Klart sevärd Monday Night Football med två lag som är på snabb frammarsch i NFL. Två unga lag med sin QB för många år klart som skipper. 49'ers är 3-0 efter segrar mot Steelers, Bucs och Bengals emedan Browns är 2-2 dock med en imponerande vinst senast.

Jag kommer spela på en touchdowngörare i form av Browns Nick Chubb som varit formidabel hittills. Killen hade +150 yards mot Ravens och totalt 398 yards med fyra TDs till det. Vi får 1,75 i odds hos Unibet , LeoVegas eller 888sport . Det är taget.

Värt att notera:

1. 49'ers defense har sett bra ut och är just nu topp 5 i ligan. Tillåter bara 3,3 yards på marken per försök. MEN nu är det en helt ny RB att lösa och Chubb är ett råämne. Pass på!

2. Browns har en gunslinger som QB i form av Baker Mayfield. Killen hade en passing rate på 66,7% mot Ravens och var suverän,. Han fick ihop 342 yards och en TD. Hans sätt att spela = offensivt framåt för att driva ner bollen gör att han också kastar interception varje match.

3. 49'ers största bekymmer är i red zone, där laget hittills åstadkommit 42,86%, vilket är för dåligt. Trots detta är laget 3-0.

4. 49'ers möter den tuffaste kombattanten till dags dato. Browns offensiv är en oslipad diamant, men Mayfield har en suverän RB och en vass WR-grupp med Beckham Jr, Landry och idag även Callaway (tillbaka efter avstängning). Det kommer skapas möjligheter för Browns och om det är en spelare som kommer få chansen att trycka in den från 1st and goal, så är det just Chubb.

5. HC-matchen; Shanahan vs Kitchens är två olika världar, där Shanahan står för nya tidens fotboll, men som sagt; Kitchens har flera påläggskalvar att använda för att skapa poäng.

För mig är det ganska givet att det blir många poäng och att Browns Nick Chubb kommer få chansen att trycka dit minst en TD via marken. Jag spelar Chubb som TD-görare till oddset 1,75 hos Unibet , LeoVegas eller 888sport .

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip