Monday Night Football är en riktigt sevärd fajt. 49ers (5-6) vs Bills 8-3). Det är extremt starkt jobbat av Niners att vara 5-6 med tanke på den omsättning av spelare pga. stora skadebekymmer på nyckelspelare. Ett tecken på att deras Super Bowl-framträdande i fjol inte var en slump. Hade laget fått vara intakt även denna säsong hade de varit riktigt långt framme i tabellerna, men som sagt; nämn en spelare i 49ers som inte varit skadad?! Nu börjar spelarna så sakteliga komma igång igen och det har också synts på 49ers spel på slutet. Idag möter man ett riktigt bra Bills som har 8-3 i sin statistik. Något säger mig att det är 8-4 efter dagens outing, eftersom jag har svårt att se Bills defense stå emot den oerhört kvicka offensiven som Niners har med RB Mostert som ånglok.

Jag kommer spela 49ers -1 till oddset 1,89 hos Unibet , LeoVegas och Casumo .

Värt att notera:

1. Matchen avlöper inte hemma i San Francisco (Santa Clara), eftersom arenan Levi's Stadium har begränsats av COVID-19-restriktioner. Notera det.

2. 49ers imponerade på mig senast genom att slå stekheta LA Rams med 23-20 på bortaplan.

3. Lagens senaste tolv möten mot varandra har renderat i 6-6. Den senaste matchen var 2016.

4. Linan i Vegas håller Bills som favorit (-2,5) och det är rimligt. Laget är en vinst före Miami i AFC East. De hade dock stora bekymmer mot i mitt tycke relativt låga Chargers. De ledde med 24-6, men tappade allt i andra halvlek. De lämnade över bollen vid hela tre tillfällen och tillät hela 24 first downs. Nja. Bills är bra, men 49ers börjar komma igång nu.

5. Bills QB Allen gillar jag högt och rent. 267/388 pass för 3 028 yards med 22 TDs och 8 interceptions. Bills RBs Singletary och Zach Moss har kört på bra med 776 yards och fyra TDs på 178 försök. Den som dock imponerat mest och bäst är WR Stefon Diggs. 80 pass för 945 yards och fyra TDs. Han är en riktigt bra receiver.

6. 49ers snabbhet är det som kommer avgöra i afton om jag får bestämma. Mostert, Samuel och Aiyuk har sådana extrema farter i kroppen att Bills secondary kommer få stora, stora problem i afton. Visst; det är fortfarande reserv-QB Mullens som spelar för en skadad Garoppolo, men han är trots allt 139/206 för 1 642 yards med sex TDs.

Jag är övertygad om en jämn outing och i vanlig ordning är det laget med minst "giveaways" som kommer vinna. Jag är som sagt inne på att Bills får stora problem med speedsters RB Mostert, WR Samuel och WR Aiyuk! När jag får 1,89 på 49ers -1 hos Unibet , LeoVegas och Casumo , då måste jag testa!

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip