat rejält i sin offensiva lina och bytt ut 80% av den. Mot 49ers finns inga ursäkter, utan är du inte på tå här, då blir det tufft. Hemskt tufft.

4. Inför den här outingen har det varit mycket surr om 49ers QB Purdy kunde spela eller inte, då han var med i concussion protocol. Nu är han helt clearad och kommer spela mot Bengals i afton. För Bengals som kommer från sin "bye week" har det bara varit positiva nyheter runt Burrow. Han har själv berättat att han är 100% i dagsläget och ser fram emot nästa halva av säsongen.

5. Jag är medveten om att Bengals är sämst i NFL vad gäller total offensiv (256 yard per game). De snittar låga 16.7 poäng per game. Det är vad vi har som underlag inför den här matchen. Vi vet att Bengals startat långsamt tidigare och i år har vi även vetat den sanna orsaken till det (se Burrows vad). I fjol var Bengals 2-3 efter fem veckor, men avslutade 10-1 resten av säsongen. Bengals är det lag i afton som har mest fräscha spelare och det kommer spela in.

6. Bengals defense har varit riktigt bra över de två senaste matcherna. De höll Cardinals till facila 294 yards inalles och gav bara upp 13 poäng mot Seahawks senast. Deras pass defense är nr 13 i ligan och rush defense är nr 29 (här måste Bengals kliva upp i afton mot 49ers McCaffrey).

Jag ser verkligen fram emot att se den här matchen. Mycket står på spel. Skall 49ers förlora sin tredje raka match? Är Bengals Joe Cool tillbaka i toppform? Som sagt; det här kommer bli jämnt, men jag vet att Bengals kommer försöka kasta ofta och långt, vilket bör ge Burrow minst 250 yards framåt. Jag spelar Burrow Ö250 yards till 1.86 hos bet365 .com.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip