San Francisco 49'ers vs Dallas Cowboys. En riktig klassiker i NFL genom historien. Numera är det två lag som precis påbörjat färden framåt efter att ha gått ur "rebuild-mode". Jag gillar framförallt hur 49'ers skött sig off-season. Långtidskontraktet med QB Garappolo är helrätt. Både GM Lynch och HC Shanahan har verkligen inlett sina karriärer på allra bästa sätt och som 49'ers avslutade fjolåret och som de har byggt inför i år plus draft = watch out.

Signalerna från 49ers training camp är enkom positiva.

Dallas Cowboys har jag dock svårt att greppa. Ifjol tycker jag att laget krackelerade pga RB Elliotts avstängning och att Prescott inte fick riktigt rätt understöd i sin QB. När jag har följt dem under training camp måste jag tillstå att jag blivit ganska tvehågsen till Cowboys offensiv. Det känns tunt. Väldigt tunt. Värvningarna på wide receiver-sidan; Hurns och Austin har haft stora bekymmer med att överhuvudtaget få connection med Prescott. Hela offensiven har haft svårt att jobba mot defensiven (Cowboys kännetecken) som alltid är tuff. När Prescott öppet går ut och säger att Cole Beasley är hans första-receiver, då känner jag; say what?

Jag kommer spela 49ers -3,5 till oddset 1,91 hos Unibet .se

Värt att notera:

1. HC Kyle Shanahan har sagt att hans förstalina kommer att få spela, men max en serie typ. Sedan kommer de som jagar en plats i truppen att få kriga hårt, men rättvist.

2. Ha koll på Joe Williams hos 49ers. Killen slutade en kort stund med fotboll, men Shanahan trodde på honom och nu kämpar han envetet för att ta en plats. Pass på.

3. Cowboys receiver Lenoir är den som imponerat mest hos dem under training camp och vi lär bli varse om dennes kapacitet ikväll. Kommer matchas ofta.

4. 49ers Dante Pettis är ett namn som stuckit ut från San Franciscos training camp. Pigg och kreativ route runner med bra speluppfattning. Kommer få chansen en hel del ikväll.

För mig är spelet glasklart; 49ers vinner med ett par poäng -3,5 till 1,91 hos Unibet .se är taget.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip