Hela helgens bästa match kommer som Sunday Night Football mellan 49ers (4-0) och Cowboys (3-1). En fröjd för ögat! 49ers har inte förlorat en säsongsmatch sedan vecka 7 2022, då de mötte Chiefs. Det innebär att de har 14 raka vinster under grundsäsongen. Det säger en hel del. 49ers har också vunnit de två senaste fajterna mot Cowboys. Båda lagen har sett otroligt starka ut och Cowboys insats mot Patriots senast visade på toppform.

Jag tycker dock att 49ers är ett bättre fotbollslag och vill se dem förlora först innan jag går emot dem. Jag kommer spela 49ers -2.5 till oddset 1.73 hos Unibet .com.

Värt att notera:

1. 49ers har grym snurr på sin offensiv med QB Purdy som skipper. Han har en fin kemi med WR Aiyuk, WR Samuel och TE Kittle. Aiyuk var enorm mot Cardinals senast, då han svarade för 148 yards framåt. Han var överallt på banan och skapade förutsättning på förutsättning för sitt lag. MEN RB McCaffrey sprang in hela fyra touchdowns och med en stark offensiv som ger 49ers många outs, då gör man också många poäng.

2. 49ers vs Cowboys genom alla tider påvisar siffrorna 19-19-1.

3. Jag förväntar mig en shootout i afton. Båda lagens offensiv har varit rullande genom hela säsongen, även om Cowboys haft en enklare inledning på säsongen gällande motståndet. Cowboys har haft ruggigt svårt att göra poäng i red zone. Det måste ändras i den här matchen om de skall ha en match.

4. I min värld kommer 49ers dominera time of possession med RB McCaffrey och sitt springspel. QB Purdy kommer få sina servetter varma från Cowboys Parsons och defense, men om han kan spela enkelt och göra få misstag, då har 49ers en stor chans att vinna.

5. En match i matchen är den mellan respektive lags HCs Shanahan och McCarthy. Två bra coacher, där 49ers Shanahan i mitt tycke är en nivå upp strategiskt.

6. Cowboys svaghet är 49ers styrka och då pratar jag springspelet. Cowboys statistik när det gäller run defense är än så länge svagt. 49ers har som sagt McCaffrey och han kommer få bollen ofta och länge.

7. Det går inte att bortse 49ers produktion framåt i år med +30 poäng i varje match och en poängskillnad som berättar 125-58 över de fyra första matcherna. Defense spelar OK, men kan mycket bättre än så.

För mig är det här 49ers match. Jag har svårt att se Cowboys orka stå emot springspelet och när QB Purdy spelar fläckfri fotboll måste det bli tufft för Cowboys att rå på dem. Jag spelar 49ers -2.5 till oddset 1.73 hos Unibet .com.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip