”Nattmackan” mellan 49ers vs Packers kommer bli sevärd. 49’ers är klara favoriter, men Packers med Aaron Rodgers är alltid farliga. Jag tycker att 49ers Shanahan har fått bra snurr på sitt gäng igen och skall vara motiverade favoriter. Packers defense har lämnat en hel del att önska än så länge. I slutändan gällande den här säsongen tror jag att det är Packers som är ena laget i NFC Championship Game mot Bucs. MEN då måste Packers få ordning på sin defensiv.

I afton vill jag dock spela på Packers WR Davante Adams att göra en TD. Jag vet att Packers offensiv är sylvass när den fungerar och nu är det game 3 för säsongen och läge att visa kemin mellan just Adams och Rodgers igen. Jag spelar Adams TD till oddset 1,74 hos LeoVegas , Casumo och Unibet .

Värt att notera:

1. Packers Rodgers visade sig från sin rätta sida mot Lions senast. 255 yards framåt och fyra TDs. Ingen interception och en passer rating på 145,6. Grym insats och snabbt tillbaka till MVP-form. Rodgers kommer söka och finna sin ”trygghets-filt” Adams idag. Det är oftast Adams som är det största reella hotet i redzone.

2. 49ers har tillåtit 5 yards per löpning i sin run defense och är hemskt sårbara i sin secondary. Det gynnar min tilltro i att Packers kommer varva RB Jones med bra pass mot Adams som kan springa sina routes som han vill. Rodgers kommer finna honom.

3. 49ers rookie cornerback Lenoir skall alltså försöka täcka Packers Adams. Notera att Adams tog emot åtta passningar för 121 yards mot Lions. Han möter enklare secondary i den här outingen och kommer få många pass i afton.

4. Adams och Rodgers har tillsammans skapat 510 mottagningar för 6 135 yards och hela 58 touchdowns på 94 matcher.

Hur matchen landar till slut låter jag vara osagt, men 1,74 i odds på Adams att göra minst en TD är taget från min sida. Du finner oddset hos LeoVegas , Casumo och Unibet .

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip