Speltips: 49'ers - Lions

Sport: Amfotboll
Spelstopp: 2018-09-16 22:05
Land: USA
Liga: NFL
Odds: 2.50
Tips: Golden Tate TD
49'ers och Lions åkte på stryk i sina respektive premiärer. Jag tyckte trots allt att 49'ers hängde med rätt bra, men när QB Garappolo kastade sin tredje interception för dagen, då stack Vikings ifrån. Lions blev som sagt totalt överkörda av New York Jets och QB Stafford kastade fyra interceptions och det är inte OK. Garappolo och Stafford är två franchise-QB's som är några av ligans absolut bäst betalda. Det finns ingen återvändo för dessa, utan de måste skaka av sig debaclet senast och bara köra på.

49'ers är i mitt tycke det bättre laget och kommer med garanti att studsa tillbaka. De är klara favoriter och skall vara så, men jag finner ett bättre odds med att spel Lions Golden Tate att göra en touchdown till oddset 2,50. För mig som såg Lions senast finns det bara två killar som Stafford kastar till i "skarpt läge" och det är Marvin Jones Jr och Golden Tate. Det brukar bli en hel del poäng när dessa lag spelar och jag utgår från att Tate får ett antal chans i red zone och då gör han en TD. Jag har funnit oddset 2,50 hos 888sport, LeoVegas och MrGreen. Det spelar jag.

Värt att notera i övrigt:

1. QB Garappolo kommer testa Lions secondary rejält och det kommer säkert ge resultat. Lions secondary var bland de sämre i fjol och inte mycket bättre i premiären mot Jets. Be prepared. Den bäste WR Goodwin kommer inte spela. Notera det.

2. QB Stafford har tyvärr för hans del en ännu vassare cornerback-duo att möta i form av Sherman och Witherspoon, men samtidigt vet Stafford att han inte kan spela sämre än senast och det är revanschläge idag, därav mitt speltips på Tate att göra en TD.

3. Just Tate kommer INTE få 49'ers Sherman, utan troligen Witherspoon. Sherman kommer plocka Marvin Jones Jr och det talar också för att Tate kommer få mer bollar i skarpt läge. Sherman ÄR fortfarande en av ligans bästa cornerbacks och Stafford kommer inte kasta ofta mot denne.

4. Lions pass rush var osynlig mot Jets även om Jets offensiva lina var bra. Här måste Ansah visa upp ett bättre spel.

5. QB Stafford fick inte mycket ut av sitt lags RB's senast. Nu är det extra tunt där idag med frånvaro på ett par bra spelare och det gör att Stafford kommer testa långa bollar mot just Jones och Tate.

Jag är övertygad om att San Francisco 49'ers kommer vinna den här matchen, men samtidigt är det med garanti en "bounce back" för Detroit Lions oxå, därav min tilltro att Stafford kommer mata sina WR's. Jag spelar på att Golden Tate gör minst en touchdown till oddset 2,50 i afton. Spelet läggs hos 888sport, LeoVegas eller MrGreen.

/RoloMartins
  49'ers - Lions
Spela på Speltips 49'ers - Lions
RoloMartins - 16 September 2018 - 15:28
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
19:00  Hammarby - Elfsborg
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp -1
1.82
19:00  Kalmar FF - Djurgården
Fotboll - Allsvenskan - Ö2 mål asian
1.81
19:00  Jönköping Södra - Västerås
Fotboll - Superettan - 1 (asian -0.75 / ö1,5)
1.81
01:00  Real Madrid - Arsenal
Fotboll - International Champions Cup - Över 3 mål
1.84
  Rekatochklart Poolspel Insats
19:00  Topptipset mån 22/7 144 kr

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Livestreaming